Ruh eşinizi hissettiniz mi? İnsanlar nasibinde olan kişileri ilk görüşte hisseder derler. Şu ana kadar karşıma çıkan insanların doğru kişi olmadığını hep hissetmişimdir ve yanılmamışımdır da. Peki siz böyle bir şey yaşadınız mı? Hayatınıza giren insanı ilk gördüğünüzde bunu kalbinizde hissettiniz mi? (Evli olanlardan bahsediyorum bu arada 😃)
Hayır maalesef ruh eşimi hissetmedim çünkü benim için ruh eşi diye bir şey yok :) yani belki de bir gün kaderimde varsa eğer beni de seven biri çıkar ama o zamana kadar inanmıyorum sevileceğime.
Niye öyle söylüyorsun ya. Bence sevilmeye layık birisin. Herkes sevilmeye layıktır ve herkesin bir eşi vardır , bir gün mutlaka bulur. Seni de bulacak ama zamanı var 🥰. Hakediyorsun 🦋
Henüz böyle bir hissi yaşamadım yani hayatımda bana bu hissi yaşatacak bir kadına denk gelmedim zaten bu hissi yaşayacağınız zaman evleneceğiniz insan olduğunu anlıyor olursunuz diye düşünüyorum. Ancak hayatımızda olan kişinin sadece ruh eşiniz olması yetmez bazen ruhu işimiz olarak sandığımız kişi evlendikten sonra ve tam anlamıyla hayatımıza girdikten sonra bambaşka tavırlara takınabilir belki de hiç ummadığımız bir insan çıkabilir evlilik kararlarının eş kararlarını çok iyi alınması ve belli zamanı periyotları bırakılarak kendisine belli kriterler konulması gerektiğini düşünüyorum.
Baştaki fikirlerine katılıyorum ama insan insanın içindeki minicik de olsa var olan o kötülüğü olumsuzluğu hisseder bence. Herkeste böyle midir bilemiyorum ama çoğu kişide böyle
O öyle bisi değil ya, düşünsene annen ekmek al diyor “ya yok anne falan filan” diyip fırına gitmiyorsun o sıra ruh eşini fırıncının kızı kapmıyor mu 😂😂 sende evde kalıyorsun.
Yurt dışına taşındım burada ilk başlarda kalacak yerim sıkıntıydı. İt oğlu it benden sonra köşeyi dondu villaya gitti 😂😁 Yine sahiplenicem ama ya kedisiz dünya olmaz. Avrupa’da slklar sokakta kedi bırakmamış 🤬🤬🤬