Erkekleri mi mutlu etmek kolaydır yoksa kadınları mı?
Tabi ki kadınları 😌 iki tatlı söze mutlu oluruz 🤪
Erkekleri mi mutlu etmek kolaydır yoksa kadınları mı?
Tabi ki kadınları 😌 iki tatlı söze mutlu oluruz 🤪
Erkekleri mi mutlu etmek daha kolaydır yoksa kadınları mı sorusu, genellemeler yapmaya yönelik bir sorudur ve her birey için farklılık gösterebilir. Cinsiyetlere göre mutlu etmek zorluğu, kişinin tercihleri, beklentileri ve değerleri ile değişebilir. Her bireyin kendine özgü ihtiyaçları ve mutluluk kaynakları vardır. Bazı erkekler belirli jest ve hediyelerle mutlu olurken, diğerleri için zaman ve duygusal bağlantı daha önemlidir. Aynı şekilde, kadınlar da farklı şeylerden mutlu olabilirler. Bazı kadınlar için romantik sürprizler önemli olabilirken, diğerleri için anlayış ve destek daha değerli olabilir. Mutluluk, cinsiyete bağlı olarak değişen bir kavram değildir. Her birey için mutluluk kaynakları farklıdır ve kişisel tercihler ve değerler bu süreçte belirleyici olabilir. İlişkilerde ve hayatta mutluluğu sağlamak, partnerinizi tanımak, ihtiyaçlarına önem vermek ve duygusal bağlantı kurmaktan geçer.
Cevap
10Cevap
Erkeklerin öyle aman aman bir beklentisi olmuyor. O yüzden erkekler diyorum.
Bence erkekleri. Erkeğe saç şeklin güzel olmuş de gün boyunca düşünür onu. Kadının önüne dünyayı ser, der keşke şu tarafa serseydin
Erkekleri mutlu etmeye gerek yok, mutsuz etmezseniz zaten mutludurlar. Kadınlar genel olarak mutsuzdur ve mutlu edecek birini ararlar.
Bana göre ikisinide mutlu etmek çok kolaydır lakin mutlu etmenin yolunu bileceksin
Tek hücreli organizmalar gibiyiz.
Erkekler.
Değişir çünkü insanlar kolay kolay mutlu olmuyorlar
Kendini bilen herkes kşmseye ihtiyaç duymadan mutlu olur zaten
Ne istediğini bilen edepli ahlaklı samimi kanaatkâr insan her türlü mutlu olur
Hiç mutlu eden birineraslamadim
bizi mutlu eden var mi ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?