Sevgilim buluşmayı bir gün kala iptal etti, ayıp değil mi?

Sevgilim le uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz 1 hafta önce buluşçaktık sonra sorunlar oldu ben anlayış gösterdim dedimki diğer hafta buluşuruz sorun yok, bu hafta oldu 2 3 gün önce geleceksin dimi dedim evet gelicem halledicem dedi, yarın buluşcaz bugün nedense hiç gelicem demedi normal de bilet aldığında çeker atardı şimdi öyle değil görüntülü aradım uyumuş uyandı dedim ki aşkım bana hiç bilet fotosunu atmadın soğuk şekilde gitmedim daha çarşıya dedi biraz yüzü asıkti, gelmiceksin dimi dedim ailemle konuşmadım daha dedi akşam ailem bir işten gelsin konuşcam dedi öyle diyince ben sınır oldum İstanbul'a giderken ailesinden haber vermeden giden insan benim yanıma gelince ailemden izin almam lazım diyor dedim oda bana İstanbul yakın 2 saatlik yol dedi arada sıcak hava falan diyordu bende dedim sen de bir çaba göremiyorum gelmiceksen gelicem deme hevesimi kırıyorsun dedim çabalıyorum şartlar dedi bende yattığın yerden mı cabalıyorsun insan gelicem halledicem der onu dahi demiyorsun dedim sizce şartlar mı yoksa içinden gelmiyor mu gelmek

Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Sevgilim buluşmadan bir gün önce iptal etti, ayıp değil mi?
Sevgilim buluşmayı bir gün kala iptal etti, ayıp değil mi?