AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Farklı şeylerden kastın nedir? Açılımını yaparsan bizde ona göre yorum yapabiliriz belki.
Mantıklı. Ya işte özel şeyler
Yani kişiden kişiye değer. İnsani değerlere önem veriyorsan ve bekaret kısmına takılabilecek biriysen dikkatli olmalısın..! İnsani değerlerden kastım sadece sevgi yetmeyebilir, yarın birgün ilişki bittikten sonra pişman olabilirsin ve insani değerlere olan inancın biter..! Bekaret kısmında ise ailen belki muhafazakardır ilerde sorun yaşamaktan korkuyorsan uzak dur yaşama derim..! Ziraa evlenmektense ayrılma ihtimali her zaman daha yüksek olur. Haa bana soracak olursan bir ilişkide elbette cinsellik olmalı ama maalesef bu konuda kadın kısmı fazlasıyla linç edildiğinden empati kurup sizlerin açınızdan yorum yapmak istedim.
Hmm evlenmeden doğru bir şey değil bence. Ama. benden hoşlanan birinin aynı zamanda bunları istemesi normal gibi o zaman
Gerçekten seven insan sevdiğini arzular elbette ama sana bir ip ucu vereyim erkekler herkesi arzuluyor maalesef 🙄 tabi genel değilde şu an çok fazla var yatağa kadar rol yapıp sonrasında ayrılan..! Düzgün bir kıza benziyorsun açık açık bunları söyleyeyim de hesap ederek yaşa birşeyleri. Ayrıca şunu da söyleyeyim, bir erkek gerçektende önemsediği ve sevdiği biri hakkında da sürekli bunu düşünüp istemez, mesela konuyu sürekli oraya çekmez, diyelim bir defa ima etti ama kızın sıcak bakmadığını biliyor bir daha ağzını açmaz fikrinda saygı duyup zamanını bekler.. sen sormasanda ben tek tek yazıyorum bunları çünkü sonradan üzülme ihtimalin çok yüksek bence, hayat ve insanlarla alakalı çok fazla tecrübesi olan biri olarak yazıyorum bunları.
Teşekkür ederim gerçekten. Rol yapmaktan kastın nedir nasıl rol mesela örnek verebilir misin
Örneğin arzulamak..! Bak bu 1 kelime 8 harf değil mi? Ama aslında çok ama çok güçlü bir duygu, öyle ki aşktan da nefretten çok daha güçlü bir duygu olabiliyor bazen..! arzuladığını elde edene kadar her şey yapılır ve elde ettikten sonra istediği şeyi artık almıştır. Bir süre sıkılma ihtimali çok yüksek maalesef..! Kalpten seven insanla aynı değildir. Dikkatli ol seni gerçekten önemseyen kişi fikrine saygı duyar evlenmeden önce sıcak bakmadığını biliyorsa bir daha birlikte olmakla alakalı konuyu açmaya çekinir ve zamanını bekler. Ama illa ki bir sevgiliyiz yaşamaliyiz gibi imalarda bulunuyorsa kaçarak uzaklaş derim.
Son yazdığın 2 cümleye katılıyorum. o zaman şüphe duymam daha doğru gibi.
Daha önce ki söylediklerime de rahatlıkla katılabilirsin. Araştır istersen arzulamak kısmı aşktan da daha güçlü bir duygu olabiliyor bazen. Tabi bunu güzel bir şey gibi söylemiyorum kötü yanları çok daha fazla maalesef. Son 2 cümleyi yazma nedenim bu kişinin böyle seyler söylediğinden emin olmamdi. Sadece çekingen biri olduğundan sen yazmadığın için ben yazıyım dedim. Emin ol şüphe duymalisin. bir şey daha yazicam tabi şimdilik burada kesiyim senin söyleyeceklerini bekleyeyim.
Çekingenlik ten degilde bu konuya karşı kapalı. bir kutuyum konuşmak utanç verici benim için bir yabancıyla. Onceki yazdıklarına da katiliyorum. bu arada. son 2 cümle. benim durumumla alakalı olduğu için öyle dedim. Şimdilik bir sorun yok ama saygı duyuyor. sen ne dicektin benim soyliceklerim bitti
Elbette kapalı kutu olman gerekir çünkü ben bir yabancıyım ve bu en normali. :) Bu yüzden sen sormadan ben en baştan beri tahmin ve tecrübe yürüterek kendim yazmaya çalışıyorum belki sana faydasi olur diye. Neyse dur ben söylemek istediğim diğer noktaya değineyim. Bak cinsellik kötü bir şey demiyorum yazdıklarımdan sakın bu anlamı çıkarma. Aksine cinsellik yaşanılması gereken güzel bir duygu..! Peki kiminle? Tabi ki gerçekten sevdiğin ve kıymet gördüğün biriyle,, eee ben doğru kişiyi ve zamanı nasıl anlicam dediğini duyar gibiyim öyle değil mi? Dur sakin ol ve okumaya devam et. Cinsellik önceden konuşulup yer ve zaman ayarlanıp planlı bir şekilde yaşanıyorsa onun pekte bir anlamı yoktur. Sırf sevgili istediği için veya sevgiliyiz yaşamaliyiz diyen biri varsa seni birgün bırakıp gider illa ki..! Cinsellik en güzel nasıl yaşanır peki gelelim buraya. Tamamıyla doğaçlama bir şekilde kendiliğinden yaşanılırsa çok daha anlamlı ve güzel bir şey olur, hem iki taraf memnun kalır hemde tatmin olur, yani kısacası duyguların yoğun olduğu bir zamanda çekim gücünün yükseldiğii anda kendiliğinden yakınlık kurulursa çok daha özeldir. Tatmin ve akılda kalıcılığı daha yüksektir dozda olur ve özel bir anlam taşır.
Sanırım anladım. Ben demeden beni anlayıp bunları söyledigin için teşekkür ederim. Kafama. takilam konularda fikre ihtiyacım olduğu konularda benimle fikirlerini paylaşır mısın
Tabii ki ne istersen sorabilirsin ben elimden geldiğince fikir alışveriş yaparak yardımcı olmaya çalışırım. Rica ederim ne demek umarım az da olsa gözünü açabilmene katkıda bulunmuşumdur.
Tabi ki yardımcı oldun. Zaten sohbet ettiğim çoğu kişi senin bu dediklerinin aynisini ya da benzerini söylüyor bana ve bende senin düşüncelerine sahip erkekleri görüyorum yani senin bahsettiğin tarzda erkekleri. Bide benim geçmişte 1 ilişkim. oldu onun dışında senin dedigin gibi yapan sohbeti oralari çekmeye çalışan erkekleride gördüm. Tecrübesiz. bilinçsiz. biri değilim yani. çok Teşekkür ederim istek attım
Valla birine yazdım da umarım sensindir. Hayır çok bilinçli birisin zaten ve bu yüzden zaten uzun uzun yazıp fikir alışverişinde bulunmaya çalışıyorum. 1 ilişkim oldu derken sevgililik anlamında mı yoksa özel anlamlı olan mi? Ha bide zeki ve sorumluluk sahibi bir kızsın son yazindan da anlaşılıyor umarım kıymetini bilirler.
bunu sen belirlersin kime göre normal kime göre değil
Normal her şey mümkün
Anormalsiniz
Bu da mantıklı
Narmıl
Yaşanması doğru mu
Doğru ya da yanlış diyemem, sonuçta bir eylemin doğru olması için faydalı, yanlış olması içinse zararlı bir eylem olması lazım ama eminim bir şeye yanlış diyecek olsaydım iki kişinin arasında geçen şeylerden ziyade yolsuzluk, hırsızlık, tecavüz gibi olaylara derdim
Mantıklı
Karsilikli istek ve begeni varsa süper olur
Evet normal
Farklı şey ne
nasil seyler merak ettim
Normal
Iliski mi yani