İlk randevu de tek mi gitmeyi tercih edersin yoksa arkadaşlarınla mı gidersin?

İlk randevu de tek mi gitmeyi tercih edersin yoksa arkadaşlarınla mı gidersin?
Merhaba,
Sevgili ile ilk buluşmada ya da sonrasında genel olarak arkadaşımı yanımda getirmem. Sevgilim ile yalnız olmayı tercih ederim ancak uzak mesafe ilişkisinde ilk buluşmada arkadaşım ile gittim. Yol 12 saatti de şoför lazımdı! 😂
Kız arkadaşım ilk buluşmada yanında birini getirebilir ama ikinci de kabul etmem, baş başa kalalım! Bizim konuşcak şeylerimiz var yani! 😅
Erkek tek gidebilir ama bence kadın güvenlik amaçlı tek gitmemeli ya da kalabalık bir ortam tercih etmeli
Ricalar ")
Ne münasebet hayatta götürmem. Kan çıkar 😂
Arkadaşlarından kıskanırs9n aboo 😄
Kıskanırım tabi. Gelen ne hakla gelecek zaten. Kadınlar da kız arkadaşla gelmek biraz da olsa normal kabul edilebilir ama erkeğin arkadaşıyla gelmesi nedir hayırdir 😂
Aynen ki bana sorarsan gelen o tek kişi olan erkek bile gereksiz 😄
Tek buluşmak en iyisi
Neyse, anlamadın 🚶🏼♀️
Buluşmamak en iyisi anladim onu da ona karşı tek buluşmak en iyisi dedim
Tamams arada gülümse ')
Denerim 😀
Teşekkür ederim :D
Rica ederim 🙂
Toplu bir buluşma ayarlanması halinde arkadaş getirmek sorun olmaz ancak karşı tarafın tek geleceği bir durumda arkadaş ile gitmez çok abes kaçar
Cevap
67Cevap
Hayır ilkokula başlamıyoruz velim ile gideyim 🤣
Bunları arkadaşıma ss alıp okutuyorum şu an kdkdjsh
A. s onunda sana var 😄
Buluşma için tehdit ediliyorsam takarım peşime birilerini fkkfk
Yapılması en gereksiz eylemlerden biridir. Ne gereği var 🤦♀️
İlk randevuda arkadaşımın ne işi var, tek giderim...
Tabi ki hayır napcaz gruba mı döncez kdjdj
Sevgilimle ilk buluşmada yanımda bir arkadaş getirir miyim? Hayır, getirmem. Onunla baş başa sohbet etmeyi, göz teması kurmayı, o anın büyülü romantik havasının bozulmamasını tercih ederim. İçedönük mizaçlı olduğum için bire bir sohbetleri de normalde daha çok tercih ediyorum.
Sevgilimle ilk buluşmam olacak tek başıma giderim arkadaşla gitmeye gerek yok Utanan kişiler genelde arkadaşlarıyla beraber gidebiliyor
Aynen benim arkadaşta o sebeple yaptı 😄
O yaptı valla banane 😄
okey oynama götürürüz :)) olmadı maça gideriz..
ilk buluşmalar 2 kişi arasında kalabalık ortamda olması en idealidir..
Benim bugün bir arkadaş buluşmaya gitti bizim kızları da topladı yanına bende aynen öyle dedim hayırdır Okey oynamaya mi gidiyorsun dedim 😄
sırf okeye 4 üncü yok diye sevgili yapacak herhal :))
Sanmam bizim grup kalabalık zaten gerek yok 😃 utanıyor diye ortam yaptı aklınca güzel geçmiş ama )
Hayırlısı neyse o olsun diyelim.. iyi akşamlar
Amin. İyi akşamlar
İlk randevuya arkadaşımı götürmem gereksiz ve bana kalırsa mantıksız bir hareket olur. Ortak bir plan program yapmamışsak gereksiz olur. Arkadaşla başka buluşurum sevgiliyle başka, dediğim gibi ortak bir plan yoksa tabi
Ne kızın ne erkeğin yanında kimse gelmemelidir. Sapa gerek yok. :D
Tatil bitti mi tatil 😄
İlk kez buluşuyoruz ve sevgiliyiz garipmiş😅
Tanımadığım bir erkekle ilk kez görüşeceksem yanımda bir arkadaşımla giderim. Yanımızda oturmazsa bile yakınımda bir yerde oturması daha güvende ve rahat hissettirir.
Çok anlamsız bir davranış, karşı tarafa değer vermediğin imajını vermekten veya kendi kararını veremediğin anlamlarını vermekten başka bir işe yaramaz...
Ciddi düşündüğüm biriyse en yakın arkadaşımı götürürüm ve onun ilk izlenimini merak ederim. Nasıl bi kız beni üzermi üzmezmi diye bi görüşünü almak isterim
Ne münasebet. Hiç olur mu öyle şey. Buna özgüvensizlik denir. Ne yani benim yerime omu konuşacak. Bana saçma gelir. Sevgili adayım yaparsa o an kalkar giderim.
Arkadaşımı yormam, anamın eteğinin ucuna yapışır birlikte gideriz..
Tek, arkadaşı götürmek neymiş.
Ben yapmam öyle bir şeyi ama karşı taraf yaparsa, sonuçta Türkiye'deyiz garipsemem.
İlk buluşma çok özel olduğu için ;Ne getiririm , nede getirmesini isterim.
Şayet o birini getirecek olursa da rahat olamam.
O işleri becerebilen bi tip olsaydım ilk buluşmaya arkadaşıyla getiren kıza hesabı kitleyip engellerdim
Liseli miyiz ilk randevuya arkadaşımla gideyim. Gitmem ve ilk randevuya arkadaşı ile gelenden de haz etmem açıkçası
Benim için farketmez, ilk buluşmaymış başa baş tanışmaymış bana boş geliyor
En azından arkadaşıyla beraberken nasıl davranıyor ona bakarım
İşte özgüvensiz insan! 2. Buluşmaya kesin 4 erkekle gelirim.
Yok daha neler
Böyle bir şey olursa terk ederim onu. Çocuk ve özgüvensiz biri ile yapamam
Flörtüm ben ve ev arkadaşım buluşmuştuk. Bana seni kıza överim dedi durdu sonra kendini övüp durdu bacım. Neyse ki kız karakterli çıktı da hoşlanmadı bu davranışından.
Yok artık 😂 tek başıma giderim çocuk muyum ben, velisini götürür gibi.
Getirmem. hayir saçma olur.. kalabalık bir ortam seçerim çok içim rahat. etmiyorsa
Niye arkadaş getiriyoruz? Arkadaş mı ayarlıyor ortamı onu bunu şunu :D biter o ilişki...
Tek gitmeyi tercih ederim sonuçta ilk bulusmamiz yalnız kalmak daha iyi olur.
Hayır, saçma sapan hareketler.
İlkokul bebesi miyiz
😊 olmaz ki öyle.. özgüvensiz bir intiba bırakır bende..
Ozguvenimde sorun varsa tabii ki ama hiç goturmedim
O ne la veli gibi yok tek giderim Belki mithatı götürürüm
Kesinlikle getirmem herkesin hayatımdaki sınırı bellidir.
Hayır ya hem arkadaşım yok hem de olsa bile ne işi var onun
arkadaşınla git sonra onlar seni bırakıp başbaşa çıkarlar
Hayır gerek yok bence baş başa olmamız daha önemli
Önemli ve nezaket gereği kadınların rahat etmesi önemlidir… Nasıl rahat ediyorsa öyle olmalı sndndn
Ortak bı arkadaşımız varsa ilk bulusmada iyi olur, yoksa başbaşa kalmak iyidir
Elbette ki tek gelirim ya ☺️✌️
Annesi elinden tutsa getirse? Sonuçta ana okula kayıt için geliyor!
Kimseyi götürmem yanımda. Adı üstünde sevgiliyle buluşma.
Hayır ya ilk buluşma iki kişinin birbirini tanıması için en kontrollü alandır belki ben arkadaşımdır diye rahatım ama flört değildir
Dine göre olması gereken zaten baş başa kalmamak yanımızda birilerinin olması ama bu şekilde buluşan yoktur bence genelde baş başa buluşuyoruz
Sakın ha gerek yok bunlara ama sizi tanıştıran arkadaş oysa belki olabilir samimiyetle alakalı biraz
Hayir ben bulismadım ama yani. bir. erkek. tek kalmak ister yani baş başa
asla kendime bile güvenmiyorum ilk bulusmada
Asla ve asla olmaması gereken bir şey tavsiye etmiyorum
Hayır tabii ki daha neler ajdjsh
Tek giderim ( kıskancım)
Evet getiririm
Tabi ki tek çocukluğum ben yanında birini getiryim
Hayır anlamı yok
Bu yaştan sonra yok daha neler😅
Tek giderim, bu romantik bir buluşma sonuçta.
Ben getirmem ama sevgilimin getirmesini anlarım.
Ortak arkadaş sadece
Yok daha neler. 😄
Hayır getirmem
Hayırrrrrrrrr 😂😂
Hayır gerek yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?