Kulaklarınız çınlasın erkekler.
Erkekler en güzelini de bulsa aldatır mı?
Kulaklarınız çınlasın erkekler.

aldatmadan ne anladığınıza bağlı arkadaşlar. Benim kriterime göre bir erkek olarak kalbimle olan sevgimde değişiklik yoksa verdiğim ilgide ve saygıda ihmal ve azalma yoksa başka ilişkiler yaşıyorum diye aldatmış sayılmam. Eğer ihmal eder ve terketme yolunda ilerlersem bu aldatma görülebilir. Bir tarafı altından kadınlığı vazgeçilmez sanan dangalaklara diyeceklafım yok onlar egolarını tatmin için sevdikleri ve kendilerine iyi olsa bile başka kadınlarla da ilişkileri oluyor diye sevdikleri adamları suçlamaya hakaretler edip ayrılmaya devam etsinler. Ama doğanın ve hayatın gerçeği bu kafayı kuma gömerek gerçeklerden kaçamazsınız. Arıca istisnalar kaideyi bozmaz. 100 tane erkek varsa 5-10 tanesi hariç alayı birden poligamiye meyyaldir ister kabul edin ister etmeyin. Yapamayan ya çok çirkindir ya da beceriksizdir kudreti olupta yapmayan zaten adam değildir ezik bir çocuktur. Ezik büzüklerden hayatının aşkını adamını bulacağını düşünen totosu kalkıklarada arayışlarında başarılar dilerim :D
nasıl bir erkek olduğuna bağlı karaktersiz biriyse aldatır karakteri düzgün olgun bir insansa senin kıymetini bilir olay en güzelini bulmakta değil bu arada zaten birini canı gönülden sevip aşık olduysak bizim için en güzeli o dur başkası olamaz
aldatılan kadılar genelde güzel kadınlar dır. Fizki olarak güzel olan kadınların daha cok aldatılıyor olması bir tesadüf olarak açıklanabilir mi?
Erkeğin yetersiz hissetmesidir.
tam tersi
Başka görüşe açık değilsen soru olarak sorma bence.
Yeterli hisseden daha çok aldatıyor aşırı bir ozguven geliyor tersi derken böyle anla
Bu erkeğe göre değişen bir şey bence. Eğer karakter yoksunuysa tabikide aldatır illa en güzelini bulmaya gerek bile duymadan ama eğer karakterliyse ve hayatındaki kişiye bağlıysa en güzeli de olsa aldatmaz diye düşünüyorum ama onu bulmak da çok zor.
Erkeklerin yarısı karaktersiz olmakla övünüyor kalan çeyreği karakterli olduğunu iddia edip karaktersizce davranıyor. Bi çeyrek karakterli ama o çeyreği ara da bul 😁
Çok haklısınız, onlar da bulunsa bile diğerlerinin etiketiyle araya kaynıyor sanki 😒
☹️☹️ Qahbe qader
Cevap
15Cevap
Aldatmanın görsel ile alakası yoktur.. Maymun iştah sahibi olana dünyaları da versen yine aldatır..
Ben sevgilimi hiç bir şekilde aldatmam güzelliği için sevmedim ki ama dış görünüşe boya göre seçenler aldatır.
Aldatır
Maymun iştahtılar. Elde ettikten sonra nasıl olsa cepte diyip boş durmuyorlar
Sevmek, sadakat herkesin harcı değil
Karaktersiz erkekler aldatır karakterliler aldatmaz
Güzelliğe bağlı değil bu şeyler, sevmek sevilmek de bir rızık ve nimet. Herkese nasip olmayacak türden. Güzellik/yakışıklılık farklı bir nimet orası ayrı.
Aldatır ister dünyanın en güzel kızı olsun çok güzel bir sevgilisini çirkin biriyle aldatabiliyorlar onların ruhu bu Hülya Avşar'ın, Adriana Liman'ın bile aldatıldığı dünyadayız!
Bunun güzellikle alakası yok ki sadakatle alakası var Benim sevdiğim kişi bana dünyanın en güzel insanı gelir zaten
Güzellik görecelidir aldatmayla alakası yok. Bir erkek sevmiyorsa aldatır. Zaten giden erkeği zincirle bağlasan tutamazsın.
Bu kadinin ilgisine bağlı mesela hen aldatmam adam gibi konusup ayrılırım baska kadınla beraber olurum aldatma dedigin olay sen erkege ne veriyosun mesela sevgi saygi verebiliyor musun o zaman seni aldatmaz
Bunun güzeli çirkini yok erkekler her şekilde aldatır
Shakira bile aldatıldı demekki güzellik kurtarmıyor 😄
Aldatır bunlar
Şerrolarr
Adriana aldatildigina göre evet
İçinde olan her türlü yapar bence
Aldatmaz tabi karakter ile ilgili bir mesele
Evet yine yetmez onlara.
En güzeli diye bir şey yok
Aldatmanın cinsiyeti olmaz niyeti olur.
aldatir
aldatırlar...