Tekrar tekrar soruyorum?

Simdi arkadaslar 15 yasinda bi kız kuzenim var iste bu kaybolmustu polisler buldu falan iste neyse 30 yasindaki bi polis vardı iste adam istedigi zwman gelsin falan demisti kuzenimde iste karakola gidip kendisiyle görüsmeye basladi iste abi kardes gibi oldulwr kuzenim derdini paylasiyodu o da bi abi olarak tavsiye veriyodu akıl veriyodu yardımcı oluyodu sonra daha da yakin oldular iste kuzenim wpden yaziyodu abi söyle söyle oldu napiyim falan diye zamanla daha da yakin oldular kuzenim kendisini abisi gibi görüp seviyor ama adam bi degisik kuzenime iste sen yasitlarindan farklısın olgunsun güzelsin alımlısın 15 yasinda gibi durmuyosun diyo canimli falan konusuyor iste istedigin zwman gel kahveye falan diyor eve iste davet ediyor disarda görüsmek varken neden eve davet edersin ki nezaketen olabilir onu anlarim ama kuzenimin eski sevgilisiyle ilgili arasinda geçenleri merak ediyor sorup duruyor (ilişki) iste sabaha kadar konusuyorlar telefonda iste alkol konusu acilmis kuzenim demis senle içmem abi saygsizilik olur olmaz falan demis yani kuzenim iyi biri oldugunu düsünüyo anlatamiyorum kendisine ve bir polis de zaten 15 yasindaki kizla c***ellik konusulmaması gerektiğini bilir yani iste rahatsız ediyor mu seni demis kuzenim de gerek yok abi bunlari konusmaya demis kuzenim rahatsiz olmasa bile doğru bir davranis değil bence bu.
Tekrar tekrar soruyorum?