Merhabalar Herkese ✨️

Bir şey söyleyince "nerdesin, kimlesin, isimleri ne" gibi sorularla darlayan birini hayal dahi edemiyorum..
Merhabalar Herkese ✨️

Bir şey söyleyince "nerdesin, kimlesin, isimleri ne" gibi sorularla darlayan birini hayal dahi edemiyorum..
Çok soru soran sevgilim olsaydı tabi ki de onu çekerdim :D yani yeter ki sevgilim olsun diyorum zaten her zaman ama sevgilimin ne sorusu sorduğu da önemli mesela eğer gerçekten bir şeyi merak ediyorsa ben sorun etmem ama tutup da mesela işte o kız kim? ya da neden o kadınla konuştun gibi sorular sorarsa kıskançlık yaparsa ben rahatsız olurdum çünkü bana güvenmesini isterdim her şekilde. Soru sormak, birbirini daha iyi anlamak ve duyguları, düşünceleri ve ihtiyaçları anlamak için etkili bir yoldur. Çok soru soran bir sevgili, partnerine ilgi gösteriyor ve onunla ilgilendiğini gösteriyor olabilir. Soru sormak, ilişkide güven ve samimiyetin gelişmesine yardımcı olabilir. ama kötü yönleri de vardır Sürekli olarak soru soran bir sevgili, partneri üzerinde baskı hissi yaratabilir ve rahatsızlık duygusu yaratabilir. Aşırı soru sormak, kişisel alanı ihlal edebilir ve partnerin mahremiyetini hissetmesine neden olabilir. Bazı durumlarda, çok soru soran bir sevgili, partnerin bilgi veya yardım taleplerine aşırı talepkar bir şekilde yaklaşabilir. benim tavsiyem Eğer sürekli soru soran bir sevgiliniz varsa ve bu durum sizde rahatsızlık yaratıyorsa, bunu açık bir şekilde ifade etmek önemlidir. Sağlıklı bir ilişki için, çiftler arasında anlayış, saygı ve ihtiyaçlarının anlaşılması önemlidir. Sorunları açıkça konuşarak ve birbirinizin duygularına önem vererek, ilişkideki iletişimi geliştirebilir ve birlikte mutlu bir ilişki yaşayabilirsiniz.
Çok büyük konuştun sanki😂
Hayır 😂 ya hiç sevgilim olmadı için sevgilim olsa çok bağlanırdım ona her dediğini yapardım ve alttan alırdım.
gerçi kadınlar günde kaç kelime konuşuyor ki çok mu sdjksdjk
Herkes öyle değil de çok konuşan da hakkını veriyor ajxjxhsh
Olsun bir şe yolmaz zxcasjjkf
Çok soru soran sevgili, ilişkide güvensizlik ve şüphe yaratabilir. Bu, ilişkinin uzun vadede sürdürülebilirliğini zorlaştırabilir. Sevgilinizin sizden sürekli soru sormasının bir nedeni, size güvenmemesi olabilir. Bu durumda, ona güveninizin tam olduğunu ve ondan saklayacak hiçbir şeyiniz olmadığını göstermeniz gerekir. Sevgilinizin sizden sürekli soru sormasının bir başka nedeni ise, kontrolcü olması olabilir. Bu durumda, ona biraz daha özgürlük vermeniz ve ona güvenmeniz gerekir. Eğer sevgiliniz sizden sürekli soru soruyor ve bu sizi rahatsız ediyorsa, onunla konuşmanız gerekir. Ona neden bu kadar çok soru sorduğunu sorun ve ona bunun sizi nasıl hissettirdiğini anlatın. Eğer sevgiliniz sizinle işbirliği yapmaya istekli değilse, ilişkinizi yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir.
Cevap
14Cevap
Çekilmezzz ortada güven yok bir kere. Kaldı ki bu tip biriyle sevgili olcam yok aman kalsın.
Sorgulama sevmem ama soru severim sorsun 😅
Çekilir de çekilmez de bilemiyorum pek karar veremem bu konuda
Konuşkan olmayan insanla ben yapamam mesela ama bu konuşkanlık bana hesap sormak olmamalı. Güzel konulardan bahsedilmeli..
Zaten sürekli neredesin, kiminlesin diye darlayanın aklından zoru vardır.
sevgili çok soru soruyorsa bunun bir anlamı olabilir karşıyı tanımak istiyordur
eğer kişinin aklında soru işareti kalırsa sevgisini gösteremez samimi olamaz
soru sormak iyidir karşıyı rahatlatır
Kadınlar her zaman çok soru sorar. Sevgili olmaya gerek yok ki. O yüzden mecbur çekeceğiz.
Bazı erkekler de öyle
Erkekler tanıyana kadar. Tanıdıktan sonra bir şey yok. Maksimum 3 gün 😄
Öf uğraşamam.. Normal şekilde şuradayım buradayım derim ama araştırmacı gazeteci tribi çekemem :D
Dirdir yapan kadin da sevgilide cekilmez bir yerden sonra😂😂
Asla sevmem açıkçası ama seviyorsam katlanırım sşzşwğflağcğği
Benim için büyük problem gerçekten de
Çok soru sormam sormasını istemem bayar beni birazda ne sorduğuna bağlı
soru sorması sorun değil sorgulama yapıyorsa çekilmez
Yok darlanırım ben. Çekemem kendine özgüvensiz birini.
Yani fazla didikleyici olması boğucu gelebilir diye düşünüyorum.
Gereksiz sorular beni bunaltır
Merak etmesi güzel ama sorgu şeklinde olması kötü
isimleri ne gibi sorarsa çekilemz
Kim olsa çekmez, bunalır ve tepki gösterir zaten.
Soruyosa güven yoktur iliski bi süre sonra biter
hiç çekilmez ya cok daraltır
Sorsun kurban olduğum ya sohbet akar gider
çekilmez
sevmem aşko
Sevilmez.
yok ya
Cekilmez
Çekilmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?