Flörtün hiç senin için şarkı söyledi mi
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Flörtüm olmadı maalesef hiç. ama flörtün şarkı söylemesi çok güzel olurdu tabi ki de benim sesim kötü olduğu için ben yapmazdım. Şarkı söylemek, duygusal bağların güçlenmesine ve romantik ilişkilerin daha derinleşmesine yardımcı olabilir. Kendi sesinizle veya bir şarkıyı sevgiliniz için seslendirerek, ona olan sevginizi ve önemini vurgulayabilir, ona özel ve anlamlı bir deneyim yaşatabilirsiniz. şarkı söylemek kişisel bir tercihtir ve herkes için aynı şekilde uygun olmayabilir. Eğer flörtünüz veya sevgiliniz şarkı söylemenizi istemiyor veya rahatsızlık duyuyorsa, onun duygularını saygıyla karşılamak önemlidir.
Söyleyecekti son anda tuttum Allah’a şükür. Sevgisini pek belli etmiyordu ve bundan şikayetçiydim. (7 ay boyunca bir kez iltifat etmemek, canım-güzelim-hayatım vb hiçbir hitap şeklini kullanmamak, bir kez elimi tutmamak, bir kere buluşma planı yapmamak vs). Ayrılmak istiyorum sevildiğimi hissetmiyorum dedim. Düşünmüş düşünmüş yurdun önünde serenad yapmak gelmiş aklına. Yurtta mısın balkona çık hemen dedi telefonda. Allahtan markete inmiştim bahçede durdurdum son anda.
Cevap
0Cevap
flört değil hayatıma giren kişiler diyelim bana daha önce mektup yazıldı şiir okundu masal anlatıldı evet şarkıda söylendi
Sevgilim söylemişti. Mükemmel bir sesi vardı.
Sevgilim söylemişti
Evettt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?