Kıza duymasını sağlayacak şekilde o kelimeyi kullanıyorsa sataşma yoluyla o kızın dikkatini çekmeye çalışıyordur, ona karşılık versin diye. Bazı kadın ve erkekler de böyle davranışları gözlemliyorum. Mesela birini çok beğeniyor, onunla tanışmak ve sohbet etmek istiyor ama isteğinin tam tersi davranışlar sergileme hatasında bulunarak hoşlandığı kişinin dikkatini çekeceğine inanıyor. Evet, o kişinin dikkatini çekiyor ama olumsuz anlamda. Böyle davranışlarda bulunan kadın ve erkeklerin çok azı amaçlarına ulaşıyor. (Bu kadın ve erkekler, karşı taraf tarafından beğenilecek kadar güzel veya yakışıklı oldukları zaman böyle oluyor)
Tsk ederim bebek sıkma canını bunlar kızlardan daha fena ezik egolarını tatmin etmeye çalışıyorlar onun gibilerin anası bacısı büyük ihtimal de veriyordur bildiğine göre 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ya hoşlanmıyordur ya da o kızla ilgili amacına ulaşamamıştır.
Sonuçta küfürlü konuşan kişi, ister erkek ister kadın olsun itici bir insandır.
Kız güzel bu arada erkekle muhabbeti yok aynı sınıftalar neden demiş olabilir ki garipp
Kıza duymasını sağlayacak şekilde o kelimeyi kullanıyorsa sataşma yoluyla o kızın dikkatini çekmeye çalışıyordur, ona karşılık versin diye. Bazı kadın ve erkekler de böyle davranışları gözlemliyorum. Mesela birini çok beğeniyor, onunla tanışmak ve sohbet etmek istiyor ama isteğinin tam tersi davranışlar sergileme hatasında bulunarak hoşlandığı kişinin dikkatini çekeceğine inanıyor. Evet, o kişinin dikkatini çekiyor ama olumsuz anlamda. Böyle davranışlarda bulunan kadın ve erkeklerin çok azı amaçlarına ulaşıyor. (Bu kadın ve erkekler, karşı taraf tarafından beğenilecek kadar güzel veya yakışıklı oldukları zaman böyle oluyor)
Çok güzel cevap teşekkürler 👌
kardeşim olduğu için kızın namusuna laf ediyorsa ya anası yoktur ya babası çoktur o kadar basit
kardeşim mk sansürlemeyin
Yav... sakkk demek istedim
Vay iyidi bu haklısın valla👌
Bana da diyen oldu ben onları bacım olarak görüyorum öyle tip erkekleri
Doğru diyorsun çok güzelsin bu arada aşko
Tsk ederim bebek sıkma canını bunlar kızlardan daha fena ezik egolarını tatmin etmeye çalışıyorlar onun gibilerin anası bacısı büyük ihtimal de veriyordur bildiğine göre 😂
Kesinlikle haklısın ve dediğin gibi çok egolu biri
Sende bundan sonra bacım de ona
içinde hırsı kalmış
Ne hırsı
istemiş vermemişsin
Kızı elde etmek için bunu söyler
Bikaç kişiye vermişsin demekki
Mantığa bak mk bazı şeref yoksunulsdi ifteraci oc
@DEADLY_666 evet bende onu diyorum. iftiracı kardeşim.
Pp ye bak mk ciddiye alınacak gibi değilsin uza mk
Verse dicek vermese dicek
Hoşuna gitmiştir
Ne alaka erkekler hoşlandığı kıza o. Mu diyor
Aşık veya hoşlanmış demedim. Anlik bi fizigi vs hosuna gitmistir. ya da kiz cok acik giyinmistir. ya da kizi küçümsemek icin demistir üsluba bagli
Açık giyinmemişse durup dururken neden der kız güzel bu arada
Çok nu flörtöz
Hayır aksine çok işi olmaz erkeklerle
vermiyosundur
Canı or çekmiştir şerefsizin