- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılBenim gördüğüm kadarıyla muhafazakar erkeklerin birçoğu (hepsini kapsamıyorum bireysel üstünüze alıp bana saldırmayın şimdi erk*k bireyler) aslında ailesi muhafazakar olduğu için muhafazakar. Bu yüzden hoşlandıkları kız açıkmış kapalıymış çok önemsemiyorlar ilk başta ancak evlilik yoluna adım atıldığı gibi de kapanmasını istiyorlar sjsjs.
Bu yüzden sana önerim sırf evlenebilmek için açılma. En azından açılmak istiyorsan da bunu bahane olarak sunma. Ben böyle istiyorum diyip yap.03 Yorumla
Soran+1 yılBakış açın icin teşekkürler 🌺 Ben kapalı kalmak istiyorum zaten ama bekarliktan yalnızlıktan da bıktım. Anlatabildim mi😔
- +1 yıl
Anladım ama bir erk*k için valla tırnağımı bile kesmem salla
Soran+1 yılHaklısın aşko💋
En İyi Cevaplar
Hayır her insan kapalı kız ister mesela benim çevrede herkes kapalı kız ister evlenirken bu arada sevgili olurken değil : ) ha şu var açık kız girerse hayatıma reddetmem seviyorumdur açıklığı kapalılığı önemli değil benim için insan olsun yeter ve dış görünüşede önem veren bir kişiliğim var oda önemli yani spor yapıyormu eğitimi kültürü var mı bakımlımı bunlar çok önemli benim için ama türbanlı olsada reddetmem yani..
011 Yorumla
Soran+1 yılÇocukluğuna veriyorum sadece
Soran+1 yılSize bir tavsiye beyler. Bu tutum ve davranışla kadınları etkilemeniz zor. Kendinize çeki düzen verin
Soran+1 yılÖyle bir niyetin olmadığını biliyorum. Abla tavsiyesi sadece. Yalnızlığı seviyorsanız tercih sizin.
Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Muhafazakarsa açık isteyemez istiyorsa muhafazakar değildir, öyle gözüküyordur. Çünkü muhafazakar diye isimlendirilen kişi dini kurallara bağlıdır ve eşinin açık olması hayal bile edilemez. Öte yandan deyyus değilim, karımın tek telinin bile gözükmesini istemem, balkona çıkarken dahi.
00 Yorumla
+1 yılEvlilik böyle bir şey değil
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir şey
- +1 yıl
Evlilik ansızın gerçekleşir sen onun için çaba sarf etmezsin.
Soran+1 yılGerçekten öyle mi
- +1 yıl
Gerçekten böyle
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🌸🌸
- +1 yıl
Rica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 502 cevap paylaştı.
+1 yılCevremde gördüğüm 10 kapalı kız birisi namaz kılıyor kapalı kavramını yerine getiriyor desem yanlış olmaz başta örtü ayakta bilek üstü pantolon dar gömlek roket gibi göğüsler vs vs yani kapalilik ile alakası olmayan İslami usul yaşamayan biri sadece kaaliyim demesi durumu mu var gereğince yasiyormusunuz belki bunlarda etkilidir
06 Yorumla
Soran+1 yılGereğince yaşıyorum
- +1 yıl
Tesettür tarzınız nasil
Soran+1 yılÖlçülü şık. Dar değil ama biraz süslüyüm. Namaz kılıyorum.
- +1 yıl
Namaza kılıyor ve gereğince yaşıyorsanız o süslü tesettürü kullanmayın onlar tesettür degil
Soran+1 yılSeviyorum. Kimseye benim kolyemden kürkümden topuklu ayakkabımdan zarar gelmez. Önemli olan fitne dedikodudan uzak durmak
- +1 yıl
Topuklu ayakkabı topuz saç dinimizde yok o tarz tesettür zaten yok ben çözemedim inanın şu zamane kızlarının günah inanın bu inşallah gereğince yaşamayı nasip eder Mevlam iyi günler dilerim
Sen taktiiri ilahinin önüne geçip Allah'ın korumasindan çıkmak istiyorsun ama bunu iyi oku eğer başını evlenecem diye açarsan Allah'ın tokatini yersin kesin bunu en sevdiğinden imtahan olarka görürsün ben ne yaptım dersin bunlanalakali örnek çok var istersen saçını evlenecem diye aç başına geleceklerden kimseyi sorumlu tutma
06 Yorumla
Soran+1 yılBiraz abartiyorsun sanki kimin nerden kazanıp kaybedeceği belli olmaz. Çarşaflı cehenneme, * cennete gidebilir önemli olan Allah'ı hoşnut etmek
Soran+1 yılHayır sadece o kadar basite indirgemiyorum olayı. Herkesin kalbini Allah bilir
Soran+1 yılHaklısın. Zaten kastım sadece başımı açmak. Ayni kapalı gardrobumu kullanıp, namaz kılmaya devam edecegim
Gizli Üye(30-35)+1 yılalakası yok kimisi evleneyim diye kapanıyor kimisi acılıyor her ikisinide cok gördum hiçbir alakası yok kısmet biraz sosyalleş bakımlı ol acık ya da kapalı olman birseyi degiştirmez ortam lazım meslegin nedir
115 Yorumla
Soran+1 yılSosyal ve bakımlıyım zaten gören bir daha bakar ama ancak okadar ilerlemiyor. İngilizce öğretmeniyim
Cevap sahibi+1 yılkaç yasındasınız demkki bulundugun ortamda kısmetin yoktur acılsanda birsey degişmez bence çünkü her iki durumlada karsılaştım sosyal medyadan felan ulaşanlar varsa onlara şans vermeyi dene
Soran+1 yılYirmi altı yaşım. Sosyal medyadan tanıştım açık fotoğrafımı istediler
Soran+1 yıl2 kişiyle oldu. Artık güvenim sarsıldı kusura bakma özele çağırıp sexting istiyorlar. Artık kanmayacagim
Cevap sahibi+1 yılönemli degil
öyle birsey istersem engellemen iki saniye surmezdi ama yinede sen bilirsin onun için yazmadım iyi gunler sana
Soran+1 yılengellerim sorun o değil ama ümidim kırılmış olacak. her bir erkekle konuşmamın sonu pişmanlık erkeklerden soğudum ve bunu istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılben onun için yazmadım ki normal konusmaya ayrıca o dedigini burdan kendi kendine teklif eden direk isteyen kızlar var onlara bile yok diyorum o durumdan bende sıkıldım beni sarmıyor tanımadıgım insanla sexting mevzusu onun için sana yazmazdım yani kısacası. sana sexting diye yazanlarda muhtemelen sitedeki ergenler
Soran+1 yılErgende değiller ama beyin o yaşta kalmış. Açilma mı diyorsun şimdi sen yani
Cevap sahibi+1 yılergenler cogu yasları yalan yazıyorlar
açılma diyorum hatta kapalıların evlenme durumu daha yuksek
internetten acık fotonu isteyebilirler onlar acıkken nasıl diye merak ediyorlar ama evlenirken kapalı isterler cogu zaman baskası görsun istemezler ya da kapalı acık olmanı umursamazlar
Soran+1 yılBak mesela bir kere bir adam tek kaş allah affetsin. Ben de bebek gibiyim yani Rus sanıyorlar düşün. Dediki ben elektrik alamadım açık atsana. Yani ben Allah korkumdan onu kırmamak için negatif bir şey demedim ama o bile kapalıyken beni begenmiyorsa diye şüpheye düşündüm. Giyimliyim makyajli falan hem de
Cevap sahibi+1 yılya bazıları bunu dalgasına der internette de her ceşit insan var hemen kırılmayacak pes etmeyeceksin
böyle umutsuzluga kapılırsan olmaz basarı her konuda zordur dusersin kalkarsın
internetteede reeldede yanlış insan cıkar yanlış insan cıktı diye eger korkarsan iletişimden kacarsan buda öylemi dersen basaramazsın bunlar olacak her yerde olur reel hayatta yine karsına cıkar kısmetim bu degilmiş deyip sabredip önune bakacaksın
Soran+1 yılHaklısın. Motivasyonun için teşekkür ederim. Sevgiler🌺
Cevap sahibi+1 yılönemli degil dedigim gibi seni merak ettim ama sanırım halada yazmak istemiyorsun
Soran+1 yılNe konuşacağız ki. Konuşmak çare değil. Aşk istiyorum ben
Cevap sahibi+1 yılyok sadece merak ettiydim nasıl birisin diyede neyse iyi günler size
+1 yılBence yaniliyorsun acik kapali giyime göre insan secmek yanlis bence giyim insanin kendine has özgürlük sembolüdür ve kim ne giyerse saygi gostermeli ve buna gore icindeki insani yanlis tanima geregi duymamali boyle yapan erkek var mı evet var zaten onlardan da olmaz koca
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen açıl zaten sen kapalı değilsin ki önce tesettür nasıl olur onu öğren seninki tesettür degil dindar muhafazakar erkek Allahın dedigini uygulayan kız ister moderne uyup tesettürlü olan istemez
01 Yorumla
Soran+1 yılSen kapalı değilsin derken neyi kastettin
Çok yanlış düşünüyorsun. Genelde kapalı tercih edilir aksine onu geçtim. Bunun için açılır mı insan ya. Sakın böyle bir hata yapma Allah için kapalısın kul için açılır mı insan
09 Yorumla
Soran+1 yılÇok yalnızım. Çirkin yüzüne bakmayacagim erkekler bir reddetti beni.
Soran+1 yılHaklısın galina
Soran+1 yılDüşmüyor kimse peşime. Ego gibi algılama seni kendime çok yakın hissettiğim için yazıyorum. Ortalamanin üstünde güzelim sıcakkanlı sempatigim para kazanıyorum işim gücüm ortamım var. Ama olmuyor neden neden
Soran+1 yılBende onu diyorum? Bütün kız arkadaşlarım bile şaşkın biri olmadigina. Herneyse kader kısmet aslında tekrar teşekkür ederim çok hoşsun. Sevgiler 🌺
Dinin gereği olarak kapanan birinin birini bulmak için açılması. Hay yaşadığınız dine ya. Bu arada ben inançlı biri değilim zaten de yani bu ülkenin Müslümanları hep mi işine geldiği gibi davranıyor arkadaş.
00 Yorumla
+1 yılAçılma böyle devam et seni sen olduğun için kabul edecek birisi çıkacaktır karşına. Hiçkimse için karakterini ve hayat tarzını değiştirme seni seven bu şekilde sevip benimsemeli. Açık isteyen açıkla evlensin. Olumsuz düşünme ben buna çok inanıyorum pozitif ol ve pozitif yaşa. Birazda sabır ile hersey güzel olacaktır.☺️
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlenen onca kapalıyı görmüyor musun? Asla yadırgamıyorum çevrenin kapalıları fazla dışlaması böyle düşünmene sebep olmuş olabilir ama bence ilgisi yok hem dindar bir erkek dindar bir kız ister normal olarak biraz sabır bir imtihan da olabilir
10 Yorumla
+1 yılYanlış anlamayın ama evlenmeden önce başı açık fotoğrafınızı isteyen kişilerin hakiki dindar mı olduğunu düşünüyorsunuz gerçekten?
00 Yorumla
+1 yılBoş konuşanlara takma ne istiyorsan onu yap. Şu bir gerçek ki açık kızlara talep daha yüksek.
00 Yorumla
+1 yılBundan ötürü açılmayı düşüniyorsan senin zaten kapalılığının bir anlamı yok amaç değil araç olmuş senin için
00 Yorumla
+1 yılsekte iyi olduktan sonra kocanı mutlu ettikten sonra kapalı olman sorun olmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılKarşı taraf beni seçmez ise nasıl nikahlanip seks yapacağım peki?
- +1 yıl
her insan mutlaka beğenilir ve isteyeni olur
Soran+1 yılİşte beğenen de biraz kötü oluyor 😔
- +1 yıl
bu işler nasip kısmet işi iyi biri dersin sonra kötü çıkar kötü dersin iyi çıkar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu sonsuz evreni yaratacak güçteki bir tanrının kadının saç teliyle meşgul olacağını hiç sanmıyorum, bu bana aşırı mantıksız geliyor zaten...
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hiç muhafazakar olmadım o pencereden bakamıcam o yüzden ama açılmak iyidir zaten havalar çok sıcak:)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHiç öyle açık kapalı ayrımı yapmam..
Mentalite önemli benim için.00 Yorumla Karşımdaki insan zeki ve akıllı ise her şeye varım onun ile ne olursa olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMuhafazakar adam niye açık kız istesin kim bunlar beyoğlu muhafazakarları mı
034 Yorumla
Soran+1 yılO zaman neden bembeyaz tenime, renkli gözüme rağmen reddedilir, açık halini atsana yaa diyorlar?
Cevap sahibi+1 yılBunu diyen kesin muhafazakardır
Soran+1 yılAynen maalesef
Cevap sahibi+1 yılÇin malı muhafazakar sosyete muhafazakarı
Soran+1 yılYani anlamadığım şey zaten evlenince senin olacağım herşeyi göreceksin ve çirkin olmadığım aşikar. Biraz mantıklı düşünseler olacak aslında?
Cevap sahibi+1 yılTenin nasıl ten rengi
Soran+1 yılÇok aşırı beyazım
Cevap sahibi+1 yılSüt gibisin o zaman
Cevap sahibi+1 yılGiyim tarzın nasıl genel olarak
Soran+1 yılPantolon- tunik. Ya da elbise
Cevap sahibi+1 yılPantolonun üstünü kapatıyor musun
Soran+1 yılEvet. Dizüstüne kadar
Cevap sahibi+1 yılDar giydiğin oluyo mu
Soran+1 yılZaten çok geniş ve oversize sevmem.
Cevap sahibi+1 yılVücut hatları belli oluyo
Cevap sahibi+1 yılmu
Soran+1 yılAşırı olmasa da evet, neden ki
Cevap sahibi+1 yılMerek ettim sadece tesettürde önemli bir konu malum
Soran+1 yılKonumuz bu değil sanki. Ne dersin?
Cevap sahibi+1 yılGiyimini konuşamaz miyiz
Soran+1 yılKonuşup ne yapacağız? İnstadaki kızlar gibi hatta bin basar. Marka kiyafet ve topuklu kullanıyorum
Cevap sahibi+1 yılDeri elbise giyer misin
Cevap sahibi+1 yılFiziğin nasıl boy kilo filan manken gibi misin
Soran+1 yılManken değilim. 165/55
Cevap sahibi+1 yılTayt giyinir misin
Soran+1 yılNe yapmaya çalışıyorsun
Cevap sahibi+1 yılFiziğini anlamaya
Soran+1 yılFiziğim düzgün ama niye dışarda tayt giyeyim
Cevap sahibi+1 yılEvde giyersin
Cevap sahibi+1 yılVücut hatları belli oluyo biraz dedin ya ondan sordum birazda
Soran+1 yılLütfen daha fazla yazmayin
Cevap sahibi+1 yılAman tamam sanki bişey dedik
Soran+1 yılEv giysilerimi ne yapacaksın? Giyiyorum evde tayt şort crop. Soru bu değil lütfen iyi ayrımını yap. Sorunum bunları yanında goyebilecegim bir kocam yok çünkü bütün erkekler güzel olmama rağmen beni istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılOnlar demek ki fiziğe ve cinselliğe daha fazla önem veriyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü kimseye güven kalmadı en büyük sorun güven faktörü bu zaman'da
00 YorumlaBenim için açikk kapali fark etmiyor soyduğunda hepsinde malzeme aynı.
00 Yorumla
+1 yılFiziğin güzel mi açılmak için erkekler meme sever güzel mi mesela
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet düzgün. 165/55 göğsüm 85c
- +1 yıl
Profile foto koysaydın sana tavsiye ve yorumlarımı yapardım
Ben dini vasat yaşayanlardanım. Ben de açık birini isterim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı. Hayır dostum sadece kısmetinin daha zamanı gelmemiş
00 Yorumlaben kapalı birini isterken bulamıyorum neden peki
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSaçmalama senin örtünün sebebi islam mı erkekler mi? Yaşın kaç?
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKeşke açık sorsaydın sana mesleğimle de alakalı o kadar şey anlatacaktım ki ne demek istediğimi anlayacaktın yaşımız yakın zaten
Soran+1 yılBurdan yazabilirsin
Soran+1 yılTakip etmeyeceğim, teşekkürler 🌺🙏🏻
Cevap sahibi+1 yılYorumumu silmeni rica edeceğim, teşekkürler🙏🏻 Senin böyle bulamaman normal erkeklere suç bulma boşuna
Soran+1 yılAksi biri değilim ama burada kendimi ifşa etmek istemiyorum beni anlamani beklerdim. Ayrıca böyle diyen birine inandığım da bana penisini atmıştı
Cevap sahibi+1 yılSaçmalama kız durduk yere yine öyle bişey yapayım karaktersiz değilim merak etme 😅
Soran+1 yılKonuşmak istemeyecek kadar üzgün ve yorgunum. Beni anlamanı temenni ediyorum 😔
Cevap sahibi+1 yılBeni kırmamanı temenni ediyorum. İstemezsen engelle git
Soran+1 yılKusura bakma üzgünüm 😔😔😔😔
Soran+1 yılBugün değil ama başka bir zaman yazsam olur mu peki
Böyle bir durum için vazgeçmemelisin bence
01 YorumlaAçık istediklerini düşünmüyorum
00 YorumlaYoo bence yanlış yaparsın kapalı isteyende çok
00 Yorumla
+1 yılSâçma sapan cümlelerden🎼🎶🔊🔊
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılöyle bir düşüncem hiç olmadı
açıkmış kapalıymış00 Yorumla
+1 yılKapalı isteyen erkek bulursun
00 YorumlaDinsizim
Kapalılarla işim yok00 Yorumla
+1 yılHayır öyle değil
00 Yorumla
+1 yılAllah için kapanıyoruz demiyor muydunuz
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı.
+1 yılÇok uzun bir konu bence bu
00 Yorumla
+1 yılNeden özgüven eksikliği
00 YorumlaKapalı seviyorum ben net
032 Yorumla
Soran+1 yıl1.65/55 . beyaz tenliyim
Soran+1 yılBuraya atabilirsen okurum, özele gelemem
Soran+1 yılHayır teşekkürler
Soran+1 yılburada fake hesabım yok
Soran+1 yılHayır bana biraz boş iş geliyor 😈😈😈
Soran+1 yılSağol ama dediğim gibi teşekkürler yine de çok hoşsun 🌺
Soran+1 yılFake Instagramım yok. Buradan kendimi ifşa edemem. Sağolun
Soran+1 yılAçılma mı diyorsun yani
Soran+1 yılNe diyeceksin ki 😈
Soran+1 yılBugün değil ama başka birgün ulaşacağım, olur mu?
Soran+1 yılBu hafta içinde
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılbundan dolayımı acılacan
04 Yorumla
Soran+1 yılEvett.
- +1 yıl
yas kac
Soran+1 yılYirmi altı neden
- +1 yıl
daha evlenırsın yasın genc
Birisi seni sen olduğun için sevsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalık
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama istersen
00 YorumlaHayır kapalı bakire
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası