Güncellemeler
+1 yıl
O zaman dm niye dolu mesaj beyler umursamıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Umursamıyorum beyler yırtınmayın cevap vermiyorum dm doldu yine
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Sanki burayi biraz fazla mi ciddiye aliyorsun ne 😏😏🤭
Yoo
Mesaj kutunun yogunluguna gore karar veriyorsan zaten basta hata ediosun derim 😅
Yoo aralarında eğitimli zengin genç olanlar var bitek burdan yazamıyorlar Instagram da var bazen keske görücü evlenmemis olsaydim 30 da kismetim açılacakmış diyorum 20nde kimse yuzume bakmıyordu hos reelde hala bakan yok sosyal medya da var
Şu an bu bahsettigin yuruyenlerin %90'inin tek amaci var, onu da biliosundur ne oldugunu 🤦🏻♀️ Geriye kalan %10'luk kismin yarisi yalan soyluyor geri kalan yarisi da senin beklentin olan zengin-genc-yakisikli kriterlerine uymuyor desek... Sifira sifir elde var sifir bebeeemm.
Boswer ii ki evlenmisin sen 👍🏻, cidden bak 😉
Evlendim ama boşandım genç yaşta neresi güzel bunun bilseydim beni bırakacaklar evlenmezdim
Hiimmm o zmn evet , keske evlenmeseydin ☹️
Neyse olsun yasin genc daha, kismetini bulursun umarim, ama yanlis yerlerde arama derim
Aramıyorum ki buraya kafa dağıtma için geldim onlar bana yürüyor
O zmn evet kafa dagitmak icin dogru yer, ama birilerini ciddiye alip hayatina sokman icin yanlis
çok güzelsin çünkü aşırı kıskanıyorum seni profiline baktım da saçların çok güzel bi de gitar çalıyosun herhalde
Bisey doyim mi daha bunlar seni görmeden böyle birde seni görseler ne olur Allah korusun Türkiye de erkek kalmaz :)
Normalim aslında ama buradakiler kudurmuş
Yokmyawrum ya olur mu hiç sen extremsin bence
Anlamadım
Gözü olan çoktur burada görmeden göz koyanda çok ama bana göre değil
Dm kutunun dolu olması sende gözü var anlamına gelmez ve resmin bile yok muhtemelen kaya deliği olsun yeter diyenlerin ilgi alanındasın
Terbiyesiz akılsız yorumunda ki asağılama sensin sana ait
Kızıyorsun biliyorum ama gerçekten öyle.
sen kendini nimet saymışşsın
@ByKnt tamam bilader bozma kızın moralini.
Komiksiniz 😅moralimi bozamazsınız umursamıyorum
şu an sadece ilgi çekmek için bunu yağıyorsun
@ByKnt yok canım😅
Kıskançsın kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş yazanlardan çoğu zengin tahsili arabası lüks olanlar terbiyesiz akılsız
@Byknt sana diyor
Kaya deliği gibi tabir kullanmaya hakkın yik iğrenç mahluk kac kişiyle yatıyorsun kim bilir burada gelmiş aşağılayıcı konuşuyorsun dengim değilsin haddini yerini bil git takıldığın insanalra de bu lafı
Bende eğitimli köklü aulenin kızıyım auram var kendime gore senin aklin almaz
hiçde kıskanmıyorum. asıl kıskanan sensin.
sanırım bu cevap bana değil çünkü oyle bir tabir kullanmadım
1 : Kaya deliği deme tabirim sen değilsin. Genel de kızların gelen kutusunu dolduran erkek tiplemeleri den bahsettim ama sen bana evet gerçekten öyle diye hak vereceğine bu konuyu üstüne çektin.
2 : Ben kimseyle düşüp kalkan bir erkek değilim birdaha bana bu konu da iftira atma buraya yazdığın şeye dikkat et bizi takip eden insanlar var böyle birşeyi bana neye göre yakiştiriyorsun beni tanımadan benim burdan başka sosyal medyam dahi yok.
3 : seninle tartışmak için yazmadım buraya ne kadar eğitimli olup olmaman beni ilgilendirmez beni ilgilendiren şu an burada yazdıkların ki eğitimi boş ver karakterin bile yerine oturmamış lütfen yazıp durma bildirim geliyor rahatsız oluyorum
Bebde senden yazdıklarından rahatsiz oldum eğitimsiz vicdansiz igrenc tabirlerini bi daha benim soruma yazma git sinrilerim tavan oldu
Çok ilginç ben halbu ki hakaret etmemiştim size. kötü bir şey de demedim. Ne vicdansizligimiz kaldı ne egitimsizligimiz ne de igrencligimiz ne de namussuzlugumuz. Çok ilginç
Resmim olmasa da bi auram var bunu senin aklın almaz valla elini vicdanına koyup düşünsen bu lafı yazmadın soruma yok resmim yokmuş muhtemelen kaya deliği olsa diyenlerin ilgi alanında olurmuşum 🤢herkes haddini yerini bilmeli kimsenin basitleştirilmiş tabir kullanmaya hakkı yok insan kırmayı sevmiyorum ama bu kadar da olmaz zor tuttum kendimi
Estağfurullah kırıldığım yok yani söylediğin sözler kırıcı olabilir ama yani bu sözler cinayete sebep aslın da.
Sen de o beyin olmadığı için bunu fark ettiğim için ciddiye almadım kirilmadigim sebeb bu aslın da. Resmin yok evet zaten sana yazan bir hayalete yazıyor yani bir hayalete bir insan niye yazar ( aslında onu demek istemiştim ) Auram var diyorsun yazdığın başlığa bak özgüven tavan yapmış ve zaten sana yapılan yorumlardan belli herkes bir şey ignelemiş buna sebep olan sensin açtığın başlıkla.
arkadaşlar tartışmayın.
@ByKnt sen bi dur
@ByKnt Dur dövecek birazdan 😄😄😄
yapmayın allah aşkına şurada yetişkin insanlarız hepimiz
İnşallah ettiğin bu laflar haksız sözler basitleştirilmiş tabirler karşına çıkar ilahi adalet bi daha da benim soruma yoruma yapma kimsin sen ya senin için mi sordum ben bu soruyu yazanlar biliyor kendini bana yazdığın vicdansız yorumlar içine dert olsun inşallah helal etmiyorum hakkımı bu iğrenç yorumu almak için sormadım bu soruyu yazanlar biliyor kendini
sende biraz sus @eyup16, @gamsizmaviiiuzatmayın lütfen
Tamam tamam sustum Duygusala bağladı zaten.
Neyse özür dilerim kalbini kırdıysam. İyi günler
@ByKnt sayenizde anksiyetem tavan ve sinirden ölüyorum bi yerinize kina yakin
@gamsizmaviii haklısın
Özürdilerim kendi adıma @gamsizmaviii
@ByKnt defol git
@gamsizmaviii
iyimisin
Ben neden yaşıyorum ki oleyim de kurtalim biktim artik ya intihar ki edeyjm
niye alınıyorsun bukadar burada herkes yalan ama
@ByKnt defol git midemi bulandırıyorsunuz
Pislikelr binyerinize kina yakin
Ağladım sinirden bi yrinize lutfen kina yakim sevinin defolun simdi
bak ben sana hakaret etmedim sen bana hakret ediyorsun. özürdiledim hakaret ediyorsun.
üzüldüm. özürdilerim
@gamsizmaviii
gerçekten merak ettim iyimisin
@ByKnt ben çalışmıştığım için yazamadım şuanda da yorgun oldugum icin dikkatimi toplayamıyorum inşallah burada yazdıklarınız icinize dert olur ve en aşağılayıcı muameleye uğrarsınız defolun sorumdan
@gamsizmaviiiben kendi adıma kötü veya aşağılayıcı birsey yazmadım. ve özürdiliyorum.
@ByKnt özrünü kabul etmiyorum git uzaklaş
@gamsizmaviii
lütfen iyimisin söyle gidicem
@ByKnt erkeksiniz diye güçlüsünüz her boku yapacaksınız sanmayın pislikler
Bilader ne yazıp duruyorsun bulaşık gibi git özelden yaz veya altta biyere yaz bildirim gelip duruyor
@gamsizmaviii
böyle birsey iddia etmedim etmiyormda ben sana görmedikki gözümüz olsun, sen kendini nimet saymıssın ve ilgi çekmek için yapıyorsun yazdım. bunlar için bana bunları soylüyorsan affet eşşeklik ettim
@eyup16
bildirmi kapat ozaman
Sizi engelelyecem ve bunlari silicem bir daha da benim soruma gelmeyin buraya kafa dagitma icin yazkyoruz agzimiza sicin diye degil defolun
@ByKnt icimden ettigim kufurleri hissedin insalalh ettiğiniz laflari burnunuzdan Allah getirsin
Eve bi gideyim durun daha ne yazcam
@gamsizmaviii sen benim son yazdığımı okudummu
Değmez tek bi kelimeme bile değmezsiniz insallah bugun sinirlerim altbust ettiniz moralimi bozdunuz Allah sizden cikarir burada kafa dağıtmak için geldik sizin gibi abazalr gelsin agzimiza sicsin diye degil kac kariyla s. tiniz kim bilri gelmis hayatin da sadeec biri olmus ve sevilmemis terknedilmis insana dil uzatiyrosunuz defolun sorumdan bi daha da gelmeyin engelleyip silcem sizi biktim sizin gibi💩dan anksiyete ettiniz veni hic mi iyi insana rastlaamayacam ben bu ne talihsizlik şansızlık boyle
Sen de kimsiniz hanımefendi
:))))))) kimin var
yok kim demis
Nasıl yani
görmedikki gözümüz olsun
sen kendini nimet saymışşsın
ne gözü yav
Çok güzelsin
Kim diyor
Sen kimsin ya