Hatalarım yüzünden ayrılmıştık son kez buluşmak için çağırdı konuşurken kötü şeyler söyledim zoruna gitti. Dövdü.
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrılmıştık benim hatalarım kıskançlıklarım yüzünden kafamda kuruyordum bitirmek istediğini söyledi çok yalvardım dönmedi bari son defa göreyim dedim gittim bu olaylar yaşandı.
Sevgilim bana tokat atıp boynumu sıktı kolum ve yüzüm morarttı. Suçlu bendim. Sizce affetmeli miyim?
Şiddetin bahanesi olmaz. Hiçbir şekilde affetmemelisin öfke problemi olan birini. Ama sen de affeden hemcinslerimden olacaksın umarım daha kötüsünü yapınca da bahanen olmaz.
Kendin soyluyosun cozulmucek mesele değildi diye belliki bu adam şiddete eğilimli yarın daha büyük bi felaketle sonlanmicaginin garantisini veremezsin iyi olmuş ayrılmanız
Sen iyi misin? Dövdü diyorsun, böylesinden sevgili mi olur?
1
15 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ayrılmıştık benim hatalarım kıskançlıklarım yüzünden kafamda kuruyordum bitirmek istediğini söyledi çok yalvardım dönmedi bari son defa göreyim dedim gittim bu olaylar yaşandı.
Hayır öyle değil başka bir mesele vardı benden ayrılmıştı hatalı olduğum için günlerdir yalvardım dönsün diye dönmedi son kez göreyim dedjm bari yanına gittim evine o sırada sinirlendirdi bişey söyledim beni dövmeye başladı
İlk oldu hatali olan bendim ne bileyim kendime hakim olamıyorum zaten o eve gittiğimde son defa görüşelim diye gitmiştim ama tutamadım kendimi kavga ettik bişeyler oldu ve dövdü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Şiddetin bahanesi olmaz.
Hiçbir şekilde affetmemelisin öfke problemi olan birini. Ama sen de affeden hemcinslerimden olacaksın umarım daha kötüsünü yapınca da bahanen olmaz.
Kendisi beni istemiyor ben değil
Kadına vurulmaz çok sinirlenirim küfür ederim bağırırim cagiririm ama ne olursa olsun vuramaz
Çözülmeyecek mesele değildi affetsin diye beni evden kovmasın diye yalvarirken kendimi tutamayıp bişeyler söyledim
Kendin soyluyosun cozulmucek mesele değildi diye belliki bu adam şiddete eğilimli yarın daha büyük bi felaketle sonlanmicaginin garantisini veremezsin iyi olmuş ayrılmanız
Defalarca kez bunalttım kıskançlık krizlerim ile ifira atar gibi oldum
Hakettifn dememi bekliyosun herhalde sen hala savunuyosun dicek bişey yok
Ne olursa olsun şiddet olmamalı şimdi böyle ya ciddi olursanız evlilik olursa şiddet uygulayacaksa yine ne yapacaksın
Ciddi düşünüyorduk ama evliliği bırak sevgili bile olmaz benle artık
Niye senle hatayı kendine yükleme şiddet uygulamış ayrıca kısmet Hayırlısı neyse o olsun sıkma canını
Şiddet uygulaması zaten onu haklı iken haksız konumuna soktu bence
Kesinlikle
Sen iyi misin? Dövdü diyorsun, böylesinden sevgili mi olur?
Böylesinden sevgili mi olur, ya Allah aşkına biraz aklınızı kullanın gerçekten. Görmüyor musunuz kadına şiddetleri haberlerde? Kaç kişi vefat etti.
Yani suçlu bendim ağır konuştum
Ağır konuşsan bile bu seni döveceği anlamına gelmez, uyarabilirdi.
Uyardı da devam ettirince tutamadı
Yapmamalıydı yine de.
Biraz kendine saygın varsa affetmezsin.
ama öldürmemiş bile. sadece dövmüş.
Dövdükten sonra beni affetsin diye ayaklarına kapandım 🥺
@iwont Beyefendi siz iyi misiniz? Dövmek diyoruz.
hanımefendi tabii ki de iyiyim. ironiydi.
Yani gerçekten senin yerine ben kendimden utandım, böylelerine nasıl yalvarabiliyorsunuz gerçekten aklım almıyor.
Çok sevdiğim için bide suçlu olduğum için..
İyi böyle devam et sen, böyle tekmeyi yedikçe kıçının üzerine oturup hep ağlarsın.
Suçlu olduğum için ağlıyorum zaten
Dayağı köküne kadar hak ettim, şu dilimin ayarına sokayım de, ayaklarına kapan özür dile bundan sonra diline hakim olacağını belirt
Sana şiddet uygulamaya devam edip ve hatta öldürmesi için evet affetmelisin
Affet bi daha kinede cenazene çağırırsan memnun kalırım.
Nereden buluyorsunuz şu slkları
El kaldıran değil el öpen olmalı.
Keşke öyle biri olsaydı
Hiçbir şekilde dövmemesi gerekiyor direkt ayrıl bak direktttttttt
Ayrıldık zaten kendisi terk etmişti barışmak için gittim yanına
Bide sen ayağına gittin öyle mi 🤬
Hayır öyle değil başka bir mesele vardı benden ayrılmıştı hatalı olduğum için günlerdir yalvardım dönsün diye dönmedi son kez göreyim dedjm bari yanına gittim evine o sırada sinirlendirdi bişey söyledim beni dövmeye başladı
Bak bacım seni dövmüş bidaha adını bile anma onun küfür edemiyorm banlanıyorm sakıın bi kadın daha kurban veremeyiz bunlara sakııııııııın
Neler oldu ki anlatmak istersen dinlerim yazabilirsin
Bi kac sey sorcam oxle gl bi
Burdan sor
Hayir
hemen ayrıl tekmeyi bas
Kendi ayrıldı zaten sevmiyormuş
Hala sevgilim mi diyorsun
Değil ayrıldık
Sorunun troll olduğunu umuyorum
Keşke öyle olsa
Sizin gibi tiplerin, bu tarz elemanlar tarafından öldürülmesi modern doğal seçilim oluyor.
Ağır konuşursun hadi en fazla tokat yersin buna karşılık. Ulan bunca şey yapmış adam, bir de "affetmeli miyim?" diye soruyorsun. Yazık.
Suçlu sende olsan sana vuramaz. Kendini ne sanıyo
Bırak allahını seversen ondan olmaz 👎🏾
Çok seviyorum
Dayak yemeyide göze alıyomusun
İlk oldu hatali olan bendim ne bileyim kendime hakim olamıyorum zaten o eve gittiğimde son defa görüşelim diye gitmiştim ama tutamadım kendimi kavga ettik bişeyler oldu ve dövdü
Valla bilemiyorum vurmamalıydı sana
Hak edene hakkını verceksin
Mazoşist olduğunu sezdim
Çok aşığım
Ama anlattığın gibiyse kimse sana zaten değer vermez kusura bakma
Neden
Ezik davranışlar çünkü
Normalde böyle değilim çok aşığım diye
Dövdü 🤣
Komik mi
Dövmüş
Şiddetin affı olmaz