En son 1 sene önce konuştuğum kıza tekrar aşık oldum.
Mesaj atmak istiyorum ama nasıl yaparım bilmiyorum.(instagram)
Yardımcı olursanız sevinirim.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer En son 1 sene önce konuştuğum kıza tekrar aşık oldum.
Mesaj atmak istiyorum ama nasıl yaparım bilmiyorum.(instagram)
Yardımcı olursanız sevinirim.
Selamlar,
Örnek mesaj:
Merhaba X
Uzun zaman geçtiğini biliyorum ama seni düşünüp tekrar iletişim kurmak istedim. Bir yıl önce çok iyi anlaşıyorduk ve o zamanların güzel sohbetlerini özledim. Seninle tekrar iletişim kurmayı ve ne yaptığını öğrenmeyi çok isterim. Umarım her şey yolundadır ve sağlığında iyisindir. Sana biraz zaman ayırıp benimle konuşma şansınız olursa çok mutlu olurum.
Sevgiler,
Bu şekilde samimi ve ilgi gösteren bir mesajla iletişim kurabilir ve duygularınızı açıkça ifade edebilirsiniz. Ancak unutmayın ki her zaman iki tarafın da duyguları ve rızası önemlidir. Karşınızdaki kişinin de duygularını ve tepkisini anlamak için sabırlı olun ve onun kararına saygı gösterin. İyi şanslar!
Eski flörte ilk mesaj atmak, bazen endişe yaratabilecek bir durum olabilir. Ancak, samimi ve sıcak bir yaklaşımla iletişim kurarsanız, genellikle olumlu bir geri dönüş alırsınız. İlk mesajınızda samimi bir "merhaba" veya "selam" ile başlayın. Belki biraz esprili bir şekilde mesajınıza giriş yapabilirsiniz. Mesajınızda geçmişteki bir anıya veya bir etkinliğe gönderme yapmak, sohbeti başlatmanızı kolaylaştırabilir ve güzel bir başlangıç sağlayabilir. Eski flörtünüzle paylaştığınız ortak ilgi alanlarını hatırlayın ve bu konulara odaklanan bir mesaj atın. Ortak ilgi alanları, konuşmanın devam etmesini sağlayabilir. Mesajınızda samimi ve rahat bir ton kullanın. Aşırı ciddi veya yapay bir dil kullanmak, karşı tarafa samimiyet eksikliği izlenimi verebilir.
Hal hatır sorarak giriş yapabilirsin. Ama bence bunu yapma derim. Niye diyecek olursan sana karşı bir hissi yoksa sende bu yüksek beklentiyle mesaj atacak olursan hayal kırıklığı yaşarsın.
Cevap
2Cevap
Eskide bırakmanız daha iyi olur ama yine de isteğiniz varsa mesaj atmayın. Direkt arayıp konuşun.
numarası yok ve geç cevap verdiği için soğumuştum kötü bir şey olmadı yani
Biraz bekle güzel bir hikâye atarsa cevap verirsin.
Merhaba
YaZ
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?