Çapkın bir erkeğe nasil davranmalı?

Şu anki konuştuğum erkek 19 ben 23 yaşındayım. Eski sevgilisinden ayrılınca konuşmaya başladık ve sevgili olduk daha sonra beni istemediğini söyledi ve ayrıldık. Sonra o eski sevgilisine döndü ama bir yandan beni hiç bırakmadı, umursadığım halde benimle konuşma çabalarına girdi. Şu an o kızla konuşuyor ama benimle de kopamıyor, Beni cepte mi görüyor anlamıyorum. Eğer o kızı sevseydi gerçekten beni telefonuna Esram💙 diye eklemezdi. Ha bu arada kendisi çok yakışıklı ve arkadaşları onun olgun olmadığını daha çocuk olduğunu söylüyor. Eski sevgilisiyle beni bir arada mi götürüyor.. Kız da çok çirkin hiç bir albenisi yok hani yanlış anlaşılmasın ama kızdan her anlamda iyi mükemmel olduğumu söylüyorlar erkek arkadaşımın arkadaşları.. Kız ona açık fotoğraflarını filan gönderiyormus ama biz onunla en fazla öpüştük. Sizce bu durum ne zaman düzelir ben ne yapmalıyım askere gidince erkekler ciddi düşünmeye başlıyor diyor herkes ama bilmiyorum. Kadinligimi mi kullanayım, cilve naz mı yapayım yoksa hiç umursamayayim mi lütfen cevaplayın. Bir de kız şehir dışından geldi bu aralar onun yanına gidecek:((((

Çapkın bir erkeğe nasil davranmalı?