Tuyo asagida hayirli evlilik yapmak istiyormusunuz?

Ben nasiplendim sizde nasiplenin. Cikarim sadece sevap kazanmak. 2 sene dogru kisiyi bulamadim buldum sandigim kisi oyle hayirsizdiki gozumu kor eden bir iliskiydi megerse annesi kotu biriymis. Allah nasip etmiyorsa vardir bir bildigi yani.

Neyse iki sene hayirli kisi kapimi calmadi taki Allahin kapisini calana kadar.

Hergun nisanlana kadar

Ya fettah 100 defa

ya vehhap 100y

a zulcelali vel ikram 100 defa

Furkan suresi 74 ayet - Velleżîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ veżurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lilmuttekîne imâmâ (n) 21 kez

Fetih suresi- İnna fetahne leke fethan mübina 21 kez

Tevbe 111- festebşirû bibey’ikumu-lleżî bâya’tum bih (i)(c) veżâlike huve-lfevzu-l’azîm (u) 21kez

Bundan once guzel bi abdest alip gunahlarinizdan Allaha tovbe edip ya gafur ya afuv ya tevvap cekin ya sekur ya hamid cekin oneririm. Temiz arinip dua etmek daha hayirlidir. Bol bol istifar edin. Ve dogru es icin sadece kendinize degil akliniza gelecek butun bekarlari niyet alin cunku Allah kardesine dua edersen ilk seninkine icabet eder. Ben cok okudum hergun okudum bir suru kismetim cikti. Sonunda duam kabul oldu hayirli bir kisi ile karsilastim. Dua edinki kabul edeyim diyor bol bol dua edin ben butun ozelliklerini bile demistim. Ogrendimki sorun olmazmis. Ozellikle furkan 74. Ayet hergun okuyun. Rabbim hepinize hayirli es nasip etsin.

Elestirenlerde olacaktir umrumda degil acaba olur mu demeyin sizde okuyun. Allah sizede hayirli es nasip etsin. Evlendiginizde o kiz sayesinde oldu derseniz bana bol bol dua edin. Benimde yuvam ahlakli saygili sevgili huzurli sekilde olsun

Tuyo asagida hayirli evlilik yapmak istiyormusunuz?