Kaçarak evlenmeye mecbur bırakıyorlar detaylar kısmını okuyun lütfen daha detaylı anlatcam?

Ben 22 yaşındayım sevgilim 26 yaşında ikimizde aynı memleketteniz ama ben başka şehirde yaşıyorum aramızda 600 km var. O zamanlar sevgilimle 3 aylık falandık aileme söyledim ama ailem mesleğini beğenmedi mesleği temizlik görevlisi bir de tipini beğenmediler çok zayıf. Ben çok kiloluyum sevgilim çok zayıf ailem de bu çocuk çok zayıf yakışmazsınız dedi ve mesleğini beğenmediler bu yüzden karşı çıktılar olmaz dediler ama biz pes etmedik şu an 1 buçuk senelik sevgiliyiz gizli saklı bu güne kadar geldik çok şükür. Aileme bazen konuyu açıyorum ikna etmeye çalışıyorum hatta az önce anneme söyledim neden karşı çıkıyorsun ben seviyorum dedim annem bir anda kötü oldu eli ayağı titredi kalbi sıkıştı elleri buz gibi oldu ağladı o çocuğun adını duymak istemiyorum dedi. Çocugun adını duyunca kadın kendinden geçiyor. Sevgilimin hiç bir kötü alışkanlığı yok , ailesi de çok iyi insanlar beni kendi kızları gibi görüyorlar çok iyi davranıyorlar bana. Ama annem sadece temizlikçi ve zayıf diye istemiyor. Bu durum beni çok fazla uzuyor her gün ağlıyorum perişan oluyorum. Sevgilimle gizli saklı buluşuyoruz 600 km lik yolu beni 1 gün görmek için geliyor her buluşma sonrası göz yaşlarımızı tutamıyoruz telefonda da sürekli ağlıyoruz 🥺 annemi hiç bir şekilde ikna edemiyorum tanışın gelsinler on yargılı olma diyorum benim temizlikçiye verecek kızım yok gelmesin kovarım evime almam diyor. Kaçmak istemiyorum ama başka yolu yok gibi bir de ben tek çocuğum kaçarsam çok kötü olurlar belki de ölümlerine sebep olurum. Çocugun adını duyunca bile kötü oluyor ağlıyor kaçıp gitsem ölcek herhalde. Ama ben sevgilimi sırf mesleğinden dolayı bırakmak istemiyorum çok seviyorum onunla evlenmek istiyorum başkasını istemiyorum 🥺🥺 napicam ben böyle ya akıl verin zor durumdayim 🥺🥺🥺

Kaçarak evlenmeye mecbur bırakıyorlar detaylar kısmını okuyun lütfen daha detaylı anlatcam?