Aşk diyarında bir kuş, sen aşıkı, o maşukun. Ne etti de kandırdı, ne etsinde kandırsın? Kanmaya meraklı mısın?🙂

Aşk diyarında bir kuş, sen aşıkı, o maşukun. Ne etti de kandırdı, ne etsinde kandırsın? Kanmaya meraklı mısın?🙂
Değerli büyüğüm tabii çok beni tanımıyorsunuz yakından ama ben her zaman evliliğe karşı olan bir insandım ve de büyük konuşuyordum sonra bir durum oldu tüm insanlardan ümidimi yitirdiğim anda karşıma çıktı ve ilk gördüğümde aşık oldum sonrasında evlendim �yi ki de evlenmişim geriye dönüp baktığımda mutluyum varlığıyla bana çok iyi geliyor benimle gülüyor benimle ağlıyor bana tüm kalbiyle ve yüreğiyle bağlı Beni çok sevdiğini biliyorum iyi hissediyorum o yönden mutluyum ve şanslıyım tabii insan daha önceki ilişkisinde ki bu ilişki uzun süreli bir ilişkiydi maalesef o dönemde babam yanlış teşhisim kurban olarak yatağa bağlıydı ve de önceki kız arkadaşım bir aktivite kongre kapsamında �stanbul'a gideceğini söyleyip aslında başka şeylerin içinde olduğunu tesadüfen o otelde olan arkadaşlarım görerek bana haber verdi ve ondan sonra bu kişi diğer arkadaşlarıyla beraber otel odasında birden fazla erkekle fantezi içerisinde yakaladım siz bu durumu yaşadıktan sonra nasıl bir kadına güvenebilirsiniz nefret ettim her şeyden herkesten Uzak tuttum kendimi ama rahmetli annem her zaman söylerdi herkese aynı değil diye doğru söylemiş vesile oldu benim hayat görüşüm değişmesinde ama evleneceğim kişi karşıma çıktı kimse tanıştırmadan Yani ne demek istiyorsun derseniz senin kalbin yüreğin güzelse Rabbim sana her zaman en güzeline sunuyor Yeter ki sabret ve inan ben bu süreçte bunu yaşadığım ve gördüm geç oldu ama sağlam oldu herkese de tavsiye ediyorum yeter ki doğru insanı bulabilsinler acele etmesinler yaş kaç olursa olsun kafanıza ruhunuza aklınıza yatan kimse onu bir an dahi elinizden kaçırmadan evlilik birlikteliğinde adımınızı atmanızı öneririm
Kanmadım. Çoğu zamanda kanmam. Çünkü karşımdaki insanla aramda doğal bir uyum yakalamam gerekir. Bu yoksa karşıdaki ne yaparsa yapsın olmaz.
Cevap
3Cevap
Ben onu kandırdım ne yazık ki ama iyi ki kandırmış oldum..
Kolay tavlanirım sanki...
Valla hiçbir şey yapmadı çarpılmıştan beter oldum
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar