1 ay önce ayrıldık instagramda takip ettikleri her gün artıyor ama takipçisi artmıyor neden ilişkideyken hiç böyle aktif değildi bundan sonrasında ne olacak
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yoluna bakıyor.
Bir anda sevgisi nasıl biter ama
Adı üstünde BİTMİŞ bir ilişki. Ve bittiyse her şey biter.
Madem misal sevginiz bitmedi neden ilişki bitti
Bir konuda ona yalan söylediğim için ayrıldık ve ayrılırken hem çok sinirli hem çok üzgündü canı yanıyordu benim aşkımı haketmiyorsun dedi aldatma başka sahış yok sadece hayatımda bir konuda utandığım için yalan söyledim onu öğrendi
Neydi peki yalan konusu özel değilse kendinle alakalı bişey mi
Evet benimle alakalıydı
Yalan iyi bişey değil. Empati kur sana yalan söyleyen biriyle de ilerlemek istemezdin. Sanırım kızacak diye yalan söyledin. Dürüst olmadan önce kızacağını düşündüğün bir konu varsa güzelce uyar sakin olmasını iste sonra dürüstçe söyle sorununu. Baktın öfkeden deliye dönüyor yani anlayışlıkla güzelce falan konuşmuyor o insanla fazla ileriye gidemezsin ayrılıkla göz yaşıyla bitebilir ilişkin.
Ben bunu öğrendim zaten bu ilişkide ama bana yaptıkları şu an haksızlık hayatına bu kadar kolay bakmasıda ben birlikte olalım demiyorum ama keşke yaşananlara saygı duysaydı
Kaostan beslenen insan gibisin onun üzülmesini peşinden koşmasını istiyorsun gibi. Ben 4 senelik yüzüklü ilişki bitirdim nişan attım 5 ay önce ayrıldık ve çok mutluyum şuanda. Napim kendimi mi keseyim? Yas mı tutayım? Hayat devam ediyor. Bence bidaha yalana başvurma. Bak şöyle yapabilirsin kızacağını bildiğin bişey varsa bunu önce ondan gizleme gizlersen elbet ortaya çıkar gizlilikten uzak dur. Yalan söyleyip başka yerlere çekmeye çalışırsan yalancının mumu yatsıya kadar yanar kendini yalana da alıştırma dürüst iyi bir insan ol karşına kötü insanlar gelse bile imtihan de geç sen iyi ol yalanı hayatından çıkar. Sıra geldi karşındaki insana dürüst olmaya. Öncelikle güzelce uyarırsın aşkım ben senden bişey gizleyemem yalanı da sevmiyorum diyip güven verirsin öncelikle sakin dersin ve dürüstçe bunu ona söylersin. Baktın çok aşırı öfkeyle tepki veriyor ama sorununun ne olduğuna da bağlı empati kur ve onu anla sakinleştir. Haksızlık yapmışsa da ortayolu bulup sorunu çözmek yerine fazla fazla tepkiliyse orada ilişkiye nokta koy. Senden ricam sorunun olduğu zaman empati kur bazen karşındaki insan da sorunun türüne göre gösterdiği tepkide haklı olabiliyor. Önemli olan karşındaki insanın ne kadar sakin kalabilmesi bu önemli.
Peşimden koşmasını istemiyorum tabii ki de ilişkinin iç dinamiği dolayısıyla bunu diyorum ve genel olarak hiç bir ilişkide aşk olan böyle hareketler yapılmamalı kişinin kendisine saygısızlık bu karşı tarafı geçtim öz saygıya hasar verir
Kişinin kendisine yaptığı asıl saygısızlık bitmiş bir ilişkiyi kafasında bitirememesi. Bitmiş gitmiş. Adı üstünde. Geri dönüşü olmayan yola girilmiş. Daha düşünmenin bir anlamı yok. Ha sevdiğin ölür ölünün üzerine başka birini sevmek zaten sevgi değil ben onu da sevmiyorum. Sevdiğim ölmüşse ömür boyu üzerine gül koklamam. Ama ayrılmışsam kafamda bitmiştir. Düşündükçe insanın kafasında saç kalmaz. Haksız mıyım?
Boşlukta.
Kız arayışındadır
Yanlızmı kalsın adam
@yanlızvesane abicim yukardaki yazıdan nerden yalnız kalmasını istediğime dair bir yargı çıkardın çıkaramadıysan neden bana yazdın
Önüne bakıyor