Para
Ayni kafa dusunce yapisi (inancli ya da dinsiz)
Sizi sevmesi

Baska bi ozellik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Karakteri olmalı tabi ki de. yani beni dışım için değil kalbim için sevmeli. ve aynı zamanda baskın ve sert olmalı bir de komik olmalı arada sırada. Ortak bir mizah anlayışına sahip olmak ve birlikte eğlenmek, ilişkinin daha keyifli olmasına katkıda bulunabilir. İyi iletişim becerilerine sahip bir partnerle evlenmek, çatışmaların çözümü ve duyguların paylaşımı açısından önemlidir. Karakteri güçlü, dürüst ve güvenilir bir partnerle evlenmek önemlidir. Ortak değerlere sahip olmak, uzun vadeli uyumluluğu artırabilir. ama her ilişki özeldir ve evleneceğiniz kişide aradığınız özellikler sizin kişisel tercihlerinize bağlıdır. İdeal eşinizi bulmak için kendinizi ve ihtiyaçlarınızı iyi anlamak önemlidir.
Merhaba,
Edepli, ahlaklı, namuslu, sadık, vefakâr, fedakâr, kanaatkâr, çocukları seven, Allah korkusu olan, aklı fikri ya da önceliği cinsellik olmayan, para göz olmayan, tip fizik önceliği olmayan, beni ben olduğum için sevebilecek, saygılı, buram buram güven kokan, merhametli, hoşgörülü, şefkatli bir eş isterim...
Sadece üç tanesi olsa da yeterli olur... 😅
Yani aynı düşünce yapısı ama inanç ya da politik düşünce açısından değil. Mesela benzer müziklerden hoşlanmamız, konser sevmesi, sevdiğimiz mekanların benzer olması vesaire önemli bence. Şart değil tabi sevgi olduktan sonra her türlü ortak nokta bulunur.
Merhamet, anlayış.. gösterişçi tiplerden olmasın bir de
Cevap
19Cevap
Herkes herşeyi yapar kendisine ı kadar talep varken benden kat bekat iyileri kaslıdı zengini yeteneklisi kariyerlisi komiği romsntiği vs vs varken neden ben bunu samimi bir şekilde açıklayabilmeli
Kesinlikle para değil o kesin, hanımefendi olsun, sevgisini esirgemesin, evine iyi baksın
Fiziksel olarak bir kriterim olmadı hiçbir zaman. Ama karakteristik olarak, ben gibi olsun direk
Kafalar uyuşunca samanlık seyran olur
Beni içten sevmesi. Başka bir şey istemiyorum
Aynı kafada olmalıyız
Sevmek ve sevilmek anlayış güven
Namaz ahlak ve tesettür
İyi huylu olsun yeter
55 kg 169 cm libidiso yuksek
Evleneveğim biri yoksa kariyere devam tabi ki
Akilli olmasi ve güçlü meslek sahibi vb🤷
Ahlak olsun da gerisi çözülür :)
sevgi ve güven
Semesi