Eski sevgilimin yeni sevgilisi, biz sevgiliyken tanıdığım biri. Aynı işyerinde çalışıyoruz. Eski sevgilimle 3 aydır hiç muhabbetimiz yoktu. Ondan öncesinde de 6 aydır konuşuyorduk ama sevgili değiliz diyordu. son tartışmamız da o zamanlar henüz sevgili olmadığı yeni sevgilisinden saklamıştı beni. Neden sakladın dediğim için tartışmıştık. Sonra her yerden engelledi. İşyerinde kaçtı, yüzüme bakmadı. Geçen bir ortak arkadaşın vasıtasıyla Instagramına baktım. Gayet mutlu. Bu durum beni psikolojik olarak epey etkiledi. Sizce ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Boyle kisiliksizler karaktersizler gereksizler var
Psikolojik olarak epey etkilendim. Özellikle konuştuğumuz 6 aylık süreçte sürekli gitgel yapıyordu. En son gitti gelmedi :) Kendini bensizliğe hazırlıyomuşta haberim yokmuş. En son başka biri ilgisini çekince bir daha gelmedi.
Bu senin sadece flortun muydu
Iste o kisi basitmis basit birini secmis genellikle boyledir
Flötüm değildi 1 yıl kadar sevgili olduk. Evlenmeyi düşünüyorduk.
Ben basir birimi oluyorum bu durumda?
Basit*
O kisi ve simdiki sevgilisi basit degil mi sence
Yeni sevgilisi bizim sevgili olduğumuzu bilmiyorduki. Ben karaktersiz biriyle birlikte oldum sadece. Rüyalarıma giriyor. Psikolojik olarak dağıldım. Nerdeyse her gün alkol alıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum
Yeni sevgilisi bunla sevgili olduğunu bilmiyormuş ki, kız saklıyormuş. Adamın dünyadan haberi yok.
Alkol fayda eder mi
Demek ki karaktersiz kisiliksiz gereksiz tipmis erkekleri idare etmis psikolojini bunun gibiler bozmamali
İnan elimde değil. Evlilik işi tamam kariyerime odaklanayım artık diye düşünürken bunların olması hayatımı alt üst etti
Siz erkekler Bu gibi basitleri neden seviyorsunuz neden vazgecemiyorsunuz? Vazgecilmez degiller. Size deger vermeyenleri gozunuzde buyutuyosunuz.
Severken böyle değildi. Ayrıldıktan sonra bambaşka biri oldu
Gercek kimligini ilk zamanlar degil sonunda gosterirler. Iste o son tanidigin gercek kisiligidir
Ben ne yapacağım. Bu psikolojiden nasıl çıkacağım
Kız arkadaşın mı iş arkadaşın, yeni sevgilis mi iş arkadaşın?
İkiside
İkisi de karaktersiz o zaman. Erkek olsa o adam aynı işyerinde çalıştığı adamın ayrıldığı sevgilisi ile sevgili olmaya midesi izin vermez. Ne midesiz insanlar var. Bir kızı biri yesin sonra gidip diğer arkadaşı artık benim ben yiyorum desin. Erkekler karakterlerini bu kadar ayaklar altına almamalı...
Yeni sevgilisi ile samimi değilim pek yakın bir iş arkadaşım değil. Zaten sevgili olduğumuzu bilmiyordu. 1yıl beraberliğimiz oldu eski sevgilimle. Birlikte olduğumuzun bilinmesini istemiyordu.
Hmmm adamda sorun yok o zaman, kız ciğersiz. Ama eski sevgilisinin aynı iş yerinde olduğunu öğrenirse eleman kızdan ayrılır. Ayrılmalı da, hiç bir erkek böyle bir kızla birlikte olmak istemez...
Rüyalarıma giriyor. Alkol kullanıyorum neredeyse her gün. Psikolojim bozuldu. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Adama duyur, eski sevgilin olduğunu bilsin...
Doğru bir hareket olur mu sence
Sen söyleme, kızın ne mal olduğunu öğrensin, sonuçta sizle sevgili olduğunuzu bilmiyor. Ona göre kararını versin. Gerçekten devam ediyorsa yapacağın bir şey yok içine gömecen.
Onu görüyorum iş yerinde, gözlerim doluyor psikolojim iyice bozuldu
Dik dur, karın değildi sonuçta, artık o senin için tiksindirici bir kadın olmalı, ne gözlerin dolacak, karaktersizmiş işte...
Duygularımın önüne geçemiyorum, bugün psikiyatriye gideceğim bu yüzden. İnan elimde değil