Amacım asla küçümsemek dalga geçmek değil manisalı biriyle nişanlanınca ilk defa bu kadar fazla içlerine girdim bana çok değişik geldiler nerden tarif etsem bilemedim misal kayınpeder adayım düğünlerde beline şal bağlayıp oryantal oynuyor orada yaşayan herkeste bir tuhaflık var gibi nedenini çözemiyorum bilen aydınlatsın
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
En azindan samimiler demek baksana 🫠 muhafazakar baskici bi sehirde yasiyorum erkek adam boyle olur soyle olur agir abi konusmasini bilmeyen kanka olmasindan iyidir
Ama ben onlarla göbek atmıyorum diye beni dışlıyolar onlar beni olduğum gibi kabul etmiyor ben nasıl edeceğim
Yani sevgilini seviyorsan alttan al aralarina girmeye calis bir omur beraber olcaksinuz cunku onlar ile tabi kendini ezdir demiyorum ama uyum sağla eger istemem diyorsan ayril senin kararin
Seviyorum ama birde şöyle bir durum var bunlar koca mahalle aile akrabadan ibaret ve illa onlara yakın oturcaz diye tutturdu nişanlım iç içe yaşamak istiyorum ben dedi benim fikrime asla saygısı yok ne istersin diye sorulmuyor bile
Anne kuzusu demek benimkide oyle anliyorum 🫠 illa annesi babasi yaninda olcakmis baska fikir kabul etmiyor… sevdigim icin katlaniyorum ama nasil insanlar bilemeyiz iliskiye mudale eder sueekli eve girip cikar mi hayati zehir eder mi ihtimaller var karar vermek zorundasin
Nişanlanınca her şey çok değişti herkeste değişti evlenince beni kaybetme korkusuda olmayacak ben artık sıcak bakmıyorum
Sen neden kendi kültürüne yakın birisi ile nişanlanmadın ki? Yürümez bence
Sevdim kendisini ama işin içine aile sülale girince fikrim değişmeye başladı sanırım sevmek yetmeyecek bana kafam çok karışık
Sen nerelisin? Benim de çok düşüncelerimin benzediği kişiler karşıma çıktı. Hatta bir kişi ile düşüncelerim çok benziyordu. Ciddi düşünebilirdim. Ben Karadenizliyim onlar Doğulu. Olmaz herhalde diye başlamadık bile. 3 yıldır konuşuyoruz. Heves ilişkisi olmayacaktı
Ben İzmirliyim onlar adetlerine çok bağlı insanlar düğünler çeyizler gösterişi çok seviyorlar ben ise çok çok daha farklı büyüdüm yetiştim sade şık ve cool şeyler daha çok ilgimi çekiyor offff
Oo yapamazsın. Çünkü yani İzmirlileri bilmem ama ben kendimden örnek vereyim. Anne tarafımda ki kadınlar da öyle çok gösteriş seven insanlar. Baba tarafım ise tam tersi. Sadeler gösteriş sevmezler.. Bende baba tarafıma benzediğim için anne tarafından çok eleştiri aldım. Nefret eder oldum hepsinden görüşmüyorum mümkün oldukça. Manisalıları çok bilmiyorum ama sen farklı isen onlardan dedikodu dönebilir.
Ama seviyorsan nişanlını sorun olmaz belki
Zaten dedikodum dönüyor burnu havada bizi beğenmiyor bu bize ayak uyduramaz nişanlımda sağolsun asla savunmuyor beni
Kaç kaç. Nişanlın seni savunuyor sandım olmaz asla. Uyar adamı
Aynı benim anne tarafım ve beni savunmayan annem. Sırf derslerim onlardan iyi ve gösteriş sevmem diye arkamdan her şey dendi. Annem tek kelime edip koruması bir gün bile sonuç görüşmemek o akrabalarım ile görüşmemek
Uyardım sen gelin gelcen sen ayak uydurmak zorundasın biz mi sana ayak uydurcaz dedi ilişkime soğuk bakıyorum artık
Seni o kadar iyi anlıyorum ki gerçekten kan bağımda yok bunlarla neden kendime eziyet ediyorum bilmem
Benzer durumlar benim anne ve baba tarafımda da yaşandı. Burada çok ailevi meselelerimi ortaya dökmek istemiyorum ama çok zor işin o zaman. Yine de bu senin hayatını etkileyecek bir karar. Ben dahil kimseyi dinleme.
Sevince de bırakmak istemiyorsun çünkü yapabilirim sanıyorsun
Seviyorum ama birde şöyle bir durum var bunlar koca mahalle aile akrabadan ibaret ve illa onlara yakın oturcaz diye tutturdu nişanlım iç içe yaşamak istiyorum ben dedi benim fikrime asla saygısı yok ne istersin diye sorulmuyor bile
Öyle insan ile ömür geçmez. Babamı anlatıyorsun şu an aynı
Kabul etme. Babam da dedi oturalım aynı yerde diye. Ben doğduğumdan beri İstanbul'dayız. Akrabalardan ayrı. Her dediğini dinleme.
Zaten dinlemek istemiyorum nişanlıyken böyleyse evlenince kaybetme korkusu da olmayacak ben sonumu iyi görmüyorum ama nişanlanınca gördüm gerçekleri 2 sene boyunca görmemişim
Sevgili iken öyledir erkekler güzel tanıtırlar kendilerini. İyi düşün bak. Dediğim gibi beni dinleme. Belki sonra pişman olursun benim ya da başkasının parmağı olmasın bunda. Sadece nişanlı iken bunu yapan evlilikte daha da bunaltır. Gelenekçi anlaşılan.
He dinleme sakın. Susarsan kaybedersin daha da üzerine geliyorlar sonra
Sevgilim Manisalı yakında nişanlanıcaz demeeee kız 🥺🥺
Ya ben manisada çalıştım 2 sene büyük bir fabrika hepsi manisalıydı gerçekten bir tanesi bile normal gelmedi neden bilmiyorum belki senin sevgilin normaldir
Napıyorlardı ki
Erkekleri afedersin sapık gibi kadınlar desen görmemiş gibi altın meraklısı çok dedikoducular ben bir türlü alışamıyorum onlara düğün yaklaşıyor sanırım vazgeçeceğim
Benimkinin eski görüştüğü kız da manisalıydı o da öyle dediğin gibiymiş ben farklı şehirden gelin gidicem hiç bilmiyorum oranın insanını. Ailesi çok iyi ama Manisa'nın neresindensiniz
Ben İzmirde yaşıyorum onlar manisalı bana da çok iyi gelmişti ailesi onlara gidip geldikçe fikrim değişir oldu çok fazla git gel iyice tanı inşallah öyle değillerdir
Çok fazla git gel yaptım sonrasında da ya bekarken çok geliyodu demesinler diye düşündüm. Tanıyorum ama yeteri kadar mı bilmiyorum. Ailesi bana karşı çok iyiler erkek arkadaşım da öyle. Zaman gösterir ne olacağını
Banada fazla iyiler bu iyilik beni korkuyuyor çünkü daha çok samimiyetimiz yok rol olmasından korkuyorum ve bana bize gelin geliyorsan bize ayak uydurmak zorundasın dediler bu beni çok tedirgin etti
Yyaaa aynı benim durum. O kadar iyiler ki şüphe duydum kesin aramız açılır ilerde dedim içimden. Bu kadar samimi olmak istemiyordum biraz mesafeli olmak iyidir diye ama çok iyi davrandılar. Sana neden öyle bir cümle kurmuşlar onu anlamadım ama
Çünkü ben mesafeli durdum hep yani onlar gibi delirmiyorum daha sakin oturaklıyım onlar gibi olcamışım saçmalık
Bence sen bir düşün bu durumu. Sevgilinle konuşsan ne diyo bu duruma
Asla benden yana değil ailesinden yana hak veriyor onlara benim fikrimin hiç önemi yok
Ay o zaman çok sıkıntı aşağıdaki yorumlarını okudum da aileyle iç içe olursun kafayı yersin 🥺 hiç sevgiliyken neredeye yaşayacağınızı konuşmadınız mı yahu
Bence genelleme yapmayalım o aile ile ilgili herkes öyle değildir diye düşünüyorum
Askerde de aynı normal değiller sanırım
Demek ben öyle anlamamışım sadece
Doğru anlamışsın birde urfalilar var
Ben de tanıdığım 2 manisali oldu biri kokeni farklı sanırım ama diğerini bilmiyorum tuhafti cidden
Manisa'nın yolu bile tuaf ki 😂😂😂
Yol yine kabul edilir de insanı çekilmiyor ya
Kesinlikle delisi mesur zaten
Nişanlım bana delirsene biraz neden ciddisin bu kadar delir kudur bize deli lazım dedi akıllıyla işimiz olmaz dedi ilişkimi gözden geçirme kararı aldım
Kararmi aldın sen delirmiş sin ayril 🤭🤫
Manisa il ak
Anlamadım
Manisa bursa diyarbakir İstanbul bunlar il ak hepsi de insan neden böyle şeylere kafa yoruyorsun ki