SORU
Birininin dış gorunuşunu beğenmiş isen fakat burçlar uyumlu değilse, buna takılır mısınız?
Burçlar saçma gelir tabi de bazıları ozelliklerini taşır.
SORU
Birininin dış gorunuşunu beğenmiş isen fakat burçlar uyumlu değilse, buna takılır mısınız?
Burçlar saçma gelir tabi de bazıları ozelliklerini taşır.
Karakter önemlidir ama önemli olan tek şey değildir. Sonuçta insanların karakteri alnında yazmıyor. Ayrıca sevginin ve ahlâkın estetik değeri vardır. Güzel bir kelebeği gördüğün zamanki tepkiniz ile hamam böceği gördüğünüz zamanki tepkiniz aynı olmaz. Dış görünüşe bakar etkilenirsin, karakterine bakar evlenirsin, ya da evlenmezsin.
Sadece dış görünüşe bakmayın size karşı tavrı nasıl ona bakın.. başkalarına iyi davranması sana iyi davranacağı anlamına gelmiyor.. Ben o düşünceye karşıyım.
Cevap
10Cevap
%70 karakter %30 dış görünüş burçlardan ziyade kişinin gerçek karakterine bakman lazım burçlar her zaman doğruyu demez
Karakter Tabiki Anlaşabileceğim Biri Olmalı Ama Benim Gibilerin Pek Şansı Yok Varsın Olmasın Böylede Devam Ediyoruz Hayata
Vesselam
Kesinlikle karakter. Bununla birlikte görünüşü de görmezden gelemem. Eli yüzü temiz düzgün olmalı. Böyle bakınca huzur verebilmeli.
Dış görünüş öncelik değil kişilik önemli ciddi ilişkiden bahsediyosak tabi
Karakter insan gelişimidir dış görünüş makyaj dan ibarettir
Bana göre burçlar tamamen zırvadır. Kafalar uyuşuyorsa problem olmaz.
Hoslandigim yanlari varsa dis gorunus pek etki etmez
Kesinlikle karakter.
Tek bir kriterim var. 😂
🍒. 😂
Karakter kesinlikle
Diyorumm 🙃
Teşekkürler 🤗 mesajları görmüyorsunuz sanırım
ikiside ölmeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?