İlk görüşte çok beğendiğim birini yakın akrabının tanıdığı yani çok beğendim ve instasını buldum cesaret edip yazdım tanıdı beni onunda benden hoşlandığını sanmıştım ama galiba öyle değil cvp verdi dalga geçer gibi konuştu sanki işte konuşma çok kısa sürdü görüldü attı hatta bana şu an takipleşiyoruz ama beni umursamıyor büyük ihtimalle napmam gerekiyor bana yazması için ya da ne biliyim bi adım atması için
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
çekme halatı ıle
😂😂😂komikti kabul ediyorum
yapacak cok bır sey yok bu konu ıle ılgılı sen atmısın adımı zaten gerı kalan zaman
Evet atttımm istese konuşmayı uzatabilirdi ama kısa konuşma sonunda sadece görüldü attı stori felan attım belki yazar beğenir diyede tıkk yokk
yapacak bır sey yok bu kadar acık teklıfe gerı donmezse kafasında baska bır seyler var demektır eger bır sure sonra gerı donerse yoklukta kalmıs demektır her turlu yedek durumundasın su an
Onu beğendimi anladı bence ama demekki o benim kadar olmamış işte şu an sadece takipleşiyoruz dediğin gibi canım değil ya anladı konuştu ama dahada bişi yapmaz açık teklif var ortada
Kalkıp benden yine mesaj bekelmiyordur dimi bana açılır mı yazar mı ya da ilgilenmemi istiyor mudur ki böyle yapıyor olabilir mi
sktr et artık
Öyle yapıcam teşekkür ederim yardımın için 😍
rica
Nü footo
Nasıl yani o ne
Ciplak foto
Aslaa o ne be öylee adım atsın diyorum insani bi şekilde pis şeylerde değil aşk bu değil😢
Oda sana aşık degil
Üfff şu an takipleşiyoruz boş boşş çok saçmaaa yaaa üfff iki yabancı boş yere takipleşiyor kimseden ses yok delirtici bi durum
Sana yem etiyor
Nasıl yem atsın ki kısa konuştuk görüldü attı mesajıma 😂bu mu yemm
Evet
Ciddi misin ama dalga geçerek komuştu yani takılıyor stori felan 107 takipçisi var çokta yok yani üç beş kızı takip ediyor açık aklı bende değil bence yem atsa nasıl atıcak ki söyler misin
Sna ne yaptı soyle ağa bende yem ya da değil diyim
Tamam bak şimdi ben onu gördüm kınada düğünde arada bi izliyorduk birbirimizi beğendimizi anladım bende beğendim ve çok çekingen görünüyordu bende dayanamadım instasını buldum istek attım kabul etti hemen 2 dk ara ile stori attım bakmış yazmıyır bişi sonuçta neden attığımı anlamıştır sonra sinirlendim çıkardım birgün ara ile akşam oldu dayanamadım mesaj attım istek atmadım ama 15 dk sonra dönüyordu bazen5 dk sonra işte düğünde çok sessizdin kınada diğerlerinden farklı gördüm seni merakettim dedim işte oda biraz alaylı şekilde hsgsgsgsggs yazdı bende anlamadım dedim dediki sorun değil istek atabilirdin takipleşebiliriz dedi bu gayet normal bişi işte bende tanıdıklardan dolayı snein yanlış anlamandan dolyı çektim dedim işte instamı nerden buldun dedi davetiyeden felan dedim vayy dedi e o zman istek at bari dedi bende dün ben attım şimdi senden olsun dedim olsun bakalım dedi tm dedim istek attı at bakalım dedim zaman gitti görüldü atttı istese uzatabilirdi at bakalım dedikten sonra insan görüldü atmaz işte öyle ne diyosun
Dün geceden beri görüldü attığından beri öyle işte stori atmıştı bakmadım sonra ben attım işte hemen bakıyı demesin diye akşam baktım onu storisine öyle yani kendi kendine takılıyor umursamadı beni bile bu kadarrr boş boş takipleşiyoruz şimdi iki yabancı
Tmmmmm
Ee ne diyorsun yem değil dimi umursamamakk başka hiç bişi değil
Seni bekliyorumm okudun mu ne diyosun
Olum seni kullaniyor
tamam olabilir ama kullanılacak bişi yapmadım ki ufak kısa konuşma ne fotosunu beğendim ne storisine yorum yaptım hiçte bişi yapmadım sadece istek o kadar götüm ne olcak canım görende napamışım onaaa 🤣🤣
Erkekler nefes bile kullanir
Çokta tınn boğa burcuyum ben bilmiyor tanımıyor beni takmam bile onu adım attıkk diye şey sanmasın kendini bundan sonra görünmez benim içinnn
Degilsij
Ne değilim
Görünmez degil