Dış görünüşe bakarak ilişki yaşayıp yaşamamaya karar verir. Ciddi ilişki düşünmek farklı bir şey. O kişiye duyulan güvenle, anlaşmayla vs alakalı bir şey. İlişkiye başlamadan düşünülmez.
Ahh bu erkekler yok mu MK picleri Değer kıymet bilmezler Sen de benim gibilere denk gelmezsin Mutlu etmeyi yüzünü güldürmeyi severim karşımdaki kızın değer kıymet verir ilgi gösteririm ama maalesef yalnızım işte Hem evlenmeden de düşünmüyorum ilişkiye girmeyi Peki sen tipe önem verir misin erkekde yani mesela hafiften göbüşlü mü yoksa vücutlu kaslı mı bir sevgilinin olmasını istersin yoksa farketmez mi
Erkekler Ne Diyor
Karakterine göre değişir ayni tanımadan yorum yapamam. önce tanımam lazım beni sevdiğine inanmam lazım
Seksi görünüyorsa ve karakteri iyiyse
Seksi olması önemli değil. karakteri iyiyse olur.
Ben öyleyim ama kimse karşıma çıkmıyor
Erkeklere göre ne varki, bazılarına nefes alması yetiyor
Ama ciddi ilişki için diyorum
Erkekler için en ciddi iş o size göre ciddi olan ne
Evlilik diyorum evlilik anlasana artık
Erkekler evliliği ciddi bir iş olarakmı görüyor sizece Genel olarak tüm erkekler değil
Ciddi ilişki düşünmekle alakasız özellikler.
Güzel değil diye mi
Bir insan güzel diye veya seksi diye ciddi ilişki düşünülmez.
Ama erkekler dış görünüşüne bakıp buna hemen karar veriyor
Dış görünüşe bakarak ilişki yaşayıp yaşamamaya karar verir. Ciddi ilişki düşünmek farklı bir şey. O kişiye duyulan güvenle, anlaşmayla vs alakalı bir şey. İlişkiye başlamadan düşünülmez.
Evet evet evet 😍😍😍 ah ama nerde biz de o şans bize bakmaz öylesi sevgilin varsa çok şanslı cidden
Güzel değilim diye kimse benimle sevgili olmuyor
Yüz güzelliğin mi yok anlamadım bence güzelsin ama sen beğenmiyorsun kendini olabilir mi 🙃
Hayır sadece seksiyim o yüzden de sadece seks yapıp bırakıyor bunu erkekler bana söyledi
Ahh bu erkekler yok mu MK picleri
Değer kıymet bilmezler
Sen de benim gibilere denk gelmezsin
Mutlu etmeyi yüzünü güldürmeyi severim karşımdaki kızın değer kıymet verir ilgi gösteririm ama maalesef yalnızım işte
Hem evlenmeden de düşünmüyorum ilişkiye girmeyi
Peki sen tipe önem verir misin erkekde yani mesela hafiften göbüşlü mü yoksa vücutlu kaslı mı bir sevgilinin olmasını istersin yoksa farketmez mi
Tipi çirkin olmasın ve kısa boylu olmasın bunun dışında normalse olur
1.80 boyunda beyaz tenli siyah saçlı yeşil gözlü kumral ve hafiften göbüşlü biriyim eğer istersen tanışmak isterim ne dersin tanışalım mı?
İsterdim ama kimseye güvenmiyorum artık
Bı şans versen
Orada mısın
Ağzı iyi laf yapması lazım
Zeki ve kültürlü olmalı
Gülse Birsel fazla güzel olmayan biri ama evli, ünlü olmadan önce evlenmiş. Zeki, kültürlü, espirili, ağzı iyi laf yapan biri.
İstekliyse bir de off tadından yenmez
Böyle bir karın olsun istersin yani
Tabii ki de
O zaman beni neden istemiyorlar
O akılsızların sorunu bu. Ben isterdim.
Kesin sende bigünlük düşünürsün yalan söyleme
Öyle biri değilim
Nerede yaşıyorsun
Doğru o derece seksilik bir yerde itici oluyor
Fiziksel özelliği önemli
Evet fiziksel olarak cezbedici olması daha önemli
Görmek tanımak lazım