Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bilim Psikolojisi'nde, erkeğin uzak mesafe ilişkisinde karşı tarafa bağlanabilmesi için, birkaç kez görüşmüş olması gerekiyor. Yani erkek için bu çok önemli bir konudur. Bu olduğu taktirde, erkekte bağlanabiliyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
u
1 yılSanmıyorum erkekler uzak mesafe ilişkilerde ilk gunler heyecanlı istekli olur. Fakat ilerleyen zamanlarda o heyecanı çabuk tüketir ve ilişkiye bahaneler ile son verir
10 Yorumla- 1 yıl
Aralarda nadirde olsa gidip görüyorsa belki. Aksin takdirde toy tecrübesiz lise çağında bir ergen değilse zor
00 Yorumla - 1 yıl
Ben bağlanmıştım , evlilik bile düşünüyordum 4 sene sürdü sonra malum hanımefendi sıkıldı terketti. 🙂
04 Yorumla- 1 yıl
İşin garibi soğuması için bir sebep yoktu ve evlilik hayalini birlikte kurup planlamıştık. Nasip değilmiş.
- 1 yıl
Bende öyle düşünüyorum. 🙂
Aşk İlişkileri konusunda 26,2b cevap paylaştı. Uzak mesafe ilişkisinde bağlanabilende sorun vardır
02 Yorumla- Soran1 yıl
Kim diyor 🤔
- 1 yıl
4 buçuk yıl sürdürdüm. 4 buçuk yıl sonra, evlenme teklifi etmeme bi kaç gün kala 2 sevgilisi daha olduğunu öğrendim..
00 Yorumla - 1 yıl
Kişiden kişiye değişir ben platonik olarak bir kızı çok sevdim farklı şehirlerdeydik başka bir kıza hiç bakmadım ama nasip değilmiş bitti gitti
00 Yorumla - 1 yıl
Evet gayet güzel bağlanıyorlar.
TAbii iradesiz gözü dışarda erkekimsileri saymıyorum00 Yorumla - 1 yıl
Neden bağlamasın? Erkeklerin kalbi, hisleri, duyguları yok mu?
00 Yorumla - 1 yıl
Tarzım değil. Akşam kahve içelim bahanesiyle mıncıklayamadıktan sonra neye yarar
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
işin içine cinsellik girerse başka bir şey kalmaz. kızlar uzak mesafede cinselliği sakın vermeyin
00 Yorumla - 1 yıl
Bağlanmam inanmam Ben aşka Sevmek başka sevişmek başka
00 Yorumla - 1 yıl
Burnunun dibinde iken bile baglanmiyorlar
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. uzaklari yakin edebilir insan isterse..
00 Yorumla- 1 yıl
Ruhunda bağlanmak varsa bağlanıyor ya
00 Yorumla - 1 yıl
Erkeğine bağlı genelleme yapmak yanlış
00 Yorumla - 1 yıl
Başarabilen varsa sırrını merak ettim
00 Yorumla - 1 yıl
Ona ilişki mi deniyor?
00 Yorumla ben bağli kalirdim genelleme yapma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Öylesini gördüm ama çokk nadir abi
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Severse bağlanır.
00 Yorumla - 1 yıl
Hayır ben bağlanamam
00 Yorumla Erkekten erkeğe değişir
00 Yorumla- 1 yıl
Sanmam
00 Yorumla Olabilir
00 Yorumla- 1 yıl
Kızlarda bağlanmaz
00 Yorumla hic gormedim uzak mesafe yapamiyorlar
00 Yorumla- 1 yıl