Arkadaşlar önce kendi gereksiz "ahlak kurallarınıza" göre yargılamadan önce detayı okuyun. Okumayan görüş yazmasın.
8 ay önce gittiğim bir iş gezisinde bir adam gördüm. 30'lu yaşlarının başındaydı. O zamanlar birbirimizi tanımıyorduk fakat toplantılarda veya sohbetlerde denk gelmiştik. Sonrasında işsiz bir kadınla evli olduğunu öğrendim. Kadının ise tek derdi para. Bunu söylentilere kulak asarak değil, bizzat bu duruma kendim de şahit oldum daha birbirimizi tanımadığımız dönemlerde. Karısını o iş gezisinde gördüm. Adam hoştu, yakışıklıydı ama kadın onun yanına yakışmıyordu. Güzel değildi hatta ortalamanın daha altındaydı. 40 yaşının üzerinde gibi görünüyordu ama sadece 32 yaşındaymış. Sürekli kocasının kredi kartlarını alma, kendine bir şeyler ısmarlatma ve para harcatma peşindeydi. Hatta çantasını bile kocasına taşıtırdı. Otel çalışanlarına kaba davranırdı. Görgüsüz ve kibirliydi. Adama o zamanlar ilgim olmamasına rağmen kadına sinir olmuştum. Hatta o zamanlarda böyle ezik bir erkekle asla ilişkiler yaşamak istemeyeceğimi düşünürdüm. Bana göre erkek, güçlü olmalıydı ama gücünü para harcayarak ya da çanta taşıyarak göstermemeliydi. Bu tipte bir insana ilgi duymam mümkün değildi. Fakat büyük konuşmuşum. Toplantılardan sonra yapılan sohbetlerin ardından, bu adamla defalarca kez birebir sohbetimiz de olmaya başladı. Bana farklı davranıyordu ve bu fark edilecek seviyedeydi. Çapkın bir adam değildi, zaten karısından korkuyor gibi bir hali vardı. Ama benim yanımdayken korktuğu karısını dahi unutmaya başlamıştı. Karısının yanından 1 saat bile ayrılmayan adam, benim yanımdayken karısının telefonlarını açmıyordu. Güzelliğimin başını döndürdüğünü, gördüğü en güzel kadının ben olduğumu söylemişti. Karısının yanındayken bile beni izlerdi ama benim yanımdayken benden başka kimseye bakmazdı. İkimiz de iyi bir işe, iyi bir gelire sahibiz. Statü olarak tamamen eşitiz. Ben 27 yaşındayım, adam 31. Bu adamla aramızdaki tek engel ise bencil ve paragöz karısıydı. Birkaç ay sonra karısıyla konuştu. Boşanmak istediğini, bana aşık olduğunu söyledi. Karısı ise onu her şeyini almakla tehdit ediyormuş. Başta inanmadım, beni oyaladığını düşündüm. Ama sonrasında ses kaydı bile aldı. Hatta ilerleyen zamanlarda karısı bana ulaştı, beni de tehdit etti. Benim de her şeyimi elimden alacağını, hayatımı mahvedeceğini hatta fiziksel zarar verebileceğini bile söyledi. Düzgünce konuşmaya çalışmama rağmen birçok kez üzerine yürüdü. 2 hafta önce yine benzer bir durum yaşandı. Can güvenliğim yok ama sevdiğim adamı da o şekilde bırakamam. Ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer