Arkadaşımın düğününde bir erkek yüzüme bakıyordu bende ona baktığımda geri bakışmaya devam etti ve derin derin yüzümü inceledi sizce benden hoşlandığı için mi bu kadar bana baktı ve eğer hoşlanmış olsaydı niye düğün boyunca yanıma gelip konuşmaya, tanışmaya çalışmadı?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bellide siz ona tanışalım diye mesaj hissettiremediniz yani çekinmiş olabilir
Evet doğru ben başımı farklı yöne çevirip uzaklaştım ama sonra baktım ona aslında yakışıklı çocukmuş keşke bende ona hissettirseymişim.. sizce instadan falan istek atsam bu erkek beni reddetmez herhalde sonuçta o bakışlar hiç sıradan bir bakışma değildi..
Ben olsam sizin yerinize istek atar sonra geri çekerim en azından bir adım attığını görür ama asıl hamleyi onun yapması gerektiği mesajını vermiş olurum
Mantıklı ve ben Facebooktan istek atım aslında ama bir gün oldu istek atalı ama daha kabul etmedi sanki pek girmiyor Face’e
Şöyle bir sorunda var onun teyzesi benimle annemle tanışıyor ya teyzesine söylerse bu kız bana istek attı diye
Aslında ilişkiyi başlatan taraf pek garketmemesi lazım ancak ilk hamle sizden olur ve karşı taraf olgun biri değilse aaa bak kendi ayağı ile koştun geldin der :))
Ama sonuçta ilk o bakışmaya başladı o başlatmış olmaz mı 😀
O zaman bekleyip bir daha karşılaşmayı o zaman görürsün onunla ilgisi var mı yokmu yanlış değil ama kızın erkeğe attığı ilk adım genelde hoş karşılanmıyor bizim ülkede
Evet o baktı ama konuşmayı sen başlattın kavga da ilk yumruk atan hep suçlu sayılır:))
Ama çocuk başka şehirden geliyormuş ve allah bilir ne zaman karşılaşırız
Önünde iki seçenek bar ya onu abekleyeveksin ya da bir bahane bulup ortak Arkdş vs ordan yürüyeceksin de senin koşasın var gibi :)))
Evet benim koşasım var 😂 ama bir taraftan da sizin dediğiniz gibi işte kız taraf önce adım atarsa erkeklerin hoşuna gitmez ama bir de şunu düşünüyorum eğer bana bin kere baktıysa demek çok hoşlanmış benden ve bir ilişki olur diye düşünüyorum 🤔
Orası % 80 ihtimal tabi ama birde madalyonun öbür yüzü bar oda şu mesela fiziğin düzgündür ona hayran kaldığından sizi uzun uzun incelemiştir oda bir ihtimal
Hayır çocuk asla fiziğime bakmadı yüzüme gözlerime baktı yüzüme daldı yani
O zaman yapıştır selamı inceldiği yerde kopar :)
Cbp gelirse ki gelir gelmeyenilirdw şüpheli gelirse direk sor sen düğünde neden öyle dük dik bakıyordun diye sor gerisi onda
Selamı yapıştırmak istiyorum ama işte nasıl bir isteğimi görsün önce
Daha facebooktan atığım isteği kabul etmemiş bence pek girmyor face’e
1 senin attığın istek onun önüne bildirim olarak düşüyor görmemesi zor aslında
Ki düğünde sana o denli bakmış hoşlan Muş biririn sosyal medyayı delik deşik edip seni bulması lazımdı
Hadi ya ama bende mesala şöyle oluyor face’e pek girmiyorum ve bildirimler birikiyor valla üzüldüm öyleyse ama eğer redediceği varsa reddederdi bekletmezdi
Benim şirket hesabımda bekleyen yüzlerce istek var reddedince geri istek atanlar oluyor diye reddetmiyorum:)
Bir de çocuk farklı şehirde yaşıyor hiç bir ortak arkadaşımız yok ve teyzesinin annemi tanıdığını da bilmiyor nerden bulsun mesala ben onun hesabını teyzesinin hesabından buldum
Mantıklı
Ancak enazından düğünde birilerine sorardı mesela ben kendim gibi düşünüp vvp veriyorum şeninde kafan karıştı :))))
Valla üzüldüm o zaman ne diyim bir şey sorcam facetan size ekle olmayan kişilere mesaj atabiliyor muyuz
Evet ama o spam klasörüne düşer bildiriminde filanca sana mesaj yollamak istiyor diye mesaj yazar
Merak ettim şu seni üzen keratayı ben mi yazsam ona :))))
Siz ne düşünüyorsunuz çabalayım mı sizce çocuğun niyeti var mıymış yoksa o bakışlar boş mu imiş?
Hahaha hayır ya
Yazmayın
Baktım olmadı budaklı meşe odunu ile döveriz :))))
Nerden yazacam deli yav adını bilmiyorum sanını bilmiyorum:)))
Zaten ergen gibi yorumlaşıyoruz istek attım sende kabul etmedin burada empati yap :))))
Ama şu da olabilir yani face’e nadir giriyordur çünkü artık bu aralar insanlar pek face kullanamıyorlar
Olabilir sen inst en yürü emin bas ayağını malım Ahmet’e yazayım derken başka gariban ahmeti sevindirme :))))
Anlamadım ahmet mehmet olaylarını
Hani aynı isimde soyadında vs hesaplar varya ins Facebook gibi değil resim açılmaz kişisel bilgiler yoktur ya o bakıma dediydim :)
Dm yazarsın dedim de yazmadınya looo :)))) sayfa yenilmek ten yoruldum yagff :)))
Auff üzüldüm valla kafamı karıştırdı bu çocuk yani eğer hoşlanmıyrosa neydi o derin derin dakikalarca bakışlar eğer hoşlanmışsa niye isteğimi kabul etemdi
Yazamıyorum
Hesabınız kapalı
sen ne dusunuyon
Ben hoşlandı diye düşünüyorum ama sonra da diyorum ki eğer öyle olsaydı niye gelip konuşmaya çalışmadı
cesaret edemedi belki
Utanmış olabilir
Ters tepki verirsin diyedir.