Çok nadiren bakar telefonuma. Acaba güvendiğinden mi karıştırmıyo yoksa umurunda mı değilim 🤔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılEşinizin telefonunuzu karıştırmaması birçok farklı nedenle ilişkili olabilir ve genellikle bu tür durumlar tek bir nedenle açıklanamaz. Eşiniz, size karşı güven ve saygı duyuyor olabilir. Güven ve saygı, sağlıklı bir ilişkinin temel taşlarından biridir ve eşinizin sizinle ilgili özel alanınıza saygı göstermesi normaldir. Telefon, birçok kişi için kişisel alanın bir parçasıdır. Eşiniz, sizinle olan ilişkisinde kişisel alanınıza saygı göstermek isteyebilir ve telefonunuzu karıştırmayı etik veya hoş olmayan bir davranış olarak görebilir. Eşinizin telefonu karıştırmama nedeni, duygusal durumu ve ilişkideki duygusal bağlamıyla ilişkili olabilir. Belki de eşinizin böyle bir ihtiyacı yoktur çünkü sizinle olan ilişkisinde güvende ve memnun hissediyor. Önemli olan, eşinizin davranışını doğru anlamak ve kendinizle ilgili hatalı varsayımlar yapmamaktır. Eğer ilişkinizde bir endişe yaşıyorsanız, açık iletişim kurarak duygularınızı ve düşüncelerinizi paylaşmak önemlidir. Eşinizle ilişkiniz hakkında samimi ve anlayışlı bir şekilde konuşmak, ilişkinizi daha güçlü hale getirebilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl
Bir erkek, ilişki içinde olduğu kadının telefonunu karıştırmayı tercih etmeme nedeni birçok faktöre bağlı olabilir ve her durumda farklılık gösterebilir. İşte bazı olası nedenler:
1. Güven Duygusu: Erkek, kadına güven duyuyor ve özel alanına saygı göstermeyi tercih ediyor olabilir. Sağlıklı bir ilişkide, güven duygusu önemlidir ve partnerler birbirlerine karşı açık ve dürüst olmayı tercih edebilirler.
2. Mahremiyet: Erkek, ilişkide olduğu kadının mahremiyetini ve kişisel alanını önemsiyor olabilir. Partnerin özel hayatına saygı göstermek, birlikteliğin güvenilir ve sağlıklı olmasına katkıda bulunur.
3. Kötü Niyetli Olmamak: Erkek, kadının telefonunu karıştırarak güvenini kötüye kullanmak veya ilişkiye zarar vermek istemiyor olabilir.
4. Çatışmadan Kaçınma: Telefonunu karıştırmak, güvensizlik ve çatışmalara yol açabilir. Erkek, bu tür durumları önlemek ve ilişkiyi güçlendirmek için böyle bir davranıştan kaçınabilir.
5. Kişisel Değerler ve Etik: Erkek, kadının özel hayatına saygı göstermek ve onun kişisel alanına müdahale etmemeyi etik bir davranış olarak görebilir.
Her ilişki benzersizdir ve partnerlerin davranışları, duyguları ve değerleri farklılık gösterebilir. Önemli olan, karşılıklı güven, saygı ve açık iletişimle sağlıklı bir ilişki yürütmektir. İlişkideki her iki taraf da birbirlerinin sınırlarına ve mahremiyetlerine saygı göstermeyi öğrenmelidir.10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılTek bi hareketten yola çıkarak yorum yapılamaz. Umursamazlık gibi bi durum aklına geliyorsa bunun temelinde başka nelerin yattığını bi sorgulamalısın. Sadece telefonumu karıştırıyor o zaman umursamıyor gibi bi sonuca varılamaz. Umursamazlığın mutlaka bir çok sinyali vardır.
02 Yorumla
Soran+1 yılVar zaten bana karşı pek ilgili değildir. O yüzden umursamadığını düşünüyorum ya
Tobe bismillaaaah
Ya arkadaş ne hakkı var senin telefonunu karıştırmaya. o senin özelin.
Sevse de sevmese de, kıskansa da, umursamasa da senin telefonunu karıştırmaz.
Saygısızlıktır her şeyden önce bu.
Bi de böyle düşün istersen. Belki de sana duyduğu saygıdan yapmiyordur.01 Yorumla
Soran+1 yılBen onunkini hep karıştırırım
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
56Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılNe güzel işte adam saygılı. Demekki sana güveni tam. Bu seferde telefonu karıştırmış olsaydı o zamanda diyecektin ki niye karıştıyor bu adam bana niye güvenmiyor diye söylenip duracaktın. Ben hiç sevmem öyle telefon karıştırmayı falan. Bana güvenmiyorsa zaten öyle bir insanın hayatımda hiçbir yeri yok. Güveniyorsa başımın üstünde yeri var her zaman.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen onunkini hep karıştırırım cünkü güvenmiyorum. Bana yanlış yaptı bi kaç kez
- +1 yıl
Ama demekki o sana güveniyor güveni tam. Sen ona güvenmiyorsun zaten sorun orada eğer ona güvenin tam olmuş olsaydı onun telefonuna falan dokunmazdın
Gizli Üye(30-35)+1 yıl🙄 ne diyelim... niye karıştırsın ki? Guvenmemesi gereken bir şey mi var? Kıskansın istiyorsan daha farkli seyler yap 🤪🤪🤪 yani dalga bi yana erkeklerin kafada bizim gibi kuyruğu birbirine degmeyen kirk tilki dolanmıyor ha. Tecrubeyle sabit. Guveniyorsa guveniyordur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Telefon karıştırma durumunu umrunda olma durumuyla nasıl bağdastırdınız pes dogrusu 😄Zaten birbirine güvenen psikolojik olarak sağlıklı çiftler birbirinin eşyalarını karıştırma gereği duymaz. Eşiniz gayet normal yani.
20 YorumlaÇok takma
Hem karıştırıyor diye şikayet edersiniz
Hemde kıskanmasını istersiniz
Hemde kıskanıyor diye sinir olursunuz
Ne istediğinizi bilmiyorsunuz kadınlar
Güveniyor belli ki snaa
Gerek var mı?11 YorumlaBakıyordur gizli gizli. Telaşlanacak bir durum yok. Açıkça baksa bu seferde bana güvenmiyormusun olacak.
10 YorumlaTelefon şahşi özel olduğu için karıştırmak da istemez karıştığında da eşinin telini karıştırmak istiyeceğini bildiğinden ellemiyo ya bırak ne yapıyorsa yapsın sal bu kadar takmayın bence takıntı bir hastalıktır lütfen oluruna bırak evlenmişsin keyfine bak
01 Yorumla
Soran+1 yılAynı evde yaşayınca salınmıyo işte. Bende isterdim ama
kaç yıldır evlisiniz guvendigi içinde olabilir ama genelde umursamadıgı için olıur bu gibi durumlar eger size asırı derecede guvenen baglı samimi ilgili birisi degilse umursamadıgı için
010 Yorumla
Soran+1 yılİlgisi yok pek
Soran+1 yılOlabilir bilemiyorum
Soran+1 yılBen isterim ama o istemez öküzdür
- +1 yıl
yinede cabalayın sonucta cocugunuz var sanırım sorunuzda veya yorumda bir yerlerde yazmıssınız dogumdan dolayımı diye eger fazla killarınız varsa spor felan yapın evde giyim tarzzınızı bakımınızı degiştirin birde yeni seyler deneyin cocugunuz olmasa direk boşanın kurtulun derdim
Soran+1 yılValla hiç uğraşamam ya. Zaten akşama kadar beynim patlıyo evişi yapmaktan cocuklardan. Birazda o uğraşsın çekemem artık.
Soran+1 yılHemde ne sıkılma
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılKarıştırsaydı bana güvenmiyor sürekli bir hatamı arıyor derdin. Umurunda olmadığını telefonunu karıştırıp karıştırmamasından anlayamayız gün içerisindeki tüm davranışlarını incelemeyiliz
01 Yorumla
Soran+1 yılİlgili davranmaz bana karşı
Karıştırsa özelime saygı duymuyor dersin , karıştırmayınca umursamıyor diyorsun. Bunun umursamamazlikla alakasi yok adam belli ki sana guveniyor
02 Yorumla
Soran+1 yılUmursamıyo demektende kendimi alamıyorum işte
+1 yılBence sebebi şimdi ben onun telefonunu kurcalarsam oda benim telefonumu kurcalar aman en iyisi ortalığı karıştırmayalım şimdi telefonumda bişey bulur falan dediği için kurcalamıyor.(BENCE 😊)
01 Yorumla
Soran+1 yılO benimkini alsada almasada ben onunkini karıştırıyorum zaten :))
+1 yılSiz kadınlar sadece paranoyaksiniz.
Akşam oluncaya kadar sıcağın altında eve helalinden ekmek getirmeye çalışamaz diye canımız çıkıyor. Sizin derdinize bakın.04 Yorumla
Soran+1 yılSenin dediğin konu ayrı ama benim sorduğum soru ayrı
- +1 yıl
Ne ayrısı git sor bakalım bi adama takati kalmış mı
- +1 yıl
Senin gibi akşama kadar evde oturup bi elinde telefon bi elinde kumanda keyif yapmıyor.
Soran+1 yılBen ondan daha cok yoruluyorum emin olabilirsin. Sadece sıcağım altında değilim o kadar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılEşlerin zaten birbirinin telefonuna bakması bence olumsuz durumlar oluşabilir fakat yinede bakmaması doğru bir karar neticesinde
14 Yorumla
Soran+1 yılBende onunkine pek bakmazdım taki bi kaç yanlışını yakalayana kadar
- +1 yıl
Seni aldattı mı yanlış değince aklıma aldatılma hikayeleri geldi ben evlenaem akıllı kullanmak bile istemem aslında akıllı diye geçiniyor fakat bizleri aptallastiriyor
Soran+1 yılAldatmadı ama aldatmaya meyletti bi kaç kez kızlarla yazışmasını yakaladım. resmen beni aptal yerine koydu
- +1 yıl
Hoş bir şey değil muhtemelen Instagram Facebook gibi platforlarda hala yazisabiliyir olabilir gerçekten iyi bir şey değil kardeşim umarım düzelir huzur kaçmaz böylece
- Aşk İlişkileri konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılKaristirsa bu sefer de sen bana guvenmiyomusun dersin.. Allahim ne yapacak biz sizlerle
10 Yorumla
+1 yılNeden bütün sansasyonel olaylar senin başına geliyor? Hep bir kaos var kafanda bence sen ağır paranoyaksın
12 Yorumla
Soran+1 yılOlabilirim gercekten
- +1 yıl
Yanlışı kendinde ara
Aşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı. Eğer karıştırmaya başlarsa onun için bitmişsin demektir.
10 Yorumlasadece telefon olarak değerlendirme sana göre ilgisi nasıl? özel ve değerli vakit geçiriyor musunuz?
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır. İlgisiz elinde telefon onla oynar
- +1 yıl
Güzel bir sözcük, gün içerisinde bir öpücük, baş başa kalma olayları veya cinsel ilişki falan yok mu hiç
Soran+1 yılBen yapıyorum o yapmıyo. Kalasdan bozmadır kendisi
+1 yılBu insanlar da bir değişik. Misal ben gizli saklı olmasın isterim. Şifrelerini isterim dediğimde güvenin mi yok, o halde niye sevgilisin derler. 😂Karıştırsak suç, karıştırmasak suç.
00 Yorumlakim olursa olsun asla birinin telefonumu karıştırmasına izin vermem kimsenin de telefon kadar özel eşyalarını karıştırmam özel hayata düpedüz saygısızlıktır
00 Yorumla
+1 yılKendi her haltı yoyordur da.. yüzü yoktur seninkini karıştırmaya.. bunu anlamayacak ne var..
15 Yorumla
Soran+1 yılÖylede olabilir ama ben onunkini hep karıştırırım. Arada bi yakalıyorum orası ayrı
- +1 yıl
Al işte.. neyi yakalıyosun mesela
Soran+1 yılChat uygulamalarını indirip sonra siliyodu ordan kızlarla konuşmuş
- +1 yıl
Çok sıkıntılı.. bugün bunu yapan yarın neler yapabilir.. alışmış kudurmuştan beterdir derler
Soran+1 yılDoğru
- Aşk İlişkileri konusunda 802 cevap paylaştı.
+1 yılYani bazen erkeklere hak veriyorum ya telefonu karistiriir bana guvenmiyorsun cok baskici yobazsin dersin bakmaz ilgilenmiyor mu acaba
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sen enayisin ya arada sana seni umursuyormuş gibi yapması lazım 😅😅😏
04 Yorumla
Soran+1 yılYapmıyor :))
Soran+1 yılHe arada bi karıştırıyoda. Bilmiyom umurunda olduğumdan mıdır
Yani nasıl bir cevap vermeliyim bu soruya? Sen bakmasını mı isterdin?
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç bakmıyo demedim zaten arada bir alır bakar :)). Genelde bakmaz. Bana karşı pek ilgili değildir. Umursamadığınıda bu yüzden düşünüyoeum zaten
Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Güvendiği için bakmaz bakmamalida. Baktığı zaman güven bitmiş demektir diye düşünebilirsiniz ne güzel maşallah
00 Yorumla- 00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok büyük bir suç olduğu için. İspat edebilirseniz bunu yanar vallahi.
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyamadım pek
- +1 yıl
Kimse kimsenin telefonu nu karıştıramaz bu çok büyük bir suçtur kanunen..
Soran+1 yılBen onukini hep karıştırıyorum. Cunku bi kaç kez yanlışını yakaladım. Bu yaptığım sucmu yani benim
- +1 yıl
Evet. Şayet ispat edebilirse büyük bir cezası var bunun.
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılTelefon karıştırmak kadar seviyesiz bir olay yok
04 Yorumla
Soran+1 yılBen onunkini hep karıştırıyorum. Güvenmiyorum cunku
- +1 yıl
Güvenmiyorsan niye evlendin?
Soran+1 yıl@karşıcinsesorular16 evlendikten sonra bi kaç yanlışını yakaladım
- +1 yıl
Anladım
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabii ki guvendiginden ve farklı bir şey görmek istemediği için.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılkarıştırsa da güvenmiyor dersin
bence güveniyor o yüzden karıştırmıyor00 Yorumla
+1 yılBende ayninya esiminkini hic karistirmam ama o herhun benimkini karistirir neden boylesinz yaa
06 Yorumla
Soran+1 yılGüven vermiyosunuz çünkü
- +1 yıl
Yaa neden oyleki ben hic aldatmadim esimi ama yine oyle boyle yapinca aldatasim geliyor ama
Soran+1 yılAldatmaya meyilli olduğunu anladıysa demekki kadın. Gözünüz hep dışarda. elinizdekinin kıymetini bilemiyosunuz
- +1 yıl
Yaa ondan degil ama onla alkasi yok cidden
Soran+1 yılNeyle alakası var peki anlat bakim. Bi erkek neden elindekiyle yetinmez
- +1 yıl
Ya anlatirim ama bilemdim simdi burdan anlatmasam olmazmi tabibistrsen
Dertsiz başına dert arama:)))
13 Yorumla
Soran+1 yılDert benden uzak olsun sadece umursamıyor olabilir mi acaba diye sizlerin fikirlerini almak istedim :))
Gizli Üye(18-24)+1 yılKarıştırırsa da niye karıştırıyor dersiniz ulan harbi değişiksiniz siz ya
01 Yorumla
Soran+1 yılO zaman derdimki güvenmiyo ondan karıştırıyo. Şimdi ikilemde kaldım😊
+1 yılBen olsam bende bakmam. Aldatacak her türlü aldatır.
10 Yorumla
+1 yılpeki KS, ye gizli sekmeden mi giriyon yoksa, açıktan mı merak ettim? bilse ne der burada olduğuna. bu arada ben gizli sekmeden giriyorum
010 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyo bilse burada erkeklere yazdığımı beni mahveder. Gerçi özelden konuşmuyorum kimseyle ama genede kızar işte.
- +1 yıl
benim durum da aynı :)
- +1 yıl
demekki sana gereken önemi vermiyor
Soran+1 yılBen asla onun arkasından iş çevirmezdim taki bana yanlış yapana karşı . Görürsede yapacak bişeyim yok anlasın ben ne hallere düşmüşüm.
Soran+1 yılOda benim arkamdan iş çevirdi kaç kez. Yakaladım. Beni yakalarsada sorun yok. Nasılmış görsün bi insanın arkasından iş çevrilmesi
- +1 yıl
aldattı mı seni?
Soran+1 yılBi kaç kez kızlarla yazışmasını yakaladım
- +1 yıl
o zaman yapacak bişey yok
Soran+1 yılHaketmeseymiş
- +1 yıl
evliyim ben de
+1 yılMantigi cozemedim yani umrunda olmasan zaten kirar doker , asil o zaman guvenmez karistirir
01 Yorumla
Soran+1 yılİlgisi yoktur bana karşı. O yüzden umursamıyo diyede düşünüyorum
Eşlerin birbirlerinin telefonlarını karıştırmalarını doğru bulmuyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki bi kaç yanlışını yakaladıysam. Genede karıştırmamalı mıyım
Ben karıştırma ihityacı hissetmiyorum açıkçası ama karıştırsamda gördüğüm bişey olsada görmemişim gibi davranırım
00 YorumlaTelefon karıştırıyorsa zaten büyük problem var demektir yani sana güvenmiyor demektir
02 Yorumla
Soran+1 yılNadiren karıştırır
bence umrunda değilsin ben ablamınkini anneminkini bile sık sık karıştırırım
04 Yorumla
Soran+1 yılHmmm 🤔
- +1 yıl
yani bizimkileri böyle kurcalarken eşimi sen düşün
Soran+1 yılO yapmaz diyo olamaz mı
- +1 yıl
ne kadar güvensede insan merak eder
Güvendiği için bakmiyordur
10 Yorumla
+1 yılGüvendiği için canım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. sana karşı baya ilgisiz..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılGüveniyordur sana
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 718 cevap paylaştı. Neden kötüyü düşünüyorsun? Güvendendir.
01 Yorumla
Soran+1 yılPek ilgilenmez benle o yüzden
+1 yılNe alaka evliliğn nasıl gidiyor
020 Yorumla
Soran+1 yılİlgisiz bana karşı.
- +1 yıl
Tamamda senin bakman gerekir onun telefona
Soran+1 yılBakıyorum hep. Bi kaç yanlış yaptı bana. O yüzden
- +1 yıl
Demekkimoda sana karşı atağa geçmiş oda bakıyor açığını arıyor ne gibi yanöıs
Soran+1 yılBilmem ki pek almaz telefonumu eline
Soran+1 yılKIzlarla yazışmasını yakalasım bi kaç kez
- +1 yıl
Neden acaba yani sana karşı cok ilgisiz ama anlamadım cocuk var mı
Soran+1 yılVar iki tane. biri daha bebek.
- +1 yıl
Yanlıs anlama ama demekki size karşı sevgisi az ya da yok potansiyeli var anlaşılan başkasıyla olmaya
- +1 yıl
Allah bağışlasın
Soran+1 yılNiye yazsıştın diye sorduğumda. Seni sevmediğimden değil. Sadece egomu tatmin etmek istedim biraz dedi
- +1 yıl
Saçma bşr cevap olmamışmı sence ne egosu yanlıs anlama kendini tatmin etmek için ozamn demekki
Soran+1 yılAynen oda olabilir. Kızlar buna cok yakışıklısın falan dediyse eğer hoşuna gitmiştir o laflar
- +1 yıl
Bemcede ama evli sonucta yani bu yanlış bir durum yanlıs olmasun ama cinselik kötüyse ihtiyac duyabilir
Soran+1 yılAma işte genelde ona yaklaşan benim o pek yaklaşmaz. Ne hoşuna gideceksede yapıyorum. Başka kızlara gerek yokki. Anlamıyorum vallahi ben
- +1 yıl
Bende anlaamdım şimdi ilginc demekki ilgiai yok ya da beğenmiyor seninle olmayı
Soran+1 yılGündüzleri çok çalışıyo işte. yorgunum diyo.
- +1 yıl
Anladım ama saçma bahanelrr bence
Soran+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
Evet
+1 yılVar mı kaçamak işlerin
08 Yorumla
Soran+1 yılYok :) bi buraya giriyorum işte
- +1 yıl
Kaçamak mı burası
Soran+1 yılBilmiyorum ki sence buraya girerek yanlış bişey mi yapıyorum onun haberi yok.
- +1 yıl
Haberi yoksa aldatiyirsun
Soran+1 yılSaçmalama 😀
- +1 yıl
Görse mesela binimke konuştuğunu ne der🥰
Soran+1 yılMahveder beni ya. Hayal bile edemiyorum
- +1 yıl
Demek ki kaçamak yapıyorsun 😂
Aşk İlişkileri konusunda 719 cevap paylaştı. Karıştırda suç karıştırmasa suç
02 Yorumla
Soran+1 yılUmursamıyomu acaba dedim
- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılSende varya dertsiz başına dert arıyorsun.
09 Yorumla
Soran+1 yılAramıyomda merak ediyom umurunda mı değilim acaba. Ben onunkini hep karıştırırım
- +1 yıl
Güvenmiyorsun çünkü
Soran+1 yılEvet güvenmiyorum
- +1 yıl
O zaman güvenmeli mi
- +1 yıl
O sana güvenmeli mi?
Soran+1 yılEvet asla ihanet etmem ona
- +1 yıl
İnşallah kafanı kimse karıştıtmaz
Soran+1 yılYok olamaz merak etme :))
- +1 yıl
B3n neler gördüm
+1 yılBaksa ne diye soracaktin acaba
02 Yorumla
Soran+1 yılErkek gözünden bilirsin söyle işte
- +1 yıl
Neyse
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Bilmiyorum ki guveniyo bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Siz kadınlar varya dünyanın en tuhaf canlisisiniz
00 Yorumla
+1 yılHer ikiside olabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sen görmeden bakıyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
Hanımefendi adet dönemizde misiniz merak ettim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. umursamıyordur. umurunda değilsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Umursamaz biri herhalde
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Güveniyor ya da gerek duymuyor
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin gibi kadin kıskanılmaz mı bebeğim
05 Yorumla
Soran+1 yılKıymet bilmiyo diyelim
Cevap sahibi+1 yılBen bilirim keşke erkeğin olsaydım
Soran+1 yıl:))
Cevap sahibi+1 yılTalip atar mısın bebeğim
Cevap sahibi+1 yılSana bitiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeven adam kıskanır aga
03 Yorumla
Soran+1 yılDemekki. Umurunda değilim😅
Cevap sahibi+1 yılAkıllı adamsa sistemi kurmuştur bütün bilgilerin zaten elindedir eğer değilse dediğin gibi
Soran+1 yılBütün bilgilerim nasıl elinde olcak ya 😀
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılZor soru
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılgüven önemlidir
10 Yorumla - Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşim telefonumu güvendiği için mi karıştırmıyor, umurunda mı değilim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler