Ciddi ilişki insanı
Flört insanı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

flört insanı mı hakaret olarak kabul ediyorum 😂 şaka bir yana ben tam bir hanımcı ciddi ilişki insanıyım o kurulan hayaller falan o kadar güzel ki yani atıyorum mesela geçiyosun yatağına uzanıyosun tavana bakıp ilerideki eşinle veya sevgilinle yaşayacağın şeyleri hayal ediyosun mis gibi aktivite yani ama tabi öyle bir insan daha karşıma çıkmadı şöyle doğru kişi dediğimiz insanlar olur ya hani işte öyle biri daha karşıma çıkmadı inşallah ilerde nasip olcak
Ben tabi ki de ciddi ilişki insanıyım her zaman için ama bu kişiye göre değişir Her iki ilişki türü de kendi güzelliklerine sahiptir. Ciddi ilişki, duygusal derinlik ve uzun vadeli bağlılık sağlarken, flört ilişkisi daha hafif ve eğlenceli bir deneyim sunabilir. Kimi insanlar daha ciddi ve taahhütlü bir ilişki ararken, kimileri flört dönemi ile kendilerini keşfetmeyi ve farklı deneyimler yaşamayı tercih edebilir. Ciddi ilişki, uzun vadeli bir taahhüt ve karşılıklı bağlılık gerektiren bir ilişki türüdür. Bu tür bir ilişkide, partnerler birbirlerine derin sevgi ve bağlılık hissederler, geleceği birlikte planlarlar ve birlikte büyümeyi hedeflerler. Ciddi ilişki, güven, saygı ve anlayış üzerine kuruludur ve duygusal bağların güçlü olduğu bir ilişki sunar. Önemli olan, kendi ihtiyaçlarınızı ve tercihlerinizi anlamak ve kendinize uygun olan ilişki türünü seçmektir. Her iki ilişki türü de değerlidir ve size güzellikler katabilir. Unutmayın ki her insanın ilişki tercihleri farklı olabilir ve doğru olan ilişki türü sizin için en uygun olanıdır.
Flört severim lakin istediğim kişi ile Flört olsun isterim.. ciddi olmuyorsa da Flört de devam ama aynı kişi ile.. bekleriz beyfendinin keyfini... benle Flört ederken bi başkasıyla Flört ederse rota yeniden oluşturulur..
Cevap
16Cevap
Herzaman diyorum ciddi ilişki
Flört edilir ama milyonlarca erkeklen degil
Aynen bende ciddi ilişki insanıyım. Flörte falan ayıracak zamanım yok. O yüzden ciddi ilişkiden yanayım. Flört olayı baba aşırı saçma geliyor çocuk gibi Flört etmeler falan.
İzin vermiyorlar maalesef..
Kimi insan buna flört diyor ama bence başlamadan önyargının azizligine uğruyorum.
Ciddi ilişki insanıyım ama genellikle ilişkilerim flörtten öteye gitmiyor napalim
Anketlerde herkes düzgün ciddi falan ama iş gerçeğe gelince yok bu nasıl oluyor
Ciddi ilişki istiyorum ama yoksa da flört severim heycanlı
Bende ciddi ilişki diyorum. Benim flörte falan ayıracak vaktim yok. Flört olayı bana aşırı saçma geliyor. Çocuk değiliz sonuçta ya çocuk gibi flört etmek olmaz.
Ciddi ilişki isteyen ama flört etmekten kaçamayan bir insan
Cidddi iliski insanı oldukta ne oldu binip semer vurmadığıniz kaldi
Ciddi ilişki insanıyım
Evet bende ciddi ilişki insanıyım. Flört etmeyi ben saçma buluyorum. Genelde küçük yaştaki çocuklar flört eder. Yani bana göre değil flört falan. Ben ciddi ilişki insanıyım..
flört işleri bana göre değil
Aynen bana görede değil. Kimseyle gönül eğlendirmeyi sevmem o yüzden en güzeli ciddi ilişki. Flört olayı bana aşırı saçma geliyor çocuk gibi geliyor
aynen öyle
%1 lik ciddi kesimdeyim.
Ciddiyet diyince bir gülme geliyor
ciddi ilişki
Evet bende ciddi ilişki insanıyım. Flört etmeyi sevmiyorum bana aşırı saçma geliyor flört olayı falan. Kimseyle gönül eğlendirmeyi seven biri değilim..
duygusal aşk insanıyım
Önce flört sonra ciddi
Ciddi ilişki ya.
Ciddi
flört insanıyım
Flörtlük kesinlikle
Ciddi ilişki insanı
Flört valla ajsdj
Ciddi tabiki
Tabi ki ciddi ya
sanalda flört
Flört