Soruma Hoş Geldiniz,
Hani sosyal medyalar, alternatif çokluğu, istediğine ulaşabilmek filan çok da şey etmeye gerek yok. Mesela o olmazsa bir başkası olur derler ya onun gibi işte... 😅

Ne düşünüyorsunuz?
Soruma Hoş Geldiniz,
Hani sosyal medyalar, alternatif çokluğu, istediğine ulaşabilmek filan çok da şey etmeye gerek yok. Mesela o olmazsa bir başkası olur derler ya onun gibi işte... 😅

Ne düşünüyorsunuz?
Hayır bence ilgisi yok yani internetten tanışan kişiler de çok uzun ömürlü ilişkileri olabiliyor ama her insan farklıdır hatta bence İnternetin hayatımıza girmesiyle birlikte iletişim ve ilişkilerde önemli değişiklikler yaşandı. İnternetin ilişkiler üzerindeki etkisi, hem olumlu hem de olumsuz yönde olabilir. İnternetin varlığı, iletişimi kolaylaştırabilir, insanların farklı kültürlerden, coğrafyalardan ve yaşam tarzlarından insanlarla kolayca iletişim kurmasına olanak tanır ve bu da ilişkilerin çeşitliliğini artırabilir. yine de İnternet, sosyal medya ve çeşitli uygulamalar aracılığıyla insanların daha yüzeysel ve geçici ilişkiler kurmasına yol açabilir. İnternet kullanımı, insanların zamanını diğer kişisel etkinliklerden veya gerçek hayattaki ilişkilerden alabilir. nternetin ilişkilere olan etkisi karmaşıktır ve ilişkiler üzerindeki etkisi kişiden kişiye farklılık gösterebilir. İnternetin varlığı, iletişimi kolaylaştırabilir ve insanların farklı insanlarla tanışmasına olanak tanırken, aynı zamanda yüzeysel ilişkilere ve güven sorunlarına da yol açabilir. İlişkilerin sağlıklı ve uzun ömürlü olması, iletişimde dürüstlük, anlayış ve karşılıklı saygıya dayalı olmasıyla ilişkilidir, internetin varlığı bu temel değerleri etkilemez.
Kesinlikle uzardı. Sosyal medya ilişkileri mahvediyor. İnsanların aklını karıştırıyor. Bir sürü sinsi insan var onların eline düşürüyor. İlişkideki heyecanı keyfi ve tadı bozuyor çünkü araya üçüncü kişiler giriyor sosyal medyada. O yüzden kesinlikle kullanıyor olsa bile bilinçli bir şekilde kullanılmalı ve herkes sadakatli, sadık olmalı. Karaktersizliğe tahammülümüz yok.
Çok güzel yazmışsın uzun uzun emeğine sağlık ama katılmıyorum😅
Hiç alakası yok ne demek mahvediyor karıştırıyor. Evet bak sinsi insanların eline düşürüyor da bu kişilerin suçu o olmasa arkadaş eş dost diğerleri olur onlar da düşürüyor.
Üçüncü kişilere karşıyım. Daima.
Geri kalanlara katılıyorum çok güzel düşünüyorsun 😅
Mahvediyor çünkü mesela kadın sosyal medyada diğer kadınların eşleriyle olan samimiyetini ve birbirlerine yaptıkları jestleri görüp kocasına baskı yapıyor "neden şunu yapmıyorsun bak herkesin kocası böyle yapıyor herkesin kocası bunu alıyor sen de al sen de yap" diyerek eşiyle kavga ediyor arası bozuluyor. Çok gördüm böyle kişileri canlı olarak. Bu anlamda mahvediyor.
Teşekkür ederimm 😇
Bu benim hoşuma giderdi ve yapmak isterdim yapardım maddi açıdan bir şey değilse çünkü maddiyatım sınırlı ama kişilik ve karakterim sınırsız 😂
Herkesin hayal ettiği arzu ettiği şeylere hakkı var yani 😂
Görüp beğendiği sokakta da olur 😅
Ya tabiki hakkı istesin eşi de yapmak için uğraşsın birbirlerini mutlu etsinler. Ama ya kocasının durumu iyi değilse alacak maddiyatı yeterli değilse ve yine kadın sürekli ısrar ediyorsa? İşte o zaman kavgalar oluyor tartışmalar çıkıyor ilişki mutsuz gidiyor araları açılıyor. Durumu olan tabiki istesin ve alsın herkesin hakkı ama iyi değilse ona rağmen istiyorsa alamayınca da kızıyorsa? Karakter ile ilgili değil bu kısım çünkü almak istemek veya istememek ile ilgili değil mecburiyetten alamamak..
Yani kısacası aradaki anlayışı azaltabiliyor sosyal medya onu demek istiyorum 🙂
Maddi imkanı olmayıpta istiyorsa bu kötüdür yani kötü eder ilişkiyi ama bu tvlerde de oluyor sokakta da herkesin Tofaş'ı yok BMW si olan da çok villası olan da 😅
İsteyen kişinin kişilik ve karakteri ile alakalı 😅
Alan kişinin de kişilik ve karakteri artı istenen şeye göre maddiyatı😂
Katılmıyorum olmuyor olmaz hiç alakası yok 😂😅
Çok anlayamadın beni ama saygı duyuyorum 😅😇
Allah Allah ne alakası var niye bana suç atıyorsun anlayamadın filan ben öküz müyüm yani 😅Ben de saygı duyuyorum ama anlamadın demiyorum 😅
Hayır niye öküz diyeyim saçmalama yok artık inanmıyorum
Sadece başka bir şekilde açıklamaya çalıştım da farklı anladın gibi geldi o yüzden dedim normal bir şey öküzlükle alakası bile yok neden öyle bir şey diyeyim sana 🥲🙂
Suç atmıyorum ya ne suçu niye suç olsun
İnanmıyorsan inanma tamam mı 😅 anlayamadın beni deme hıh 😅
Çok güzel açıkladın izah ettin anladım ama katılmıyorum bana göre öyle değil 😅
Teşekkürler senin de suçun yok 😅
Bir insanın anlamaması için anlayamaması için şey olması lazım bence 🤣
Ya tamam tamam hiç kimsede hiçbir suç yok 😅😅😂
Evet bence de yok yani suçlu ne sen ne ben suçlu kader 🤣Kader utansın 🤣😅
Cevap
8Cevap
İnternet bahane içinde olan her türlü yapacağını yapar.
Çok güzel düşünüyorsun kesinlikle katılıyorum o kadar...
https://m.youtube.com/watch?v=vv5qMD8Fuxw
👍
🫡
Kesinlikle doğru bir tespit. İlişkilerin ömrü uzar mıydı bilinmez ama daha kaliteli bir ilişkinin olacağı kesin. Birbirlerine daha çok zaman ayırırdı ahu ve altan😅
Benim bir tespitim yok henüz 😂 Öylesine soru hazırladım 😅
Evet bence uzar ya da kısalır internet ile alakası yok hani 😅
İlişkinin kalitesi ilişkiyi yaşayan kişiler ile değişir farklılık gösterir 😅
Sen ve ben biz yani geri kalanı bahane 😅
İnternet var ya da yok ben tüm zamanımı ayırabilirim iş harici 😅çok param olsa işe de gitmez sabah akşam gece gündüz takılırdik aşkımla 😅
Sonuç olarak sıkılırdınız bence yapma 😅
Yok valla sıkılmam 😅 Niye sıkılayım yahu 😅Sen sıkılırsın yani eee evlenince iş haricî ben aşkımla hep birlikte olacağım 😅
Niye evleniyoruz o zaman 😅
https://www.instagram.com/p/CoNCu_mOor4/
Kanka bu çocuk çok güzel cevaplamış soruyu 🤣
Güzel açıklamış kanki severim Barış Manço abiyi mekani cennet olsun 😅
Küçücük çocukta ki akla bak sen 😅
Bu programı sen nereden biliyorsun ki yaşın tutmuyor 😅
He valla yüksek gibi 😂😅Sev sev güzel insandı Baba bizi eversene diye komedi filmi vardı süper 😅
Allah Allah 😅😂yok sanıyordum Hugo Tolga abi de vardı 😂😅tuşa basıp oynardık
Küçüksün işte küçük ama boyun büyük 🤣😅
İyi iyi ne güzel evde perdeleri kim asacak 😅😂🤣
Ayıpsın her daim her türlü her zaman her yerde 😅😂🤣
İlişkiler uzar mı yoksa kısa mı sürerdi orası tartışılır ama daha kaliteli olurdu buna. Cok fazla sosyal medyayla haşır neşir olmak bana cok basitçe geliyor gerçeği yansıtmıyor gibi.
Evet tartışılır 😅Himm diyorsun evet gerçekçi değil genel olarak ama yapılacak şeylere de fikir oluyor güzel de oluyor 😅
İnternet varlığı ilişkilerin ömrünü etkileyebilir. İnternet, iletişimi kolaylaştırırken aynı zamanda dikkat dağıtıcı olabilir. İlişkilerin başarılı olması için, zamanı birlikte geçirmek, anlamlı iletişim kurmak ve birbirimize odaklanmak önemlidir. İnternetin etkisini dengelemek ve ilişkiye öncelik vermek önemlidir. 🌐💑
Evet ihtimali artabilir ama insanların kalitesizliği de buna neden oluyor yapacak olan eskiden de bir yolunu buluyordur
Çok güzel düşünüyorsun kesinlikle katılıyorum her türlü 😅
Beni sitede en çok onaylayan üye 😄
Heheeh😅 Teşekkürler senin güzelliğin 😅 Tartışmayı severim aslında 😅soruda konuşmak güzel oluyor 😅
Biz tartışmiyoruz ama 😂
Tartışacak bir şeyler çıkar illa 😅 Tartışmasak da güzel maksat sohbet muhabbet 😅
Doğru 😄
Hiii 😅Yeni sorularım var iki tane oraya beklerim 😅Gel buluşalım 😅😂🤣
Gormedim ne zaman sordunn😄
Az önce 😅
Yine kısa bir yazı olacak ama.. uzatır mı bilemem ama fazlaca kaliteli zaman yaratmak için bulunmaz bir fırsat olacağı kesin
Canın sağolsun 😅
Bence uzatmaz ama fazlaca kaliteli zamann için katılmıyorum ne alakası var yani Allah aşkına örneğin örnek var mı misal mesela filan 🤣
Uzun yazmıyorum diyorum özellikle mi soruyorsun ha 🤣. ... Yani kaliteli zaman telefonu birakip sohbet etmek dahi olabilir buna benzer birçok şey
Ama merak ediyorum anlamak istiyorum kısa örnek ver 😅
Zaten ben biz bize iken telefonu yasaklarım o kadar 😅
İnternetin de canı cehenneme 🤣
Örnek verdim. kisa net ve öz 😀
Bende cevap verdim kısa öz ve net o kadar 😅
bence uzatırdı
aldatmaların çoğu internetten oluyor artık
Haklısın abi geneli internetten oluyor maalesef ama kişilik ve karakterde bitiyor 😅
Büyük bir oranda.
Özentilik , kıskançlık tavan yapmayacağı için.
Onlar televizyonlarda da olur abi ya sanki 😅
Ama bence de büyük oranda şey olurdu 😅
Televizyonda sürekli görünmüyor ama internet her an elinin altında ve insanlar her anını paylaşmasından dolayı
Haklısın abi daha büyük payı var 😅şimdi oldu
Al ben daha zenginim bu da kanıtı hadi bakalım.. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Allah bolluk versin abi ne diyeyim arttırsın bereketli olsun 😅
Bence abi ilişkiyi iyi ya da kötü yapan sadece kişilerdir kimileri yer yüzünde cenneti kimileri de cehennemi yaşatır üçüncü şahıslar ve geri kalan her şey bahanedir aksini ispat edeni görmedim yani 😅
Ben fakirim 🤣
Kesinlikle.
İnsanoğlu işte..
Sürekli birşeyi ispat etme üzerine kurulu hayatlar
EyvAllah abim 😊
Hayırlı akşamlar dilerim abi gönlünce olsun her şey 😊🎉
Oyun bilmeyen yerim dar dermiş😄
Evet evet abi haklısın aynen öyle de 🤣😅biraz daha açar mısın 😅var mısın yok musun evet mi hayır mı 🤣
Yani nasıl desem nefesine güvenen borozancıbaşı😂hayır desem olmaz evet desem erkan sevinir😄
O yüzden jevet diyorum😄
youtube.com/shorts/Zr77v1931UE?feature=share
Aynen öyle abi şimdi anladım 😅😃 Kesinlikle katılıyorum 😃😅🤣😂
Güzel programdı çok gülerdim izledim denk geldim 😂🤣😅
Jer jürlü jabi 😅🤣😂😂
👍😂
Abi ya sende var ya 🤣😅😂 Çaktırma yapıştır gitsin 😂😅🤣ben ne anladığımı bile anlamadım sjdjd ama anlamadığımı anladım fakat bir şey anladım sonuç olarak anladın mı abi sjdjdjd
Dur şimdi anlarım ben 😄
youtube.com/shorts/1ZyxhWqaVRE?feature=share
Bence de anlaşıldı 😅o kadar
Teşekkürler abim iyi geceler dilerim 😊
İyi gebeler canım 👍😉
Geceler😄
Sağolasın abim 😅🤣
✋️😄.
Uzamaz insanların mayası bozuldu artık
Katılıyorum bence de 😅 maalesef
Uzamazdı bence internek bağlıyor
Bence de uzamazdı 😅 Katılıyorum
İnternetle alakası bunun
Sosyal medya internet sayesinde var 😅
Çok alakası var 😅
Eskiden herkes herkese kolayca ulaşamıyordu 😅
Ulaşılmaz olan olduğu yerde kalsın yani 😅
Hiç kimse mükemmel vazgeçilmez değildir
İnternet ile alakası var. Sevgili oranının ilişki oranının çoğunluğu internet sayesinde oluyor nice evlilikler bozuluyor internet sayesinde 😅
Katılıyorum, çok güzel düşünüyorsun haklısın 😅
Ancak ben uzar ya da uzamaz demiyorum 😅
Bence evet ya
Bence hayır kanka 😅
daha sağlıklı olurdu
Mesela neden?
İnternet ile ilişki ömrünü ilişkilendiremedim😄
Zaten bir ilişkisi yok yani maksat aşk olsun 😅aşk ile ilgili olsun 😅bir yerde görmüştüm aklıma geldi de 🤣 sordum gitti 😂
Tabi
Neden?
Saçma sapan şeylere özenmezlerdi ya da bilinçli olmazlardı
Bilinçli olmak kötü mü ki? Ama saçma sapan şeylere katılıyorum olabilir.
Hayır bi insanın bilinçli olması en harika şeylerden biridir, o toksik ilişkiye katlanmak zorunda olmadığını anlamasından bahsediyorum.
Bence de harika toksik ilişkiye zaten katlanmak zorunda değiliz bence. Hiç kimse vazgeçilmez ya da bizden daha değerli değildir.
Mutsuz birlikteliktense mutlu bir ayrılık daha iyidir
Bize iyi gelmiyorsa devam etmenin anlamı yok yani
Eeevet ama bazı insanlar bu bilinci sosyal medya sayesinde öğreniyor
Ben hâlâ öğrenemedim mesela aslında biliyorum ama yine de yapmıyorum yapamıyorum.
Her şeye rağmen sevmeyi tercih ediyorum ufak da bir umut olsa yeterli
Ama haklısın sosyal medya insanların gözünü açıyor..
Senin adına üzüldüm, en yakın zamanda akılanman dileğiyle. Ben son 1 senede gözümü açtım.
EyvAllah sağolasın, akıllanırsam aşka tövbem olur.
Bende senin adına sevindim. Daim olsun ve gönlünce olsun. İyi akşamlar dilerim
net uzardı
Mesela neden?
Uzamaz
Katılıyorum 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?