Cicim aylarından sonra da size değer verir mi
Evet
Hayir
İşi düşünce
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba,
Bu konuda samimi davranacağım ve dürüst bir yorum yapacağım kimse kusura bakmasın günümüzde birtakım ilişkiler yaşayabilirsiniz hayatınızı birtakım kişiler girip çıkabilir, flört ettiğiniz sevgili olduğunuz nişanlı olduğunuz evlendiğiniz aynı evi paylaştığınız eş olduğunuz insanlar olabilir.
Ancak şunu hiçbir zaman unutmamak gerekiyor ki erkek olsun kadın olsun bir insanı sadece ve sadece çıkarsız olarak annesi sevebilir babası bile demiyorum bakın annesi diyorum, hayatımıza birisi girdiği zaman evlendiğimiz ya da sevgilimiz olduğu zaman sizi hiç gördünüz mü gerçekten menfaati olmayan insanların ilişki yaşadığına? Erkekler kadınlardan cinsellik bekler çocuk dünyaya getirmesini bekler soyunu devam ettirmesini bekler, kadınlar erkeklerden büyük gelir sağlam bir hayat ev araba kendisini şımartacak şeyler ister Yani her iki tarafta birbirinden Bir nevi menfaat gözeterek ilişki Yaşar, işte bu noktadan sonra ancak menfaati bittikten sonra insanların gerçek yüzleri ortaya çıkar, mesela ben 32 yaşındayım şu anda çalıştığım bir işim yok engelli olduğum için biri özel firma üzerinden sigortam devam ediyor ancak belki emekli olduktan sonra evlilik düşünebilirim.
Peki ben şu anda evlilik düşünsem hangi kız benimle evlenir hiçbir kız evlenmez çünkü insanlar gelir düşünür rahatlık düşünür kendisini Gerçekten rahat ettirecek bir insan ister parası olmayan geliri olmayan akşam olduğunda eve ekmek getiremeyen insana sadece annesi sever, O da İnsanların işine gelmediğiniz zaman çıkarı bittiği zaman ve birazcık gerçek yüzünü ortaya döktüğümüz zaman karşınızdaki insanlık gerçek yüzünü ortaya dökecek ve sahte sevgisinin sahte olduğunu muhakkak gösterecektir.
Ben hayatımda birçok kadın tanıdım birçok arkadaşım olduğunda seviyorum dostum sevgilim diyenler oldu ama Bugün baktığım zaman şu anda yanımda kimse yok niye biliyor musunuz hep gerçekleri söylediğim için, mesela benim abim evlendi 2 sene önce 6 ay içinde evlendi Yani şöyle söyleyeyim evlendiği insan abimin evi olduğu için annemin babamın aldığı evde oturuyor sağlam güzel evi olduğu için içinin eşyası olduğu için aynı zamanda maddi imkanımız yerinde olduğu için evlenmeyi kabul etti o yüzden kimse kendini kandırmasın kimse benim kıymetimi annemden İyi bilemez biliyorum diyen de yalan söyler.
ancak geçmiş dönemlerde insanlar gerçekten aşkı sevgiye kıymet veriyordu gerçekten bir şeylerin zorluğuna katlanıyordu günümüz insanları hiçbir şeyin zorluğuna katlanmaz.
Merhaba,
Genel olarak hayır, pek kıymetimin bilindiği söylenemez. İnsan evladı çiğ süt emmiş nankör her şey beklenir. Hak edenlere değil de hak etmeyenlere değer verirler, önemserler ama ben değerim bilinmese de sevdiğim en değerlim olur, el üstünde tutarım yine de tabi bir yere kadar, sabır taşı değilim sonuç olarak..
Hiç kimse vazgeçilmez ya da bizden daha değerli değildir. Olmuyorsa olmuyor zorlamanın ve kendimizi üzmenin zerre kadar anlamı yoktur. Koptuğu yerde bırakmalı, oluruna bakmalıdır...
Cevap
24Cevap
Arada bir huysuzlaniyor ama bilir bebeğim
Eşim ya da sevgilim hiç olmadı maalesef ama eşim olsa onun için her şeyi yapardım ben
Eşim veya sevgilim yok.
Şimdiye kadar hep sen çok mükemmelsin ya seninle olduğum için çok şanslıyım deyip sonra vefasızlığın, nankörlüğün dibine vuranlar denk geldi maalesef
İş işten geçtikten sonra kiymetlendik ama var mı bir önemi yk
Bilmez o yüzden boynuzlarımı günde sabah öğle akşam cilalarım
cicim aylarını atlatalı çok oldu verdiği değer baki
Sonradan biliyorlar ablacım da iş işten geçiyor, sonra next diyoruz bekleme yapmak tarzım değil😂
Beş paralık değerimiz yok. Ağızla kuş tutsak yaranamayız...
Eşim sevgilim yok ama ben onun kıymetini biliyorsam bende beklerim ondan
hayır diyorum çünkü tc kızı ile evlenilmez anlık yaşanır
Aaaa olmaz ne iyi kızlar var sen doğrusuna denk gelmemişsin
Eşim de sevgilim de yok. Kıymet bilem olsa şu an yalnız olmazdım.
Benimki bilir.
Daha sevgilim ya da eşim. olmadigi için bilemiyorum
Yok be annem bilmiyorlar
Ben bilirim de eşim bilmez
Anlaması zaman aldı.
Bilir bilir Kocamda Kocam..
Bilirse bilir, bilmezse terk ederim.
Denemek lazım 😂
Bilen çıksa evli olurduk
Evet, Çok iyi bilirim
Bilseydi , bırakıp gitmezdi. :)
Çalı süpürgesine çeviriyorlar ne kıymeti