Psikologa gidiyorlar, yaşam koçlarına gidiyorlar, ilişki uzmanlarına gidiyorlar sohbet ediyorlar ve seans başı ücret ödüyorlar. Benim gibi fakire gelincede bazıları sinirleniyor, sohbet için para mı alınır diyorlar. Ekonomik kriz var ne yapalım? 😂

Psikologa gidiyorlar, yaşam koçlarına gidiyorlar, ilişki uzmanlarına gidiyorlar sohbet ediyorlar ve seans başı ücret ödüyorlar. Benim gibi fakire gelincede bazıları sinirleniyor, sohbet için para mı alınır diyorlar. Ekonomik kriz var ne yapalım? 😂

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ülkenin senin gibi genç yatırımcılara ihtiyacı var aferin sana gurur duyuyorum sjdjjd
Çok teşekkür ederim 😂
Sohbet içeriği cinsellik değil de sadece muhabbet üzerine ise enteresan bir sektör daha doğuyor demektir😂
Hayır sadece sohbet, dert dinleme, sorunlara çözüm bulma😂
Gayet mantıklı bir iş sektörü olmuş:)) ☺️☺️☺️👏🏻👏🏻👏🏻
belirli bir sınırdaysa sanal seks yapmıyorsan problem yok
Hayır, sanal seks vs karşıyım sadece sohbet, dert dinleme, sorunlara çözüm bulma vs. Yakın bir arkadaş gibi ama arkadaş değil. 😂
Hayırlı işler 😃 burdan da çok müşteri bulursun 😃
Takdir ediyorum seni para kazanmak isteyen her türlü kazanır güzel yatırım 😂
Teşekkür ederim 😂
Hemide sermayesiz😂
Aynen sermayesiz millet neler yapıyor iş kurmak için vergi yok algı yok devam böyle 😂😂
Sadece meraktan soruyorum, Bu işin ücreti nedir?
Degisiyo 50-100-250
Ses tonum ve diksiyonum iyi. sesli konuşarak kızlardan para kazanamaz mıyım ben de? onları sesli konuşarak dinlemek istiyorum dertlerini.
Yürü kim tutar seni kötü birsey yok pavyona gidip dert anlatıp milyarlar yemektensecsana anlatsınlar
Kesinlikle öyle 😂
Aynen kardeş boswer kim ne derse desin
Yeminle milenyumun bulusunu yapmissin yalan yok bize bile lazim oluo
😂😂
E yalan değil abi doktora gitsen kayit altina alinio sonucda ilerde cikio ortaya tanidigina gitsen elinde koz oluyor e sevgiline solesen ayriliokarina solesen terkedio la biz kime anlatcaz xd
😂😂 doğru valla
Banada lazim bundan ama iyi sir tutan birixd
normal çünkü bende para yolluyorum
Yok, sizinle daha önce konuştum siz parayı peşin vermiyorsunuz zencefil bey :))
İlk günden de para istenmez ki
Çok mantıklı ya helal olsun valla
😂😂👋
Sohbet konusu ne oluyor
Dert dinlenir, sorunlara çözüm önerisi verilir.😂
Bu kadar mı yani
Bundan iyisi şamda kayısı
Şahane bir fikir, değerlendirmemde fayda var 🙂
Doğru diyorsun bencede
Bence bende paraya dökmelyim
Olur sen de dök hadi
Lütfen yeni girişimciliklere yelken açın bu benim patenti bende 😂
Ya hayır bedavaya dinleyeceğime ücrete dökmeliiymgögl
Ne veriyorsun hizmet?
Sohbet ediyoruz efendim merhabalar 😂
Sohbet mi? Tuhaf
Evet banada başta tuhaf gelmişti 😂
Ben lovebudy zannetmiştim
Nasıl sohbet mis bu
Normal sohbet
Bi kadın vardı erkeklerin penisine yorum yaparak para kazanıyordu. seninkide sohbet etmek. yeni fikir yeni iş. tutar bu