Herkesin bir ruh eşi vardır derler. Sizin böyle hissettiğiniz biri karşınıza çıktı mı?

Herkesin bir ruh eşi vardır derler. Sizin böyle hissettiğiniz biri karşınıza çıktı mı?

Hayır maalesef ruh eşime denk gelmedim hiç bir zaman benzeyenler de olmadı hiç yani kafa dengi bulduğum kızlar oldu ama arkadaştı onlarda ki o gözle de bakmadım ve bakmam hiç bir zaman, ruh eşi daha geniş bir kavram.. Bence her insanın karşısına da çıkmaz yani her insanın yok maalesef. çünkü dünyada adalet olmadığı için sadece dışı iyiler ya da parası olanlar yaşıyor işte. bunların dışında da Herkes için ruh eşi inancı ve deneyimi farklı olabilir. Önemli olan, duygusal sağlığınıza ve ilişkilerinize dikkat etmek, kendinizi tanımak ve karşılaştığınız insanlarla sağlıklı bağlar kurmaya çalışmaktır. Ruh eşi kavramı, bir ilişkideki uyumu ve mutluluğu etkileyen birçok faktörden sadece biridir ve herkes için geçerli olmayabilir.
Merhaba,
Akşam oldu sanırım iyi akşamlar, ruh eşim gibi gördüğüm kişiler bir tane oldu diyebilirim geçmiş zamanda ama olmadı. Birden çok ruh eşi varmış ve uzmanlar ruh eşlerinin zıt olduğunu söylüyor..
İnsan zaman zaman böyle şeylere kapılabilir. Her şey güllük gülistanlık yolundayken neden olmasın?
Bu arada bu görselliğin aynısı bende var ya. Çok hoş, yılan mı soktu Ahu, hemen bakarım bütün zehri, nam nam nam hmmmm! 😅
Sende mi kullandın pişti olduk ama olsundu güzel görsel 😅 belki vardır belki yoktur görücez altan 😅
Daha kullanmadım henüz kullanacaktım 😅Evet evet olabilir Allah korusun hemen şey etmek lazım 😅🤣
Hızlı olan kazanır😅
Olurrr 🤣 Çok pis hızlıyımdır 😅Speedy Gonzalez gibi
Ama ben kazandım kdjdjd
Canın sağolsun sana kaybetmek sorun değil 😅Yen beni sndjd
Mersiler altan bey 😅
Ne demek 😅 Ricalarımı iletiyom iyi akşamlar dilerim 😅
İyi akşamlar dilerim bendee
Aldım o zaman 😅
Çıksa ama beni istemedi. Demek ki ben onun ruh eşi değildim. Biri benim için ruh eşi diye onun için de ben onun ruh eşi olacağım anlamına gelmiyor 🤣
O zaman ruh eşi olmuyor. Karşılıklı olmalı🤣
Evet demek ki değilmiş. Önümüzdeki maçlara bakacağız 🤣
Evet ruh ikizime sitede denk geldim.. Ben şimdiye kadar hiç bu kadar bana benzeyen bir insan görmedim.. @_elyise ruh ikizim hatta burçdaşım.. 😅❤️
@_Elyise sensin o tatlı şey.. 😍
Kimmiş o Tatlı Kız
yazıyormuş.
Cevap
29Cevap
Öyle olsa şu an yanımda olur, hayatımda ki anlamı da karım olurdu sjdjd
Waowww
Hale niye yalnız olduğumu şimdi anladın mı periliçess 😏
Gelsin beni öpsün diyosan zor bulursun aslanım kdjdd
Arayışta değilim bulmak isteyen her türlü bulur. Yerim belki mekan belli adam belli madam belli 😏😂
Peki güzel cevap haklısın bişi diyemedim 😂
İşte böyle aferin wjdjjr
Ya şunu deme jdjdjd kimse benden haklı olamaz
Ben kimse değilim oldum mu oldum tasdiklendi 😂😂
Kime göre neye göre. Bence en haklı hep benim
Sen peri değil cadısın bence çünkü habire çevirip duruyorsun sjdjd
Cadılığım olduğu doğrudur ama çevirmem
Görmesem inancam da gördüğümü bari inkar etme 😂
Hani nerde sen yanlış görmüşsündür olmaz öyle şeyler bende ya djjdje
Neler olur sen de ajsjd
Saf düzgün iyi niyetli bir periyim yamuk yapmak çevirmek bizim genlerde yok sen çok yanlış anlıyosun herşeyi sjsjsj
Vah kıyamam biraz daha ağlarsan inanırım sjdjddj
Uyuzsun uyuz djjdjd
Öyleyim elhamdülillah Allah vergisi 😏😂
Bak bu konuda haklısın işte🤣
Bana bilmediğim bir şey söyle ki uykularım kaçsın asjskdkd
Benim senden daha haklı olduğum gerçeği mesela gssg
Bu sıcakta bu espri hafif rüzgar esintisi yapsa da faydalı olmadı yine de teşekkürler seneye yine dene ajsjsjd
Espri olduğunu sana düşündüren bu sıcaklar heralde djjdd yazık ya çok üzüldüm senin için
Espri değilse daha komik ajsjs psikolojik destek alman lazım yazık ya ajdjd
Bu güveni neye borçluyuz acebaaa gshshs seni göndericem ben gülserene 10 sezonluk dizi çıkar senden 🤣
Doktorluğu bırakmazsa ben de ne olayım sjdjd
Haklılık +1 kendini bilmen güzel dhdjdj
Bugün farkında mısın hep beni haklı buldun sen de gelişme var aferin yarın yine aynı performansı bekliyorum senden 😂😂
Ruh hastası olduğunu kabul etmiş olmanı haklı bulmam gibi mi mesela jdjdj Bana bunlarla gelirsen yarın da haklı bulurum merak etme jejrrj
Ben ruh hastası olmadığımı iddia etmedim ki en başından beri 😂
Ben de sana haksızsın demedim ki sıkıntı yok 😅
200 km direksiyon salladım kafam allak bullak eve daha şimdi girdim uykuluyum bir şey anlamıyorum kim haklı kim haksız 😂
Ben haklıyım yorma kafanı 😂
👏🏾👏🏾👏🏾👏🏾👏🏾👏🏾👏🏾👏🏾
Buna inanmazdım ama sanırım bu bir tane değil, çünkü bu tarz ruhani etkileşimler çok hissediyorum. "Ruh eşi" kavramı da herkesçe farklı algılanıyordur belki benimki çok farklı düşünce olabilir bile ama az çok aynı ortak kapıya çıktığını düşünüyorum
Hayır olmadı. Eşsiz bir ruha denk gelmişim, nalet gitsin ki eşi benzeri yok. Umarım vardır da daha benim haberim olmamıştır. Bütün ruhlara duyrulur. 😂
Evet benim 4 senelik bir ilişkim var ve gerçekten onun doğru kişi olduğuna eminim. İnsan bazen sadece anlıyor onun doğru kişi olduğunu.
Şanslısın
Ruh eşi falan yok. Bir süreliğine frekansının tuttuğu insanlar var. Bu süre uzun da kısa da olabilir.
Bir dönem cidden öyle olduğunu sanmıştım.. ama yanilmisim o da maalesef Herkes gibiymis hatta daha da kötüymüş:(
Denk geldiğimi düşünüyordum lâkin karşı taraf sıkılıp bıraktı , demek ki değilmiş. :)
Bir kez düşünmüştüm. Hata etmişim. Yanlış alarmmış yani...
Ruh eşim diye bir kavram olduğuna inancım pek yok artık
Sadece düşünüyoruz insanoğlu olarak. Uyuz olup kaşınmaktansa düşünmek daha iyidir. 😃
Çıktı sanıyordum taki 3 gün öncesine kadar ben çok büyük yanılmışım
Ruh eşi yok... varsa öküzü vardir
Haklısın
Yok Olmadı Henüz. Ruh eşi bulunamaz. Sadece Herkes öyle Zanneder.
çıktığını düşünüyorum inşAllah doğru düşünüyorumdur
Oldu... ama beni terk etti zalim... hala onu özlüyorum
Oldu, uzun sürmedi ama
Olduğunu sandım ama olmadığını farkettim
Oldu. Evlendim. Hayatımı s... ti
Evet ben geldim.
@GüzellikPeriSi_ özelde bana ulaşşır mısın?
Oldu her seferinde de yanıldık çok şükür
evet ruh eşimle birlikte oldum
Daha o kişiyi arıyorum
Düşündüğüm olmadı. Ruh eşimi buldum.
Düşündüğüm oldu
Hiç yaşamadım bu duyguyu…
Evet, 6 senedir hayatımda.
Evet oldu ruhumun ikizi
Eh işte olmuş gibiydi ama yalnamış her şey...
Gerçi mesafeden dolayıydı
Olmadı daha denk gelmedim
Hayır, eşim benzerim yok.
artik dusunmek istemiyorum cidden.
Oldu da ruh belammış meğerse
Çıkmadı valla çıksada ruh eşim olamz ztn
Oldu. Kendi hüsnükuruntummuş, geçti sonra.
Ben düşünmüyorum öyle şeyler hkffgn
Ruh eşimin anasını avradını 😏
Bu konuyu düşünme ihtiyacı hissetmedim
Evet oldu güzel bir his
ciktiii😋
Henüz degil
Hayır olmadı daha
Hyr yok kanki
Evet büyük ihtimal kaybettim
Yok ya çıkmadı daha
Evet
oldu