Eski flörtüm vardı , onunla sevgili olmak istemiştim. O sevgili olmak istememişti. Üzülmüştüm. 3 yıl sonra gelmiş ciddi düşünüyorum diyor. Şans vermeli miyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılDenemeden bilemezsin boş kaldığı için mi yoksa gerçekten artık hazır olduğu için mi sana gelmiş.
Zamanla değişmiş olabilirsiniz yani şu anki haliyle ondan hoşlanıyorsan bir şans verebilirsin. Ama yok gördüğün hoşuna gitmiyorsa şimdi de ben uygun değilim de geç.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka seçenek kalmayınca sana gelip ciddi düşünüyorum demesi nedir ya.. İnsan biraz romantik olur.. Önce sevgili olur tanımak ister gerçekten.. Doğrudan gelip iş sözleşmesi yapar gibi ciddi ilişki teklif etmesi ne kadar duygusuz olduğunu gösterir..
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgiliyi kastediyor daha önce sevgili olmayalım diyordu
- Aşk İlişkileri konusunda 986 cevap paylaştı.
+1 yılHangi duayı ettiysen dön dolaş yine sana gelmiş hadi hayırlısı. 3 yıl sonra dönen biri elinde yüzük kolunda çikolatayla gelsin artık. Bi deneyelim bakalım olmasın.
01 Yorumla
Soran+1 yılYani değiştik yıllar geçti bi anda evlenemeyiz ama şu saatten sonra evlilik olur. Ona göre tartarım
+1 yıl3 yıl ne abi yuh. Hayatında biri olmadığı için acaba mı ki diye düşünüyorsun sanıyorum. Yani boşluğunu yakaladı şu an ama sakın şans verme. Saçmalık 3 yıl ne
01 Yorumla- +1 yıl
Dalga mı geçiyorluş öyle deseydin vermeslin ağzının payını o kadar rahatlayacaksın ki iman bana
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
91
Cevap
71Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Üç yıl sonra ciddi düşünüyorum diyerek gelenden hiçbir şey olmaz. Şimdiye kadar aklı neredeydi ki!
Seni saf görmüş ya da senden daha iyisini bulamadığı için sana gelmiştir yani sana muhtaç kalmıştır. Bence şans verme, hiç mantıklı değil...
Hem sana erkek mi yok! 😅12 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣
- +1 yıl
😅🤣😅😂
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Sana şans vermeyene sen niye veresin🤷🏼♀️
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sevgili neden olmak istemedi. Seni seçenek yapıp, ret ettiyse kabul etme. Ancak uyum sorunu, aşk veya iletişimsizlik sorunu varsa çözümü olur. Kafanda şu varsa, gitti başkasını aradı bulamadı bana döndü gibisinden o zaman huzursuz olursun. Niyeti önemli, şans vermek bence anlamlı ve mantıklı sonuçta sen seviyorsun ve oda seni seviyorsa güzel bir beraberliğin yolu açılır. Seni kullanıp atacak bir tipse, direkt boş ver Çek.
43 Yorumla
Soran+1 yılBütün kapıları kapatıp gitmedi , o zaman uzak mesafe vardı aramızda şu an yok , iletişimsizlik vs de vardı aramızda ama uyum da vardı. Belki olgunlaşmıştır diye düşünüyorum. Bi anda ciddi ilişki içinde bulunmam ama tekrar sıfırdan tanıyormuşum gibi başlamak istiyorum
- +1 yıl
Düşüncene göre şans vermeniz yerinde olur. Elinizde olmayan sebeplerle ortak noktaya gelememişsiniz. Ciddi ilişki düşünülen yerde, her şey tartılır. Kafanıza ve size uygun yanlarını alırsınız. İçimden geçen kanaat, gönül birlikteliği için imkan var, atak yapmanız gerekir sadece.
- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılBu benim flörte benziyor 😂 Birkaç yıl şehir dışında olacaktı başlamadan bitmişti öylece. Gitmeden önce o bir kaç yıl sonrası için rezervasyon yapmıştı 😂 dönünce belki şöyle böyle falan filan😂 aklıma geldikçe gülüyorum hala😂 ben her pohu yiyip gelcem sen şurada dur beni bekle demekten başka bir şey değil, şans mans verme, her pohu yiyip gelmiş işte. Çöp torbası mısın ki artıkları alasın 🤔 Tüm yemekler yenmiş arta kalan çöpe gitmesin diye annenin sana şunuda ye demesi gibi bir şey 🤔
21 Yorumla- +1 yıl
En net yorum bravo
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılDenemek istiyorsan ciddi bi şey düşünecek durumda değilim önce seni tanımam hal ve hareketlerini görmem gerek demelisin. Direkt ciddi bi şeye girişirsen üzülebilirsin. Denemekten zarar geleceğini düşünmüyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılBende denemek istiyorum. Bence o zaman olgun değildi şu an belki olgunlaşmış olabilir. Direk ciddi ilişki bende istemiyorum. Ama sıfırdan tekrar tanışmış gibi yaklaşıcam bakalım
- +1 yıl
Evet aceleye gelmesine izin verme ve meraklı olma. Yavaş ve akışta olmaya dikkat edersen daha iyi analiz edebilirsin durumu
+1 yılAradığını bulamamış ve kürkçü dükkanına geri gelmiş. Koy g. otune bir tekme yallah de. Hayır gelmez. Seni de evlilikle kandırmaya çalışıyor p. ust. kanma guzelim boş ver. Yeni bir ilişkim var de sağ başından.
00 YorumlaŞans vermen gerizakalılik olur isine geldiği gibi gelemez aydan bahsetmiyoruz 3 yıldan bahsediyoruz ciddi düşündüğünü zannetmiyorum bi kandirmacadan ibaret 3 yıl sonra ciddi. düşünmek gercekten güldürdü sakın şans verme 3 yıl zaman gectikcen sirna ciddi düşünüyorum diyerektewn gelen birine şans vermektense yeni birine şans vermek daha mantikli
02 Yorumla
Soran+1 yılÜç yıl önce ben başka şehirdeyseniz şu an aynı şehirdeyiz engelimiz yok
Hayatta vermezdim 3 yil ömce her halti yedi icti simdi senin boyle olduginu bildogi icin ciddi dusunuyorim diyor sana
11 Yorumla
Soran+1 yılBöyle derken nasıl
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yılan derisini değiştirir karakterini değil 3 önce neyse şimdide odur diye düşünüyorum ama kimin ne dediği önemli değil siz istediğiniz cevabı alın en iyisi
10 YorumlaZamanında o sana şans vermemiş sende vermemelisin onca zaman nerdeydi 3 yıl içinde herkesle konuşup flört ettiği olmuştur dönüp dolaşıp sana gelmiş cepte falan sanmış
00 YorumlaZamanında demiş herhalde iyi kız hoş kız ama şimdi evlenmek değil eğlenmek istiyorum. O yüzden yüz vermemiş şimdi tutuştu beyfendi evlenmek istiyor kapına gelmiş. Şimdi de sen isteme ya nolur öyle elalemin kızlarıyla sürtüp sonra evlenmek istiyorum diye gelemesin kapına
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sonuçta ortada ne bir ihanet ne de başlamış yarım kalmış bir durum yok.
Bu yüzden belli ki aile kurmak istiyor bu yüzden sana yönelmiş olabilir.03 Yorumla
Soran+1 yılYarım kalmışlık var ama bende şans vermek istiyorum
Soran+1 yıl@zürazhr bugün konuşup yarın nikah kıymıcaz , tekrar konuşmaya başlayacağız sadece ve o zaman biraz küçüktük
Kimseyi bulamamış, kürkçü dükkanına dönmüş.
Ağır olacak ama, hatta seni kolay lokma görmüş
Salla gitsin, başka kapıda oynaşsın02 Yorumla
Soran+1 yılKolay değil , zor olduğum için o zaman amacı Farklı olduğu için gitti
Kmk iyi çocuksa net şans ver. Ben senin yaşlarındayken bi ilişkim olmuştu 3 sene sürdü çocuk süper bi çocuktu ama ayrıldık bazı sebeplerden hatta o ayrıldı. Aradan 1 sene geçti geldi reddettim, ardından 2 sene sonra bir daha geldi ve yine reddettim. Şu an ben istiyorm mesela yaş ilerledikçe her açıdan ne kadar da süper biriymiş yeni anladım ama onun hayatında biri var 😢
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılHayır bence ve kimseyi bulamadı seni yoklukta kullanıyor. Aynen ona bunu söyle. Seneen daha iyisini hak ediyorum de.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarşında ki zamanın da dürüst olmuş sana sen şimdi ona şans vereyim mi gibi üst perdeden konuşuyosun o şimdi tekrar biraz sohbet falan edince senin bu zihniyetini fark ederse direkt senden kaçacaktır biraz kafası çalışıyorsa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHer haltı yiyip sonra evlenmek istiyorum diyen erkek.
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
+1 yılallah hepsinin belasını versin benimki telefon numarasından şekife dogan diye fake snapchat acmıs.. bşde kisilerimden eklemis canım
01 Yorumla- +1 yıl
ger*zklaı yazmıstım canım diye cevirmis? pardon
Aşk İlişkileri konusunda 692 cevap paylaştı. Seni üzene şans verme tekrar ama başka sebeplerle üzebilir. Seçici olun artık.
10 YorumlaAsla bir defada mutlu edemeyen bir daha asla edemez.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılVur tekmeyi g. tüne 3 yıldır aklı nerdeydi dürzünün
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. 3 yıl önce sana verdiği cevabın aynısını verip ayrıl.
00 Yorumla
+1 yılBen vermezdim herhalde gecti bolu pazari sur esegini nigdeye demek gerekir
00 Yorumla
+1 yılTabiki belki yine gider ama birdahaki geldiginde evlilik teklifi eder baksana ciddi dusunuyormus
00 Yorumla
+1 yıl3 yıl sonra bunu diyorsa ya unutamamıştır seni gerçekten sevmiştir ya da sen sonradan güzelleştin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılTanıyan sizsiniz karar Tamamen sizin son pişmanlık fayda etmez
00 Yorumla Bulamamış birisini.. Belli. Aslında kabul etmemelisin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şarkıda diyoki exden next olur mu baba exden hiç bir s! k! m olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇaresiz sen daha iyisi yoksa caresizsindir. Evet. Aksi hayır.
00 Yorumla
+1 yılBu arkadaş Ted Mosby mi? Natalie karakterine de aynısını yapmıştı djsklsls
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Sap kalınca kapağı sana atmaya çalışıyor. Yazık edersin kendine hiç bulaşma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 410 cevap paylaştı. Bırak Allah aşkına yeni mi aklı başına geldi. O zaman hangi alemdeydi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır. Çünkü üç yıl sonra gelen seni sevdiği için değil, kendi ortada kaldığı için ve seni çantada keklik gördüğü için bu kafadadir. Yoluna gönder
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgili olabileceğimiz bi durumda değildik zaten. Flörttük.
Cevap sahibi+1 yılBence çok mantıklı bir görüş belirttim. O zaman olmayana şimdi acaba neden diye şüpheli bakarım veya en uc, yukarıdaki düşüncem gibi değerlendiririm
Soran+1 yılOnun o zaman olgun olmaması , o zaman Farklı şehirlerdeydik. Şimdi aynı şehirdeyiz
+1 yılVerme tabiki. 3 neden beklemiş asıl soru bu? Her haltları yemiş gelmiş sana kapında tutma.
00 Yorumla
+1 yılEğer kabul edersen 3 yılın her günü onu beklemişsin gibi olacak o 3 yılda kim bilir ne naneler yedi ve biraz seninle olup bırakacak yine
24 Yorumla
Soran+1 yılBu sefer pat diye bırakamaz o fırsatı vermem ama erkekler işte. O zamanlar olgun değildi belki olgunlaşmıştır
Soran+1 yıl@ndjdbxbx istemedi diye değil , bazı şeyleri anlatamıyorum detay bilmiyosun konuşma
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynısı bana da oldu, bir hafta arkamdan koştu, sonra ben yol verdikten sonra gerçek yüzü yine ortaya çıktı, sakın şans verme ciddiyim.
00 Yorumla
+1 yılVerme şans falan. Seni elinde görüyor istediğinde gidip istediğinde dönüyor bu abi otelmisin? Yüz vermeyin şöyle insanlara ya 3 yıl sonra dönmek neyin kafası kendisini sevcek insan bulamamıs yine sana gelmiş.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaç kişiyi deneyip sana geri gelmiş kabul etme üç yıla kadar bu seni yine eker diyim kuzu
01 Yorumla
Soran+1 yılBu sefer ekebilecek konumda değiliz bu sefer dönüşü olmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılKâlbini dinle. En iyi kararı sen verirsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGezdi karı kızla eğlendi sevişti şimdi ciddi düşünüyorum diye sana geldi :)))))
01 Yorumla- +1 yıl
Hahaha evet 😅
Sevgilin değil sadece konuşuyormuşsanız ve 3 yıl sonra sana ciddi düşünüyorum diye gelmişse bence bi şans vermelisin
01 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 yıl içinde araya başkası girmediyse neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılYani bunun Türkçesi kiz kalmadı aklıma sen geldin bende geldim seni isteyen adam 3 yıl öncede isterdi 5 yıl önce de kafasına saksı dusmedigine göre jdjdjd
00 YorumlaBence karşındaki kişi saygılı veya pişman bir beyse, gereken açıklamalar yapıldıktan sonra sorun yok şans verebilirsin başta da dediğim gibi kendimce.
12 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Ayrılık sebebini de bilmek lazım kendimizce görüş yapmamız için
+1 yılya yürüsün gitsin işine 😀 lütfen geri dönenlere pas vermeyiniz rica ediyorum 🙏🏻
16 Yorumla
Soran+1 yılSevgili olsa haklısında , flörttü içimde kaldı ya bi tık
- +1 yıl
e sen kararını vermişsin boşuna soruyorsun :)
Soran+1 yılDaha karar vermiş sayılmam ama kararsızım. Kumar gibi tekrar üzebilir de mutlu da edebilir
- +1 yıl
yaşamadan bilemezsin sonuçta. yaşa gitsin, en kötü ne olabilir ki? acı çekeceksen de çekersin, sonuçta o da geçen bir şey. güçlenirsin, deneyim olur sana. hayatta kendi deneyiminden daha kıymetli bir şey yok ☺️
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ediyorum fikrin için
Ben olsam vermezdim. Benimle cok ciddi düsünseydi bırak 3 seneyi bırakmazdı bile.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama erkekler biraz geç olgunlaşıyor işte beyin olarak
+1 yılBuna kesinlikle sen karar vermelisin, onu tanıyan bilen sensin tabi suanki duygularını da bilemeyeceğimize göre
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsan hala bak 3 yıl diyorsun o kadar zaman geçmiş hala Bi şeyler varsa içinde kendini çok kaptırmadan denenir bence dikkat et ama yine de
00 YorumlaHayır saçmalık, keyfi istediğinde gidiyor keyfi istediğinde geliyor öyle bişeye izin vermek yalnızca kendine saygısızlık.
00 YorumlaŞüphelendim 3 yılda ne değişti? Peki senin bu konudaki duygu ve düşüncelerini nedir?
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu beğeniyorum denemek istiyorum
Şans ver 7-8 ay sonra aldatıyormuş süsü vererek tekmeyi bas. Denendi onaylandı en iyi taktik
01 Yorumla
Soran+1 yılAy çok korkunç
Eğer sende ona karşı hala bir şeyler besliyorsan neden olmasın.
02 Yorumla
Soran+1 yılBesliyorum evette kendimi enayi gibi hissettim. Herkes verme demiş
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşta kalmış büyük ihtimalle herkese aynı şeyi yazıp şansını deniyor inanma kanma sakın
00 Yorumla
+1 yılBen şöyle bi tur atayım geleyim olmaz ise sana dönerim 😄
02 Yorumla- +1 yıl
Düşün 3 yılda kimlerle flört etmiştir sende aynını yaptıysan ve onun gibi düşünüyorsan birbirinize layıksınız demektir. Eğer farklı bir durum varsa kalbinin sesini dinle ve gelecek planını yap bol şans:)
sen 2. planmışsın 1. si elinde patlamış bence şans verme
00 Yorumla
+1 yılTekrar flört olmayı deneyebilirsin bence duruma göre şans verilebilir niye olmasın
00 Yorumla
+1 yılFlortden olmaz ilişkisi vardır bitmiştir boş durmamak için sana gelmiştir boskoy
00 Yorumla
+1 yılDemek hiç kimse ona bakmamış sana dadanmış kabul etme şans verme
00 Yorumla
+1 yılo takılmış herkesle işi bitmiş şimdide evlenmek istiyor yüksek ihtimalle o yüzden yazmıştır
00 Yorumla
+1 yılŞahsen ben vermedim verme taraftari da değilim sonuçta nöbetçi eczane degilim 😉
00 Yorumla- Devamını Gör (102)
Devamını Gör(147)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 3 yıl sonra ciddi düşünüyorum diyerek gelen eski flörtüme şans vermeli miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler