20 yaşında daha öyle sapık biriside falan kesinlikle değil ablasına devamlı olarak yapıyor 1 yıldır gidiyorum arkadaşımın evine çocuk birkez bile benim ne telefon numaramı istedi ne sosyal medyadan bir şey yazdı neden gerçek hayatta bana karşı bir iltifatta bulundu sosyal medyadan takip bile etmiyor beni arkadaşıma her gittiğimde arkadaşımla film falan izlerken gelip masaj yapıyor bize
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Eğer sapıkça yapmıyor hoşuna gidiyorsa çocuğun, seninde hoşuna gidiyorsa yapsın bırak ne olacak. Herşeyi cinselliğe yormamak lazım
tabikide öyle zaten fetişçi değil çocuk twitterini falan takip ediyorum öyle sapkın bir paylaşımı falan hiç yok
Ee tamam sorun yok O zaman takma
Fetişist muhtemelen hala yapıyormu dikkat et muhtemelen pantolonuna bir kabarma görürsün
Sana yapamaz yapıyorsa farklı duygular oluşur
normalde ablasına yapıyordu tek bi gün yaparken gitmiştim ablası arkadaşımada masaj yapsana demişti başta utanmıştı sonra yapmıştı sonraki gittiğimiz günlerdede yaptı daha sonra ben gitmeye başladığımda ben istemeye başladım direk
Sen istiyorsan seninde hoşuna gidiyor demekki gerçek bu ister kabul et ister etme
gidiyor tabi spordan çıkıp ona gittiğimde masaj yapıyor rahatlatıyor birisi sanada aynısını yapsa hoşuna gitmezmi :D
Hoşuma gideb herşeyi yapmam sonu farklı yerlere gider
Zevk alıyor ve fetisist
Çocuğun psikolojik sikintilari var
ne gibi
Eve gelen misafire o hareketleri yapmak akıl işi değil
Ayak fetişi kesin asfg
öpme yalama gibi bi eylemleri yok ama çocuğun aşkım sosyal medyasınıda takip ediytorum twitterini falan sürekli öyle sapkın şeyleride yok
Tepki alacağını bildiği için gizler. Sık sık ayaklara bakıyorsa çıplak ayak görünce gözü kayıyor, dokunmak istiyorsa, iltifat vs ediyorsa ayaklara net fetiş…
fetiş olacaksa böyle olsun valla inşallah gelecekteki kocamda böyle olur
Kokmuş ayaklarınızı okşatmayın
okşasın masaj yapsın iyi geliyor bana
Yazık çocuğa kokmuş ayaklarını okşuyor
gelecekteki kocamda yapacak onu
Yalattırırsın da sen
Ayak masajı mi benim. kafada
git sevgili yap hergün yap ona
İstemezse
Çekici geliyor mu peki sana
hiçbir kadın hayır demez ona gidip öpüp yalamadığın sürece tabi
Koklamak ve öpmek isterim ben
Ayakkabısını vs
çekici gelmiyorda gelecekteki kocamın akşam işten geldiğimde benim ayaklarımı yıkamasını ardından masaj yapmasını isterim
Ya ben yaparım
Masaj operim koklarim yalarım
buna hiçbir kadın hayır demez canım ya fetişçiler iğrenç oluyor cidden çünkü fantezileri biraz farklı oluyor daha sonra dediğim gibi yap sen
Sana yapsam ister misin
Ya keşke konusabilsek
q. eWq. Eq. E. qe. qE.
hergün 12cm topuklu giyiyorum akşam işten geldiğimde ben akşam yemeğimi yerken masanın altından ılık suyla ayaklarımı yıkayacaksın daha sonra televizyon izlemeye geçerkende yavaş yavaş masaj yapacaksın ayaklarıma beni rahatlatırsan ayaklarımı öpebilirsin he bide ben yatmaya giderken sonraki sabah hangi ayakkabıyı giyeceksim o ayakkabıyı ıslak mendille temizleyeceksin
Islak mendille değil dilimle temizlerim
Topuklu giyip beni ezersin
kaybettin gelecekteki kocam olamayacksın
Of ya üzüldüm su an keşke mesaj atabilsem
Ayak gurmesi
sapık değil çocuk
aboo
Sen ne dusunyonuz ne iş yapıyorsunuz yaş kaç