Dikkatimi çekti denemesini yaptım tabi ki buraya düşmedim yoklukta değilim de hocam insan bu kadar egolu o tek kalmış gibi yapmaz sanırım burada Erkekler Kızların bi tarafını şişirmiş Kıza yazıyorum takmıyor oralı ha yazmışım ha yazmamışım belli değil öyle abazan sapıklık bahane istediğin kadar kibar düzgün ol yazmaz takmıyorlar taksa da iki mesaj atsa sonra yazmaz onlarda konuşmak istiyor da bakmayın demek ki 1550 mesaj atılınca insanın bi tarafı şişiyor kendini bişey zannediyor burada Erkeklerde sıkıntılı gerçi neyse
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence egoyla alakası yok sitede her telden insan var mesaj kutun açıksa gelen gidene kurunun yanında yaşda yanar
Tamam işte kendin diyorsunuz geleni gideni çok oluyor bana da 1500 kişi yazarsa bende egolu olup yazmam takmam mesajını görüp geçerim çünkü çoğunlukla yazan kişi olur tek birine bağlı kalıp yazma gereği duymazsın
Cevap yazmamak ego ile ilgili değildir. Cevap yazmak bir tercihtir.
Bırak şu eğri buğru lafları çoğunlukla Kızlar yazmıyorsa bu egolu oluyor ne oluyor 1000 kişi yazıyor talep çok olunca da siz kendinizi havalı egolu görüyorsunuz sonra düşünüyorsunuz ben neyim diyorsunuz o ego birikiyor bi taraflarınıza
Cinsellik için yazan erkekler kızların bir tarafını kaldırmıyor. Boş ezber laflardan öteye geçemiyorsun.
Cinsellik tek demedim tabi ki herlü yazıyorlar size nasıl yazılırsa yazılsın dikkatinizi çekmez sen bunu kabul önce ezbermiş senin ezber değil mi bi adım önce geçemeyen sizlersiniz baskılanmış kısıtlanmış susturulmuş Erkeklere karşı birde abazanlarda ekleniyor üstüne psikolojik ve ego karışımı bi tipler ortaya çıkıyor senin gibiler mesela
Beni tanımadığın hâlde karakterim ile ilgili kesin bir yargıya varman çok komik. Dikkat çekmeyi bilmiyorsan dikkat çekemezsin. Özellikle hayatında birisi olan bir kadına yazmamalısın. Belki bu yüzden yazmıyordur. Sevdiği vardır.
Ben seni tanımama gerek yok hepiniz aynısınız sizlerle zamanımı vaktimi çalamam bi Kızla normal sohbet etmek için dil dökemem uğraşamam sizlerle zamanım değerlidir benim için iki üç a sosyal psikolojisi bozuk Kız sürüsüne vakit ayıracak bi dakikam yok dikkat mikkata uğraşamam onlar benim dikkatimi çeksin kendimden ödün veremem
Psikolojimin bozuk olduğu doğru ama seninkisi de normal değil. Mantıklı düşünemiyorsun. Öfken var.
İşte bak bu kafada biri ile doğru dürüst karşı ile iletişim de sağlayamazsın ki benim psikolojim yerim de karşıdakilerin yerinde değil sürekli bi karşıdaki kötü olarak görüyor olması bile bi psikolojik travma öfrem hiç olmadı Kadınlara olamaz ama artık sıkıldım cidden bu hallerinden
Kadınlar tarafından travman var.
Yok öyle durum ne alaka :D Kadınlarda var aile baskısı toplum komşu çevre arkadaş derken bi travma oluyor psikolojikmen karşıdaki Erkeğe bi nefrette oluyor Kızları o kadar korkutuyorlar ki işin içinde birde dinde olunca korku baskı kafa da oluyor aşırı soyutluyorlar Kızlar normal bile konuşumıyorsun geçtim cinsellik konuşmasını normal konuşamıyorsun şu şekilde Kız eşcinsel olsa yine aynı şeyle karşılarlar yani elde var sıfır bize de olan oluyor gay olacağız böyle giderse
Mesaj kutusu aşırı kalabalık oluyor kim ne amaçla yazdı ayırt edemiyoruz arada bi dikkatimi çekenler oluyor onlara cevap yazabiliyorum baya bayada konuşuyoruz o kadar
Yalan atıyorsun dikkatini çekse de yazmazsın
Yok niye konuşayım gayet seviyorum sohbet muhabbet etmeyi birde kafamın sardığı biriyse sürekli konuşurumm
İnanmam ben sana sen sohbet edemezsin iki sohbet bile sonra kaçıp gidersin
Ne canım adamsın ya alttaki yorumunu gördümde bi zahmet konuşmasınlar seninle
Hangi yorumum senin kafan yatmadı
Senin gibi 100 kişi yazıyor mqq hangi birine baksın :D :D
👏🏻👏🏻👏🏻
Sen sanki hiç yazmıyorsun amaç burada denemesi yapmaktı haklısın doğru ne 100 kişisi 1500 kişi oluyor
Yazmıyorum kanka ilişkim var benim olmasa ki konu bu değil sanaldan ne kadar ileri gideceksin sanki cinsellik için arıyorsan twitter sanal fahıselerle dolu
Kesin vardır ordan burdasın birde hayat biçimini anlatma twittir de kapalı anan da vardır belki birden karşına çıkarsa şok geçirme
Hahaha ezik Turbanli ananı imamhatip arkasında ağzına dondurma verdim şapur şupur izle sende bacın ne yar4r4klar yiyor sen eline muhtaç 😂
degisik kisiler var evet haklisn