Sevgilimin Bana Karşı Duyduğu Tüm Hislerde Azalma Var :( ?

1.5 senedir birlikteyiz ve eskiden pek beni sevmiyorken yani seviyordu şimdisi gibi değildi ve çok sevmeye başladı zamanla çok ta seviyordu onlan yasamadigimiz şey kalmadı sürekli bana yazmasa olmaz di sürekli yazıyordu konusamadan yapamiyordu sürekli üzülüyordu ağlıyordu ailesinden dolayı konuşmamız biraz sorunlu geçiyor ben erkeğim ve bundan yaklaşık 2 ay önce şehir dışına çalışmaya gittim geldiğimde biraz onda bana karşı olan sevgisinde ayrılma korkusunda bir değişme gördüm az bir şey kendi kendine biraz Sevgi kayipligi olmuş hissi azalmış bana ama ayrılmayı hala da istemiyor hiç istemiyor beni çok sevdiğini söylüyor sevdiğini biliyorum ama bana karşı davranışları çok değişmiş eskiden konuşmadan deliren bir insan şimdi ise gelebilme konuşabilme fırsatı olup konusmadigi zamanlar dahi oluyor eskiden ağladığı şeylere artık aglayamiyor lütfen yardım edin daha yolun basindayken yardımcı olun nedendir bu Allah rızası için yardımcı olun abilerim ablalarim ve bana ise nedenini bende bilmiyorum böyle olmasını istemiyorum ama elimde değil diyor yalvarırım yardımcı olun niye böyle benim sevgimde ona karşı davranışlarımda hiç eksilme olmadı 🥺
Sevgilimin Bana Karşı Duyduğu Tüm Hislerde Azalma Var :( ?