Sevdiğiniz kadın /erkek nasıl bir karakterde olmasını istersiniz? Sizin için olması gereken özellik nedir?

Sevdiğiniz kadın /erkek nasıl bir karakterde olmasını istersiniz? Sizin için olması gereken özellik nedir?

Sevebileceğim, mutlu etmeye çalışacağım ve birlikte mutlu olabileceğim biriyle karşılaşabileceğimi düşünmüyorum. Ben o treni, yıllar önce yaptığım çok, ama çok yanlış bir seçimle kaçırdım... Yaş olmuş 48, ne sevmesi, ne ilişkisi?
Ben sevdiğim kadının eğlenceli olmasını isterdim bir de baksın olmasını isterdim yani beni ve ilişkimi yönetsin isterdim ama yerine göre davransın yani yerine göre ağır başlı yerine göre de çoç. uksu ve eğlenceli olsun deli dolu bir ilişkimiz olsun isterdim ve karaktere baksın dışım için sevmesin beni isterdim. ortak noktalarımızın çok olması da önemli tabi ki de
Teşekkür ederim.. :)
Rica ederim..
Vicdanlı anlayışlı ve dürüst olmasını kesinlikle isterim ama bunlar haricinde benim olmadığım yerde soğuk birisi olmasını efendi ve çok konuşmuyor olmasını da isterdim
Önceliği ben olayım laf dinlesin ergen gibi davranmasın kendini sorgulama potansiyeli olsun gerisi hal olur 😂
Aradığım kan geldi.. 😂
Kesinlikle her daim.. 😂
Ricalar.. 😅😍
Cevap
13Cevap
Beni gelip alacak, eve bırakacak, araba kapımı açacak, tehlikelerden koruyacak, bonkör olacak, özel günleri unutmayacak, salon adamı olacak, kibar konuşacak, vatan, millet , aile, din kavramlarına değer verecek, insan ve hayvan sevecek
Ya ben onu yiyemem, et sevmiyorum, lahmacun kokar falan demesin kafi. Birde iyi muhabbet her zaman (siyaset, futbol, film fark etmez.)
Dini bilsin, ahlakını bilsin, mantiklı düşünebilsin, sağlam olsun, bir de tipi bana normal ya da azcık asagisi gelsin yeter.
küfür etmicem olmasın düzgün bişey olsun beni anlasın saçma sapan gereksiz konuşup kafamı silkmesin nazik ve yumuşak oldun yeter
boyle ağır başlı anlayışlı ve zeki birisi olmasini isterdim 🙂 bunlardan yani sira komik biriside olsun isterim.
Saygı yeterli, gerisi hep beraber çözeceğimiz bir şeydir.
Kendine ve bana saygısı olsun ve sevgi dolu sadık başka şey istemem
Ciddi olsun yalancı olmasın adam olsun. Gerisini salla salla vur duvara
merhametli vicdanlı.. vede 90 60 90 olsun :D
anlayışlı merhametli olgun komik eğlenceli edepli mantıklı biri olsun canımı yesin <3
Ne zaman nerede olursak olalım ikimizinde içindeki çocuğu kaybetmemesini isterim
İyi bir karakterde olsun yeterli
Düzgün karakterli olsun yeterrm
Sadık olsun, yalan söylemesin ve dindar olsun.
İyi huylu olsun beni sevsin ben onu seviyim
Kesinlikle nazik ve anlayışlı
Güçlü bı karakter olsun ya kaşar orspu utanmaz bi kadın
Yakisikli uzun boyle gamzeli
en önemli özellik bana sahip çıksın, değer versin…
Merhametli saygılı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?