Güncellemeler
+1 yıl
Ben oturuyordum. Erkek arkadaşım ayakkabılara bakıyordu ama oradaki personel gençti ve önümden geçerken gidene kadar yüüzme baktı ama o sırada erkek arkadaşım ayakkabı baktığı için görmedi. SİZCE NEDEN BAKMIŞTIR?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tanıdık mi ya da bu güzelin yanında bu kim ya demiş olabilir.
Ya benzemiştir ya da yakıştıramışta olabilir belki aynen söylediğin olabilir bak
Evet aklıma o geldi direk dikkat çekmiş bir kadınsın demek ki
Yanii çokta düşünmüyorum ama
Düşünme ya bencede takma derim 🙂
Dik dik bakmış şeedecek gibi bakmamış sonuçta sende hemen herkes bana bakıyor moduna girmeeaw
Bakmasın kardeşim gözlerine hakim olsun işine baksın. Niye bakıyor arkadaşımın yanında birde
orası öyle tabi ama sende salla yani ne takıyon bee
halenur türkiyede kadın olmakla tanısıyor
😂😂 Çok haklısın bu konuda maalesef
Yanii insan neyine güvenip bakıyor. Bende demedim deseydim kavga çıkardı sanırım 🤣
Kavga çıkmazdı çıkmaya çıkmamışta zaten, muhtemelen görmüş ve burdaki diğerleri gibi göz onun değilmi bakar demiş sen orayı görememiş olabilirsin
ayrıca erkek arkadasınla paylaşman gerek Şu an bunu sorgulaman da sacma acaba neden baktı die
Paylaşmadım o an sıkıntı olur diye o da fark etmedi zaten de. Merakımdan sordum yanş bile bile bakmak neyin cüreti yaa
@Maritimo söylemedim çünkü o an ilk buluşmamızdı çünkü bir kaos olsuj istemedim. Bakamaz bence saygısızlık bu bana göre
Bunun cevabını özelden yazsam
Zira linçlenmek istemiyorum
@Maritimo buyrun yazabilirsiniz
Özeliniz kapalı
@Maritimo tamam gerek yok
Tamamdır 👋👋
Güzele güzel bakmak sevaptır diye bakmıştır
Bir gün başınıza gelirse aynı tepkinizi bekliyoruz
Dövüşeydi erkek arkadaşın
Yok dövüşemez bi yerlerini kırardım sonra işinden olurdu
Göz onun gôzü bakar
Bir gün yanınızdaki birine bakıncada aynı cevabı bekleriz sizden
Beklersin koçum tabi aynı cevabı tıkarım sana
Koçum derken klavyenin tuşları sanırım çok büyük bir cesaret gelmiş sana
Sorulan soruyla cevabın, bir sonraki soruya olan cevabın arasındaki farkı görneyip birde klavye delikanlılığımı yapıyorsun, tutmayın küçük enişteyi diyeceğimde bence tutun küçük enişteyi bu kararsızlıkla kendisine zarar verecek
Hayiridir mkn sana mı soracam nasi gonusacagimi
Sanane benim cevabımdan o adamın gözlerini alıp ppopona takarım arkanı kolla diye
Bende onu demek istedim ama sen öyle cevap vermemişsin gözü var bakar demişsin
Kes ceneni ya evet gözü var bakar
Kavga etmeyin arkadaşlar lütfen
Sustur o zmn şunu
Tamam abi büyüksün, karakterin kralısın,
Aynen öyle hadi yol al
Belki seni tanıyordur