Erkekler cevap vermesin. Hiç sevgilim olmadı ve ilgiye muhtaçım aynı anda 10 kişiden hoşlandığım oldu ne yapıcam?

Hiç sevgilim olmadı. 21 yaşındayım. Açıkçası çok yazan oldu ama evleneceğim adam ilk sevgilim olsun istedim. O yüzden kimse ile sevgili olmadım. Sanırım ilgiye ihtiyacım var. Aynı anda 10 kişiden hoşlandığım oldu ciddiyim. Şu an da gittiğim kütüphane de yakışıklı bir çocuktan hoşlanıyorum. Çocukta bana bakıyor ama kendimi geri çekiyorum yaklaşamıyor. Aynı zamanda biri var bana internet üzerinden yardımcı oluyor. Ben mimarlık okuyorum o üst sınıf ben 1. sınıf. O bana ödevlerde falan yardımcı oluyor. Yakışıklı değil ama karizmatik. Onun yanında da eriyecek gibi hissediyorum. O benden hoşlanıyor mu bilmiyorum. Bana çok yardım ediyor iyi biri ama seviyor mu bilmiyorum. Sizce ben ne yapmalıyım? Nasıl bir kişiyi seçebilirim? (Asılmak için yazan erkekler yazmayın engeli basarım)

Erkekler cevap vermesin. Hiç sevgilim olmadı ve ilgiye muhtaçım aynı anda 10 kişiden hoşlandığım oldu ne yapıcam?