Sevgilim, kavgalı olduğum kızın grubuyla ders çalışmak istiyor, ne yapmalıyım?

Üniversitede 1.5 yıldır çıkıyorum bu çocukla. Bahsettiğim gruptaki kızla eskiden en yakın arkadaştık, şimdi ise konuşmuyoruz. Benim de bölüm binasında olduğumu bilmelerine rağmen, sadece sevgilimi arayıp derse çağırıyorlar. Bu gruptaki insanlarla eskiden arkadaştık, o kızla aramız bozulunca geri çekildim. Sevgilimin de arkadaşları ama yakın değiller yani. Sadece sınıf arkadaşı. Çocuk, daha benim dersime yarım saat kala çağırmalarıyla kalkmaya hazırlandı, ben kızınca senin dersin başlasın öyle gideceğim dedi. İlk defa çağırıyorlar onu da. Çok rahatsız oldum, kızdım da. Siz ne düşünüyorsunuz konu ile alakalı?

Sevgiline kız, ve ders çalışmaya gitmişse affetme.
Sevgiline kızman anlamsız, geri adım at ve özür dile.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada konu kıskanmak değil, güvenim tam. Sorun ettiğim şey, benim çağrılmadığım ve istenmediğim yere gitmekte bu kadar hevesli olması. Yani kavgalı olduğum insanlar, ve o kızdan rahatsız olduğuna dair de konuşmuştu öncesinde. Ki sadece bir arkadaşım olsaydı banane yani, kimle takılırsa takılsın. Ama durum boyle olunca sanki ben 2. Seçenek gibi hissettim, farklı bir seçeneği olunca direk beni eledi.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada, kavgad oldu, ayrılma eşiği bile oldu, bu kez gidip direk kızın kendisi ile buluşmuş. Kendimi bok gibi hissediyorum. Kullanılıp atılmış bir peçete gibi.
Sevgilim, kavgalı olduğum kızın grubuyla ders çalışmak istiyor, ne yapmalıyım?