Bir erkek neden böyle bişey yapar?

Çok seviyordum 4 5 ay oluyordu meğer dediği her kelime kurdugu her cümle yalanmış Mart Mayıs ayında başka bir kızla daha cıkıyormus aldatmış beni, o kızla da cinsel şeyler yaşamış, benim için takılmalık kızdı demiş, her şeyimde ilkimdi çok şey yaşadık kullanmış beni dün öğrendim, elim ayağım titredi nefesim daraldı ayakta duramıyordum yerlere atıyordum kendimi sabaha kadar kustum boğazımdan su dahi geçmiyor iştahım kesildi, bir erkek nasıl yapar bunu ya? elimde hala tişörtü var odasındaki figürden tut sigara paketine kadar saklıyordum her şeyi değerliydi benim için, onun için gecenin yarısında oturup hediye hazırlamıştım mutluluğu için her şeyi yapmıştım, hesabımda 1 tane erkek bırakmamıştım yanlış düşüncelere girmesin diye hesabında 1 kere paylaşmadı beni sana yazarlar kötü fotoğraflarımı atarlar yalan yanlış şeyler söylerler dedi paylaşmadı. Çevremde bir tane insan tutmadım ya onun için, o kadar iyi rol kesmiş ki dün gitmiş yanına kızın, kız ayrılmak isteyince ağlamış içli içli, ilk defa gerçekten sevildiğini hissettiğini söylemiş kıza, benim ne farkım vardı ki? Her şeyi yaptım annemle tanıştırdım, arkadaşlarımla, çevremle, hep kırmamak için uğraştım insanlar iyi biri değil dedi bana, ben onu tanıyorum nasıl biri olduğunu biliyorum yapmaz etmez dedim, nasıl da yanılmışım aklım almıyor ne kadar canım nasıl da kanmışım her şeyine, çok kıskanıyordu beni tüm hesaplarımda vardı onda her şeyden kıskanıyordu beni, inanmak istemiyorum hala bir şaka olmasını istiyorum, ben nasıl toparlanacağım ne yapacağım aklım almıyor birde gelip üzgün müsün diyor, o kıza yalvarıp yakardı affet diye yeni bir sayfa açalım dedi yarım kalmış duygularım yaşamak istediğim anılar var seninle dedi, benim neyim eksikti de benim için çabalamıyor ben ne yaptım ona hala düşünüyorum, şaka olsun istiyorum kabullenemiyorum, ne yapacağım gerçekten şaşırdım. Son kez görmek istiyorum bu şekilde bitmesini kabullenemiyorum beni sevmesini çok istedim öyle sandım. Tişörtünü ne yapacağım her gördüğümde ellerim titriyor dizlerimin bağları çözülüyor yutkunamıyorum ne yapcam.

Bir erkek neden böyle bişey yapar?