Evet izin veririm.
Karışmam kendi hayatı sonuçta.
Asla izin vermem.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayır yakın samimi karşı cins arkadaşı olamaz tabi ki de.. ama bunun dışında tabi ki de arkadaşlarına karışmam ben istediği kişi ile arkadaş olabilir sonuç olarak. bende mesela bir kadınla samimi olmam sevgilim varken ikimiz de sınırlarımızı bildiğimiz sürece zaten gerek duymayız kısıtlama ki hayatta kısıtlamam sevgilimi zaten sevgilim ve ben kendim biliriz mesafemizi. ilişkide karşılaşılan durumlar ve rahatsızlık verici etkenler, her çift için farklılık gösterebilir. İlişkinizdeki güven ve iletişime dayanarak, kız arkadaşınızın yakın erkek arkadaşı olmasına karışıp karışmamak konusunda doğru kararı verebilirsiniz. Duygularınızı ve düşüncelerinizi açık bir şekilde paylaşarak, birlikte uygun bir çözüm bulmanız ilişkinizi daha sağlıklı hale getirecektir.
Merhaba,
Kız arkadaşımın arkadaşlarına karışırım ve o da bana benim arkadaşlarıma karışır karışabilir..
Ben karşıyım karşı cins arkadaşa ki yakın karşı cins arkadaş hiç olamaz. Gelemem böyle bir şeye işine gelirse devam gelmezse keser atarım!
Benim hayatım dingonun ahırı değil, kuralları var...
Açıkçası karışmam çünkü benim de ondan önceki hayatımda insanlar arkadaşlarım olabilir o konuda bir şey diyemem, sohbet ettiği arkadaşlarından biri laubali kötü alışkanlıkları olan kötü çevresi olan bir insansa ondan uzak durmasını isterim.
Cevap
2Cevap
Daha önce karışmadım ve sonuç benim açımdan hiç iyi olmadı.
Evet veririm ki eşimin var zaten iş yerinde
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?