Hangi davranışı ya da sözü sevdiğinden soğumana ve vazgeçmene sebep olur? Kolaylıkla sevginden vazgeçebilir misin?

Hangi davranışı ya da sözü sevdiğinden soğumana ve vazgeçmene sebep olur? Kolaylıkla sevginden vazgeçebilir misin?

Merhaba,
Günaydın, sevdiğim birinden kolay kolay vazgeçmem, vazgeçemem. Evet biliyorum hiç kimse vazgeçilmez ya da bizden daha değerli değildir ama yine de vazgeçemem!
Her ne yaparsa yapsın, üzsün canımı yaksın acıtsın, yanımda olsun da ben her türlü severim. Bekler sabrederim ama ihaneti affetmem. Araya üçüncü kişiler girerse o zaman bitmiştir ki ben değil o vazgeçmiştir..
İhanet kırmızı çizgidir aynen affedilmez
O kadar 😅 başka çizgi yok varsa da sileriz 😅
Başka ne olur ki ya güven sorunu ya ihanet işte
Bilmem her şey olabilir hiçbir şey de olmayabilir ama ben olmazları düşünmeyi sevmiyorum
Olurlar varken gerek yok olurları düşünelim olacak şeyleri güzel şeyleri o yüzden çizgileri silelim dedim 😅
Mutlu olalım 😅
Ben sevdiğim birinden hiç bir şekilde vaz geçmem sadece bana olan sevgisi biterse ya da beni aldatırsa vaz geçersem yani çünkü bir insan aldatıyorsa gerçekten sevmemiş demektir ben de aldatmayı ihanet yalanı hiç bir zaman affetmem yani ne olursa olsun bunun bende affı olamaz.. her ilişki de farklı oluyor İki kişi arasında duygusal uyumsuzluk olması, ilişkinin sürdürülebilirliğini zorlaştırabilir ve bir kişinin vazgeçme kararı almasına neden olabilir. İki kişi arasında hayat hedefleri, değerler veya önemli konularda farklılıklar olması, birlikteliğin sürdürülmesini zorlaştırabilir. Uzun süreli bir ilişki içinde duygusal yorgunluk ve tükenme hissi, bir kişinin ilişkiden uzaklaşmasına ve vazgeçmesine yol açabilir. Bazı ilişkiler zamanla doğal olarak sonlanabilir. İki kişi arasında duygusal bağın zayıflaması veya farklı yönlerde büyüme, ilişkinin bitmesine neden olabilir. Vazgeçme kararı, genellikle kişinin kendi duygusal ve zihinsel sağlığına önem verdiği bir süreçtir. İlişkilerde bazen vazgeçme, daha sağlıklı ve mutlu bir yaşam için gereklidir. Ancak, vazgeçme kararı her zaman kolay olmayabilir ve duygusal olarak zorlayıcı olabilir. Bu nedenle, vazgeçme kararı alırken dikkatli düşünmek ve destek almak önemlidir.
Sevgisizlik, saygısızlık, aldatma, sadakatsizlik, fakirlik, hakirlik, şakirlik 😅 😂 🤣
Sadakatsizlik, ilgisizlik, saygısızlık.
Teşekkürler 😘
Rica ederimm 🩷😘
Cevap
11Cevap
Eski sevgilimin kıskançlığı diyebilirim. Emekliliği gelmiş, ahı gitmiş vahı kalmış abladan beni kıskandı. Yetmedi, o ablanın 13 yaşında 90 kilo kızından kıskandı. Yetmedi, yolda yürürken hiç tanımadığım ve kendisi söyleyene kadar fatketmediğim mini etekli kızdan kıskandı. Asat memurundan, fırında çalışan tezgahtar kadından, lisede bir zamanlar aşık olduğum kızdan, en son bir tır şoförü abiden kıskandı. Hepsi Neyse de abi yakışıklıydı ya.
Askılı giymeme bile karışır olmuştu eski sevgilim, akşam 7den sonra evde olacakmışım, düğünlere gitmeyecekmişim, sağa sola güveni kalmamış..
Bazen insanın elinde olmayan imkansızlıklar olabiliyor. Sen ne kadar uğraşırsan uğraş. Bir şeyin olmayacağı varsa gerçekten de olmuyor.
Benim işime belli olmaz. Çok çabuk alıştığım gibi hiç tanımanışcasına da davranırım.
Sebebi olmalı sonuçta
Sebep değişir. Normal şartlarda belki hiç sorun etmeyeceğim bir şey ama o an ayrılığa kadar sorun edeceğim belki de.
Delilik kanında var adamın jsjss
Yapacak bir şey yok 😂
Çok fazla etken var kesin bir şey diyemem ama aldatma yalan güvensizlik iftira duruma duygulara gibi bir çok şeye bağlı olarak değişiklik gösterebilir gibi gibi gibi
Ben seviyor olsam dahi karşındakinin sevmiyor olduğunu düşünürsem o an bırakabilirim vazgeçebilirim.. karşılıklı olmayan hiç bir duyguyu kimseyi hayatımda istemem
Ondan benim için doğru konusmasini çok isterdim bej ona hep ne olsada doğru konuşurdum
Vazgeçmem ….
elbette kimse vazgeçilmez değildir hayatta.. ama ben tar olarak vazgeçmem… bazen sevgin sevdiklerin senden vazgeçer ozamanda durmasını bilmek gerekir
Çabalara rağmen Onun için bir umut olmadığını anladığımda
Bitmek bilmeyen yalanları döndürdüğü dolapları oyunları. Say say bitmez bunlar...
Bana özel hissetturmiyorsa.. adam değilse adam olucak Yoksa kaybeder
Yalan, ihanet, kötü davranması, ilgizliği
Küçücük bir şey olunca vazgeçebilirim
Benim onu sevdiğim gibi sevmemesi
Başka biri.
fantezilerime ayak uydurmaması sanırım..
İhanet.
Belirsizlik..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?