Aşk İlişkileri İlişkide senin için sorun olan şey nedir? Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 53 Yapay Zekaya Sor Bazı insanlar ufacık şeylere takıntılı olur. Mesela markete gittiğini haber vermediğin için trip yersin.Size ne yapılması hoşunuza gitmiyor? İlişkide senin için sorun olan şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Market Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Aşırı derecede hayatının merkezine koyması bir kişi bir kişinin hayatındaki en güzel parça olabilir hayatının tamamı değil 2 0 Yorumla
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Anlayışızlıkla beraber kişisel hayatıma saygı duyulmaması. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı. Aşırı kıskançlık, güven sorunu ya da ilgisizlik benim için sorundur.. 1 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Sorun benim.. Aşırı kıskancım, kendime de sevgilime de zarar veriyor bu kıskançlık.. 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. Karşı cinsle samimi olmasi mesela bence yeterli bir sorun 1 1 Yorumla Şeftaliturşusu2 +1 yıl +1 Yorumla
KaranlıkMYHEART Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Benim gibi olmali. Ben nasıl ona bilgi vs veriyor ya da onemsiyor isem karsimda ki kisidende aynısını isterim. Önemsediğimi bilmek isterim.. 1 0 Yorumla
Yenilenyeniden Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı. Sorgulandığımi hesap vermek zorunda hissettirildigim an kızarım. Hesap soruyor gibi emirvaki şekilde soylemeyecek 1 0 Yorumla
oscuridad_ Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bencil olması, çok fazla duygu sömürüsü yapması, öfke kontrolünün olmaması, hiç bir sorumluluk almaması... 1 0 Yorumla
111fae111 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Tanımadığı karşı cinsle takipleşmesi Tek r li iyi geceler mesajı yazması hani insan bı iyi gecelerrr askimm falan yazar 1 0 Yorumla
MysteriousSo Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Güvensizlik içeren herhangi bir davranış, 3. kişilere karşı sınırını korumaması ve ilgisizlik. Üçü de çok büyük sorun benim için. 1 0 Yorumla
Eskiblablacı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 793 cevap paylaştı. Tripten nazdan nefret ederim... arkadaslarim ailem dahil cekmem... israrcilik yalandan ne gerek vardi vs vs cumleleri etmem edene de saygi duymam... duz sorunu varsa ciksin karsima boyle soyle degil trip atmasin 0 0 Yorumla
defii Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 853 cevap paylaştı. Çok sıkılmak kıskanılmak kısıtlanmak gibi abuk subuk şeyler hoşuma gitmez 1 0 Yorumla
BilemedimNapıcamı Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Karşı cinse aşırı samimiyeti, ilgisizliği ve güvensiz davranislar benim icin sorun 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl markete gittiğini haber vermese de olur mesela 😂 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. devamlılık sıkıntı bencebir süre sonra boğuluyorum zannediyorum 0 0 Yorumla
Çilekimsiiiii__ Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Yalan soylemesi... ufak bı yalan dahi olsa aklıma müthiş şeyler geliyo acaba dahs ne yalanlar söyledi ve söyliycek bütün inancımı kaybediyorum 1 0 Yorumla
zehra588 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Fazla vıcık vıcık olmak, hiç ayrı vakit geçirmemek, sürekli birlikte olmak, kısıtlanmak 1 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Negatif bakış açısı yoruyor 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. Sorun iki taraflı anlayışsızlık olabiliyor. 1 0 Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl İlişkiler insanın stresi değil tatili gibi olmalı 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Bana saygısızlık yapması 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Saygısızlık 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Saygısızlık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Aşırı derecede hayatının merkezine koyması bir kişi bir kişinin hayatındaki en güzel parça olabilir hayatının tamamı değil
Anlayışızlıkla beraber kişisel hayatıma saygı duyulmaması.
Aşırı kıskançlık, güven sorunu ya da ilgisizlik benim için sorundur..
Sorun benim.. Aşırı kıskancım, kendime de sevgilime de zarar veriyor bu kıskançlık..
Karşı cinsle samimi olmasi mesela bence yeterli bir sorun
+1
Benim gibi olmali. Ben nasıl ona bilgi vs veriyor ya da onemsiyor isem karsimda ki kisidende aynısını isterim. Önemsediğimi bilmek isterim..
Sorgulandığımi hesap vermek zorunda hissettirildigim an kızarım. Hesap soruyor gibi emirvaki şekilde soylemeyecek
Bencil olması, çok fazla duygu sömürüsü yapması, öfke kontrolünün olmaması, hiç bir sorumluluk almaması...
Tanımadığı karşı cinsle takipleşmesi
Tek r li iyi geceler mesajı yazması hani insan bı iyi gecelerrr askimm falan yazar
Güvensizlik içeren herhangi bir davranış, 3. kişilere karşı sınırını korumaması ve ilgisizlik. Üçü de çok büyük sorun benim için.
Tripten nazdan nefret ederim... arkadaslarim ailem dahil cekmem... israrcilik yalandan ne gerek vardi vs vs cumleleri etmem edene de saygi duymam... duz sorunu varsa ciksin karsima boyle soyle degil trip atmasin
Çok sıkılmak kıskanılmak kısıtlanmak gibi abuk subuk şeyler hoşuma gitmez
Karşı cinse aşırı samimiyeti, ilgisizliği ve güvensiz davranislar benim icin sorun
markete gittiğini haber vermese de olur mesela 😂
devamlılık sıkıntı bence
bir süre sonra boğuluyorum zannediyorum
Yalan soylemesi... ufak bı yalan dahi olsa aklıma müthiş şeyler geliyo acaba dahs ne yalanlar söyledi ve söyliycek bütün inancımı kaybediyorum
Fazla vıcık vıcık olmak, hiç ayrı vakit geçirmemek, sürekli birlikte olmak, kısıtlanmak
Negatif bakış açısı yoruyor
Aşırı ayrıntı sorulması.
Para yetiştirmek mesele
Sorun iki taraflı anlayışsızlık olabiliyor.
İlişkiler insanın stresi değil tatili gibi olmalı
Bana saygısızlık yapması
İlişkinin sorumluluğunu üstüne almalı.
Saygısızlık
Çok fazla bıdı bıdı
Saygısızlık
Saygısızlık