Soruma Hoş Geldiniz,
Benim yok çok şükür, hiç gurur yapmam, gururun canı cehenneme, aşkım şahane! 😅

Yarım kalan aşklarınız var mı?
Soruma Hoş Geldiniz,
Benim yok çok şükür, hiç gurur yapmam, gururun canı cehenneme, aşkım şahane! 😅

Yarım kalan aşklarınız var mı?
Merhaba,
Ben bu hayatta birçok şeyde gurur yapabilirim belki karakterim ya da insanların benim kalbimi kırdığından dolayı uzak durmak isteyebilirim mesela bazı insanlar psikolojik olarak iyi gelmiyordur, bazı insanlarla anlaşma sıkıntısı yaşıyor olabilirim ve bundan dolayı bazı insanlardan uzak durmak benim psikolojik sağlığım açısından her zaman önemli ve doğru olmuştur.
Ancak gurur yaparken aşk ve sevgi konusunda gurur yapmam çünkü aşkı Sevgi konusunda ortada bir problem varsa bende de suç var demektir hiçbir şeyi tek taraflı yaşanmaz ne yazık ki bazı insanlar Kendi hatalarını görmek ve özür dilemek yerine, hayır arkadaş sadece ben haklıyım benim dediğim doğru kafasıyla gidiyor bu kesinlikle doğru bir yaklaşım değildir.
O yüzden Hayat hatada olduğunuz noktalarda gurur yapacak kadar ya da sevdiğinizi kaybedecek kadar uzun değil ama Aşkın dışındaki yaşadığım şeylerle haklılık payım varsa hiç düşünmeden bir insanı hayatımdan çıkarabilirim, ancak yeri geldiğinde de özür dilemesine de çok iyi bilen birisiyim.
Görüşün için teşekkür ederim 😅
Gönlünüzce olsun emeğinize sağlık 😅
Rica ediyorum kardeşim
EyvAllah 🫡
Hayır yok çünkü hayatımda hiç aşkı yaşamadım belki de bir gün diyerek bekledim her zaman için ve beklemeye de devam ediyorum ama olacağını sanmıyorum pek. yine de tabi ki de tabi hayat bu ne zaman karşımıza seveceğimiz biri çıkar bilmiyoruz. gerçekten aşk varsa yarım kalacağını da sanmıyorum ayrıca. mesela şöyle olabilir insanlar için gurur, ilişkilerde önemli bir duygudur ve bazı insanlar gurur nedeniyle yarım kalmış veya sona ermiş aşklar yaşayabilirler. Gurur, bazen insanların duygularını ifade etmekte zorlanmasına, ilişkideki sorunları çözmekte güçlük çekmesine veya kibirli davranmalarına neden olabilir. Bu gibi durumlar, aşkın sağlıklı bir şekilde gelişmesini engelleyebilir ve ilişkilerin bitmesine veya yarım kalmasına yol açabilir.
Emeğine yüreğine gönlüne sağlık Barış 😅Öyle şeyler yazıyorsun ki ne diyeceğimi bilmiyorum bilemiyorum 🤣
Boş boş beklemek istemek ile hiçbir şey olmaz. Armut piş ağzıma düş yok 😅
Etkiye tepki 😅
Tabikide var ve eğer iki tarafta çok gurur yapıyorsa imkansız aşka dönüşür bu, hala unutamadım kaç gece yazmak istedim ama gururuma yediremedim 2 yıl olucak neredeyse şu an ne yapıyor ne ediyor bilmiyorum iki üç kere farklı numaradan aradım ama açmadı.. bazen gururumu köşeye bırakıp aradım ama ulaşamadım bu hilayede böyle bitti
Cevap
8Cevap
Evet ilk aşkım platonik kaldı gururumdan ve inadımdan sevgili olmadim ve evlilik teklifini kabul etmedim.
Hımm ama platonik aşklar da güzel ya ben hep kendi kendime severdim zati gelenler olmasa 😅Ben utanırım adım atmaya gitmeye filan 😅
Çok şükür ki yok. Hayatıma giren herkes için elimden gelenin bile fazlasını yaptığımı düşünüyorum o yüzden de vicdanım rahat. Yeri geldi kapısına gittim, yeri geldi gelmesini bekledim, yeri geldi fotoğrafına bakıp yalvardım, yeri geldi sokak ortasında ağladım... Ama bitince de insanın gönlü yeniden ısınmıyor... Bitiyor...
Ne güzel sevindim sizin adınıza. Benim de vicdanım rahat. Bende yaptım hemen hemen bazılarını..
Nasıl desem insanın canı yanınca eskisi gibi olamıyorum ya da aşktan sevgiden korkuyor yine aynı olacak diye çekiniyor çoğunluk uzak duruyor
Bende o ısınmama duruma yaklaşmak üzereyim hadi hayırlısı
Mutlu akşamlar dilerim gönlünüzce olsun emeğinize sağlık 😅
Bence hayata, sevgiye, aşka kusmeyin. Tüm yaşadığım olumsuz ilişkilerden sonra şu an güzel bir ilişkim var. 3 yıl olacak birlikte olalı. Ben onunla sevmeyi, sevilmeyi, en önemlisi de hayatı yaşamayı öğrendim. Doğru kişi olduğunu hissedersiniz illa.
Umarım hayatta ki ruh eşinizi soğumadan bulursunuz ☺️
Hımm hayatı pek sevmiyorum insanları sevmiyorum yaşamayı da sevmiyorum.
Hayatım oluyor ve ondan sonra güzel şeyler oluyor da öyle yaşamayı seviyorum
İnsanlar insan değil ki insancıl değil hayvanlar daha insancıl daha çok seviyorum insanları severim insan olanları insanlıktan nasibini almış olanları
Aşka hiç küsmedim aşka aşığım çünkü küsemem
Ne güzelmiş maşaAllah daim olsun huzur ve mutluluk yağmurları yağdırsın üzerinize Rabb'im dolu dolu
Evet hissedebiliriz
Amin inşaAllah 😅 Hoşçakal'ın
Teşekkür ederim hakkınızda hayırlısı olsun ☺️
Ricalar ve teşekkürler 🌸 Cümlemizin 🌸 Mutlu günler diliyorum
İlişki bitirecek kadar gurur yaptığım hiç olmadı.
Güzel mi kötü mü bilmiyorum ama bende yapmadım yapmam 😅Yapacak çok şey varken 😅Gurura sıra gelmez 😅
Gurur yapmam demiyorum da uzatmam hiçbirşeyi. Aşkımı yaşamak varkenn dimi😅
Uzatmamak güzeldir kötü şeyleri uzatmak güzeldir güzel iyi şeyleri, hep uzatalım mutluluğumuza mutluluk katalım 😅
Kesinlikle 😅Ah ulan ah 😅 Hayali güzel 😅 gerçeği kim bilir nasıl olur 😅
Kesinlikle güzel olur😅
Olur inşaAllah 😅
Gönlünce olsun Peri 😅
Mutlu akşamlar dilerim 😅
https://m.youtube.com/watch?v=a7PHpFw7j4Q
Aklıma geldi de 😅
Teşekkür ederimm seninde gönlünce olsun 😄
Ricalar ve teşekkürler, amin inşaAllah 😊
Olmadı. Genelde kendi görüşlerime ters düşünce vazgeçiyorum ben
Ne güzel 😅 En iyisini yapıyorsun
Herkes kendini düşünüyor ben neden kendimden taviz vermek zorundayım.
Onlar insan ben başka bir şey miyim?
Herkes kendine yakışanı yapar.
Bir sever o taviz verildiginde çorap söküğü uzar..
Bitmez..
Kişilik ve karakter biter.
Çok güzel yazmışsın abi emeğine sağlık kesinlikle katılıyorum ve bende kendime çok diyorum 😅
Hayırlısı gönlünce olsun abim 🌸
Bilmiyorum. Emin değilim hahah gururdan mı yoksa yarım kalması mi gerekiyordu... Bitti gitti aman. Üzüldük ağladık. Şimdi gülme zamanı. Keyfimden önemli değil. Güzeldi evet aşık olmak. Ama kafaya takamam😅
He ya gülmek lazım kalbe iyi gelir ömrü uzatır gülmek 😅
Takma takma takıntı kötüdür zaten üf püf kaka bok 🤣
Canın sağolsun öyle olması gerekir bazen öyle olması gerekiyordu deriz öyle olsun işte 😅
Ben çoğunlukla ağladım kendi kendime güldüm 😅
Sevdiğim birinin dediği bir söz... Gülümsemek bulaşıcıdır. hahah aklına her geldiğimde gül demişti. yine gülüyüm bari. deliye her gün bayram nasıl olsa :D gülmek lazım tabii. sende gül :D
Takmıyorum ya. takıntılı biri değilim. tam tersine hayatı dalgaya alan keyfime bakan biriyim. beni tanıyan bilir. keyfim ve mutluluğumu önemsediğimi haha :D
seninde canın sağolsun :D aynen bazen birşeyler olmaz. ve yolumuza bakarız. hayat bu :D
gül ya ağlama. gülmek güzeldir. umarım bir daha ağlamazsın :D
Bence de bulaşıcı 😅Çok pis bulaştırım virüs tronen salgın gibim 😅 Hep gül daim olsun
Bana her gün bayram öyle derler 😅
Gülüyorum zati acıların getirdiği mutsuzluğu seviyorum 😅
Bende dalgaya alıyorum gırgırına takılıyorum eğlenmeye çalışıyorum her şey de eğlenerek yapıyorum 😅
Olsun olsun bakarız tabi ki herkesin baktığı kendine yani 😅
Amin inşaAllah yok yahu en çok gülerim ben 😅🤣canım yansada gülerim bir keresinde yere düşmüştüm gülmüştüm 🤣😅
Teşekkür ederim.:d Sende umarım her daim gülersin :D
hahah :D
Dalgaya almak gerekir zaten :D
Bakarız aynen tabii :D
gülmek güzeldir ya. bende öyleyim düşsem canım yansada, gülerim. hayat bu. gülmek lazım :D
Ricalar ve teşekkürler 😅
Dalga denizde mutluluk dudaklarda 😅
Ne güzel sevindim hep gül 😅Canın yansada gül gülelim inadına inadına ulan 😅
Ricalar :D
Bu sözü sevdim hahah dalga denizde, mutluluk dudaklarda hahaha aklımın bir köşesine yazayım belki lazım olur sonra :D
Aynen inada inada gülelim tabii. hayat bu :D gülmek lazım :)
Benden de 😅
Bende çok sevdim bugün bir resmin altına yazarken aklıma geldi dolu dizgin aşk sorusundaki resime şey ederken 😅
Olur olur olmaz mı 😅
Mutluluk hepimize lazım 😅
Ben gülüyorum 😅 alayının canı cehenneme 😅hadi kal sağlıcakla hoşça iyi akşamlar dilerim 🫡
Ama sınav var he mat 😅
En çok bana desem de ben idare ediyorum sen al 😅
Gönülden söylenen her söz güzel gelir gönüle 😅😅
Sevinmene sevindim 😅
Çalış ne ya 😅 anlamıyorum ben 😅sınav ne zaman istersek istersen olur 😅
Direk sınava girecez soruları çözemem 😅ve senin kapılar kapalı ben sana gelemiyorum sen gel bana 😅
hhaha :D
evet haklısın aynen öyle :D
teşekkürler :d
sınav ne zaman istersek o zaman olur mu hiç hahah :D
anladım dur mesaj atıyorum hahah gelen geçen hanı olmasın diye kapattık kapıları. herkes yazamaz tabii haha :D
İyi yapmışsın herkese karşı açık olmasın benim ki de kapalıydı ve açmıştım 😅 kapatıyorum yeniden😅
Bugün Hallederiz akşam üstü 😅 Günaydın 😅
İyi yapmışsın sende 😅kapat bakalım hemen hahah
Hallederiz aynen akşam üstü 😅Tünaydın 😅
Unutmuşum kapattım 😅 Yapalım o işi lütfen 😅🤣
Aferin aferin😅Tamam yapalım bakalım hahah😅🤣
Teşekkürler hadi görüşürüz Hoşçakal 😅
Yarım kaldı diyebileceğim bir aşk olayım olmadı.
Gurur yapma olayı değişir ya bu konuda duygularla değil mantıklı hareket edilmesi taraftarıyım.
Mantıklı olmak lazım zati 🤣doğruyu biliyorum ama yapmam 😅Kalbimi dinlerim ben 😅
Böyle de hep üzülen taraf olursun ama
Haklısın hep öyle oldum zati ama napiyim içimden gurur yapmak gelmiyor 😅
Gelsin gelsin. Bur yerde gururlu olmak daha iyi
Evet iyidir de içimden gelmiyor sorun o 😅 Aşkcıl aşkımcıl bir insanım ben 😅
Sen bilirsin:)
Kalbim bilir 😅
Beni istemediğini düşündüğüm için kestirip attım ve yarım kaldı. Pişman mıyım evet😔
Gurur yapmanın bir mantığı yok
Evet bence de mantıksız yani 😅Ben hiç yapmadım 😅İçimden gelmiyor hiç 😅Ama bende pişmanım 😅
Fakat hiç kimse vazgeçilmez ya da bizden daha değerli değildir 😅
Önümüze bakalım 😅 Gönlünüzce olsun 😅
Ricalar ve teşekkürler 🌸
Var. 4 sene önce falan babası bizi öğrenince delirmişti. Bana da mesaj attı babası. O günden beri adını anmadım, sırf babası beni hor gördü diye. Hâlâ mesaj atar. Baya da seviyordum. Yarım kalmış imkansız bir aşk
Babası yüzünden mi? Çocuğun ne suçu vardı ki? Çocuk nasıl tepki gösterdi?
Yani babası internetten tanıştığımız için çok büyük tepki gösterdi. Baya disiplinli bir adam, aşırı sinirlenmiş. Yakın zamanda kalp krizi geçirmişti. Risk olduğu için çocuk durumu kabullendi. Ayrılsakta her gün benden haberdar olmaya çalıştı. Ben de her türlü iletişimi kesmeye çalıştım işte. Zoraki karşılıklı ağlaya zırlaya bitirmiştik. Bı de o zaman 18 yaşında biraz toyduk
Hımm anladım, ama onları hiç anlamıyorum kalp kirizi fenalaşma filan çok saçma geliyor bana
Blof oyun geliyor
İyi yapmışsın Hayırlısı ve gönlünce olsun 😅 Mutlu günler dilerim
Yok ya oyun değil bizzat adamın ölümden döndüğü zamanlara şahitim de sonuç olarak cesareti yoktu yani. Amin teşekkür ederim
Ricalar ve teşekkürler de saçma buluyorum bu durumu insanlık dışı yani ne olmuş sanki sevmek suç mu kötü bir şey mi
Maalesef bazı insanlar ömür törpüsü. Adam bir üniversitede rektör. Ordan bu her şeyin kendi emri altında olması gerektiği düşüncesi
Canları cehenneme hepsinin sevmiyorum öylelerini insanlıktan nasibini almamışlar pislikler
Yarım kalan bir aşkım var ama gururdan mıydı hatırlamıyorum o kadar çok zaman geçti ki üzerinden adını bile unuttum.
İyi yapmışsın kardeşim canın sağolsun unutmak güzeldir 😅can acıtmaz yakmaz 😅
Geçtik o fasılları be abi yandık yanıcağımız kadar 😅
Bende bende çok pis yandım alev alev 😅
Kor kor ateşleerrrr 😂
Yansın geceler 😅🤣
Benim değilde karşı tarafın gururundan bittiği olmuştu
Hımm, olmuyorsa olmuyor zorlamanın ve kendimizi üzmenin zerre kadar anlamı yok😅
Hayırlısı gönlünce olsun 😅
Ne güzel 😅Amin inşaAllah 🌸
Evet ama sadece benim gururumdan olduğunu söylemem yanlış olur 🙄
Hımm 😅Yani ikinizin de suçu senin değil 😅Öyle mi oluyor 😅Ama gurur iyidir hiç yapmasam da öyle diyorlar 😅 Olmuyorsa olmuyor zorlamanın ve kendimizi üzmenin zerre kadar anlamı yoktur 😅
Hiçbir zaman gurur yapmadım ve gururdan da ilişkim bitmedi.
Yapmalısın 😅 Gurursuz insan mı olur 😅Ne güzel bitmediğine sevindim
Gurur yapacak sebep olmadı çünkü başka bir olaydan dolayı bitti benim ilişkim
Hımm ama onu sormuyorum ki 😅Sen gururlu ol sana yakışır gurur 😅 Canımız sağolsun ve gönlünce olsun 😅 Bitmişleri sektör etmeli 😅
Ha ben yanlış anlamışım sorunu 😅 evet tabikide çok gurur yaparım bir inat ettim mi yüzüne bile bakmam aramam sormam yazmam ölmüş sayarım o insanı
Canın sağolsun 😅Önemi yok
Allah Allah diyorsun vur dedik öldürdün yani fazla gurur 😅kalbe vurur😅🤣
Hakettiyse yaparım Allah Allah haketmesin o zaman 😅😅
Hak ediyorsa yapılır tabi ki yapıştır gitsin o zaman tamam mı 😅 Gönlünce olsun 😅
Teşekkür ederiimm 😅🙂
Bende ederim 😅🤣
Hayır tam aksine gurur yapmadan iletişimde olmayı, çözmeyi denedim hep
Bende bende 😅Peki ne oldu 😅
Giden günlerim oldu 😂
Benim de 😅 Ne tesadüf
m.youtube.com/watch
Gururu yapan ben değilimdir.
İnanırım da hayret etttim 😅
Sebep? 😅
Bilmem içimden öyle geldi 😅Öyle bir izlenim vardı 😅 Genelde görmedim hem hep gurur yapıyor kadınlar 😅Havalı duruyorsun birazcık belki çok 😅
Vay pe, aşkta gurur olur mu ki? Bunun havalı durmayla alakası da yok. Seviyorsam gururu bir kenara bırakırım
Ya gülücük yakışıyordu😅
Bence olmamalı, bende olmaz, ben aşkcıl aşkımcılım 😅
Ne güzel bende her türlü bırakırım neler neler bırakırım bir kenara dünyalar bir yana aşkım bir yana
He lafta sözde çok var diyen de icraat sıfır sana sözüm yok kendim adına konuşuyorum 😅
Aşkın olduğu yerde gurur olmamalı demişti bana. Yinede gurur diyorum😃
Diyorsun 😅sen yeni misin aynı profili kullanan biri vardı 😅Ben demiyorum al gururu o zaman 😅
Yeni sayılırım ama bu Pp kullanmadım daha önce 😃
Hımm aynısı vardı yani şaşırdım 😅Hatta beni takip ediyor 😅
Peki gurur da güzeldir
Gönlünüzce olsun 😅 Mutlu günler dilerim
Anladım teşekkürler 😄
Ricalar ve teşekkürler 😅
Yarim kalan asklar yok ya da var hatirlamiyorum
Ama herkes menfaati bittigi yerde kendisi indi o yüzden bize menfaati ila gelenler degil kalpten yürekten sevenler gerekli
Yok öyle bir durum olmadı 😀
Ne güzel benim de 😅 Yakışır
Aşkta gurur yapmamak lazım bu yüzden yok
Bence de katılıyorum ki ben hiç yapmam 😅
Mutlu akşamlar dilerim 😅
En güzeli Size de mutlu akşamlar 🤗
Müthiş bir geri dönüş 🌸
Kesinlikle, eyvAllah, Hoşçakalın 🌸
Geçmişte oldu.
Hımm, umarım geleceğinize etki etmez 😅
Mutlu akşamlar dilerim 😅
Etse ne olur? İnsanı gurur yapacak seviyeye getiren kaybeder.
Sende haklısın doğru söylüyorsun kim bilir belki de 🌸
Ben de yok zaten gurur bilemiyorum ne diyeceğimi bilemedim öyle dedim 🌸
Hepsinde red yedim
Canları cehenneme kanki😅
gurur iğrenç bir şey.
Evet evet bence de 😅 Aşkcıl olmak lazım 😅 Gönlünüzce olsun
Yok ama gururum çok var maalesef 🤷♀️
Gururlu olmak iyidir ama çok da fazla ya suyunu çıkarmamak lazım yani 😅Mesela neye gurur yaparsın 😅
Mesela bi kavga olduğunda trip atarım. İlk yazan ilk adım atan ben olmam. İsterse 1 hafta yazmasın yinede ben yazmam
Hımm 😅ama bu güzelmiş normal hakkın yani 😅Bende trip atarım atılmasını da severim gönül almak almaya çalışmak çok hoş😅
Evet öyle 😃😃
Hihi 😅kal sağlıcakla hoşça 😅 Mutlu günler dilemiştim zati😅
Teşekkürler 😅😅sizde 🙏🥀
EyvAllah 🌸
Olmuştur gurursuz biri olamiorum
İyi yapıyorsunuz gurursuzluk kötü bir şeydir zaten 😅
Bence de her şeyin fazlası zarardır zati ben pek yapmam 😅 Aşkcıl aşkımcıl bir insanim 😅
Orta şekerli severim her şeyi 😅
Gönlünüzce olsun 🌸
Gurur yüzünden başlamadan biten aşk desek..
Hımm neden mi niye yani ne oldu mesela 😅
Hiç olmadı
Çok güzel kanka 😅Hiç olmasın 😅
Varrr
EyvAllah 😅
Eywallah😅🤜🤛
Mutlu akşamlar dilerim 🫡 Hoşçakalın
Sizedeeee😅
🌸🌸🌸
🤜🤛😂
Sjsjsjsjs
Hayır
Ne güzel 😅
Yok hayır
Ne güzel 😅
Gurur mu o da neymiş😅
Bilmem bende yok ben yapmam 😅Ne gerek var 😅 Mutluluk bir adım uzakta niye mutsuzluğu seçeyim 🤣
EyvAllah, mutlu günler dilerim 😅
Var..
EyvAllah..
Evet var
Hımm, üzüldüm, gönlünüzce olsun
Asırlar gecti kanka be nişanliydi en son evlenmiştir belki bilmiyorum
Hayırlısı, peki bundan sonra gurur yapar mısınız 😅
Bundan sonra kadınlara o derece değer vermiyorum kanka gitmek isteyen gitsin 1 haftaya unuturum
Ne güzel canımız yanmasın anasını satiym 😅Mutlu günler dilerim 😅 Hoşçakal'ın
Eyw kanka
EyvAllah 😅
Dalga mı geçiyorsun
Estağfurullah ne alakası var?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?