4yildir kira yaşiyoruz ve evin sahibi 40larda evli 3cocuklu bi Adam... Ev sahibinden geçenlerde bi isteyim olmuştu o ayri derin bi konu isterseniz anlatirim... Lütfen kelimelerimize dikkat edelim kalbimi kirmayin sadece yardim edin... İsteğimi yerine getirdi 2gun içinde sagolsun çok mutlu oldum ve karşılığında beni istiyormuş otele gitmek falan... Sevgilim ol diyor bana seni gormek istiyorum kalbim seni istiyor falan... Eger ters bi cevap verirsem aileme bişey soyler diye çok korkuyorum... Ne yapa bilirim sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 896 cevap paylaştı. evli çocuklu bir adam seni istiyor ve sen de düşünüyorsun beraber olmayı... yani burada mantıklı kelimeler var konuşulacak ama beni kırmayın diyorsun :( sen yazdıklarını tekrar oku istersen evli bir adam bir istekte bulundun ve yaptı teşekkür et ve bu olayı burada bittir yarın bu olayı bir başkası ailen ve adamın eşi duyduğunda kimsenin yüzüne bakamasın yapma uzak dur..
02 Yorumla
Soran+1 yılAileme soyler diye ödün kopuyor o yuzden sesimi çıkaramiyorum kendimden utanniyorum
- +1 yıl
Kendini Kendinden utanılacak bir duruma içine getirmediysen neden utanıyorsun pardon.. uzak durman yeterli .(. karşılığında beni istiyormuş otele gitmek falan... Sevgilim ol diyor bana seni görmek istiyorum kalbim seni istiyor falan. ) sakın inanma bu doğru bir şey değil senin sonun olur sakın..
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sadece 1 kere ile kalmaz o iş sakın kendini kandirma 1 kere o iş oldu 1 kere daha 1 kere daha derken o bataklığa girmiş sayılırsın sen ne istedin de yerine getirdi asıl onu merak ediyorum ben
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten bakireyim gelin olmami bekle soylersem peşimi birakir mi? Korkuyorum kayit falan alir diye... Öyle bişey ki ailem oğrenirse sirtindan ben bicakladim zanneder
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen ona onu söyleme fırsatı vermişsin, senin konuşmalarından ya da hareketlerinden o öyle anlamış olabilir, senin canın istiyor gibi ama bilemedim özelden konuşmak lazım bu konuları
03 Yorumla- +1 yıl
Anlatırsan konuşuruz
Soran+1 yılOzelden
- +1 yıl
tamam özelden anlat
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
26Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSenden istediği şey sanırım sadece cinsel ilişki önemli olan sen ona ne yaptırdın ve bu gizli bişi mi
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet benden sadece beni istiyor dun de sevgilim ol dedi ne bileyim kendisi de ne istedigini bilmiyor
- +1 yıl
Sen onu nasıl görünüyorsun abi arkadaş komşu olarak mı
+1 yılEv sahibine evin kirasını ödeyemeyince başka şekilde ödeyen konulu şeyimiz bdekhdkejdkejdkd keyifle izleyin
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka konu öyle değil ki tamamen farkli
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılkirada yaşıyoruz derken kimle yaşıyorsunuz?
ve ne istemiştin de yaptı02 Yorumla
Soran+1 yılAilemle baba anne kardeş ve ben
- +1 yıl
nasıl bir iş birliği yaptınız
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılPeşini bırakmayacak erkek her zaman riskli erkektir
07 Yorumla
Soran+1 yılKendisine de soyledim sadece 1kere buluşucaz ve sonra ne sen beni taniyacaksin ne ben seni hayir diyo ben seni birakmam diyo
- +1 yıl
Tamam işte. Riskli
Soran+1 yılAma 1kere buluşsam kayit falan alir diye korkuyorum
- +1 yıl
Buluşma diyorum işte ben de
Soran+1 yılNe bahane desem acaba?
- +1 yıl
Bakireyim de geç
Soran+1 yılBiliyo ama takti bana
Gizli Üye(18-24)+1 yılAilene söyle. Şikayet de et. Eğer kanıt gerekirse ses kayıtı al dicem ama o da suç mk bura nasıl ülke mk.
010 Yorumla
Soran+1 yılKendisine de soyledim sadece 1kere buluşucaz ve sonra ne sen beni taniyacaksin ne ben seni hayir diyo ben seni birakmam diyo
Cevap sahibi+1 yılŞikayet et. Gerçi bu ülkenin adalet sistemi de bk gibi. Ne diyim ablam Allah yardımcın olsun.
Soran+1 yılBekarim zaten ne yapa bilir ki
Cevap sahibi+1 yılBöyle o. rs. pu evlatlarından her şey beklenir. Seni korkutmak istemem ama evde tek kalmamaya ya da bir yere tek gitmemeye çalış. Kaçırabilir ya da seni evde tek yakalayabileceği bir zamanı kollayabilir.
Soran+1 yılSevgililik teklifini redd ettim diye kiza bilir mi? Bişey geldi aklima bekki onu soylersem oeşimden ayrilir?
Cevap sahibi+1 yılValla olur mu olur. Teklifini reddetti diye katleden seref yoksunları var. Hayır neyini yediremiyon anlamıyom ki. Hadi yediremiyoraun niye kizin hayatina mal oluyorsun. Bende reddedildim ama onlar gibi yapmadım. İstenmediğim yerde durmadım. Bunlar nasıl bu kadar yüzsüz anlamıyorum. O aklindaki de iyi bir fikirse yapabilirsin.
Soran+1 yılEvli ve 3çocugu var 2erkek 1kiz... Uzun hikaye ama özet geçiyim ailemin haberi yok ama ev sahibiyle iş birliğindeyim
Soran+1 yılBoyle çok istiyorsan beni gel babamdan iste ya
Cevap sahibi+1 yılİş birliği derken nasıl bir iş birliği bu? Her şey bu işbirliğiyle mi başladı? Bu arada son yazdığını anlamadım.
Soran+1 yılEvet ya nasil bi işin icindeyim ben
- Aşk İlişkileri konusunda 324 cevap paylaştı.
+1 yılkanı bozuk karaktersiz. ben bu ülkeyi terk ediyorum yeter mk
012 Yorumla- +1 yıl
Ben kaldım kardeş ben...
Soran+1 yılGozu mu var bende onun şimdi?
- +1 yıl
@Yeşimdegilyeşil valla ortalık cok karısık para uğruna yapılmayan kalmadı
- +1 yıl
Daha yeni başlıyorlar.. Zaman ilerledikçe daha beter olucak eminim
Soran+1 yılAlakasi yok vallah para konusu bile yok olamaz da... Tamamen ayri bi şey bu
Soran+1 yıl@Yeşimdegilyeşil korkuyorum ben
- +1 yıl
@Yeşimdegilyeşil cano nerede yaşıyorsun ankaraysa yardımcı olurum
Soran+1 yılNe
- +1 yıl
Ankaradamısın diom adamı bi okşarız
Soran+1 yılHayir maalesef
- +1 yıl
Ne düşünüyorsunuz peki ne olacak bu işin sonu
Soran+1 yılBilmiyorum ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl bir iyilik yaptı sana peki? Sen ne yapmayı düşünüyorsun
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBir kere buluştuktan sonra seni bırakır mı adam hiç o tadı alınca?
Soran+1 yılAma konuştum ben onunla sevgili olalim dedi tabi ki de redd ettim ama 1kez buluşmazsamm içim sıkılır her an ailemi dusundugumden
Cevap sahibi+1 yıl1 kez buluştun eline koz geçti kayida aldı. Onunla tehdit etti bu sefer diyelim ne yapacaksın?
Soran+1 yılPeki ne soylesem peşimi birakir?
Cevap sahibi+1 yılEv sahibinden ne istedin sen onu söyle önce. Önemli birşeyse bırakmaz peşini kolay kolay
Soran+1 yılYani ailem eger bunu bilirse benim parmagim oldugunu sirtimizdan kendi kizimiz hancer takti bi omur herkes beni dusman beller başım belada
Cevap sahibi+1 yılNe işte o durum onu söylesene
Soran+1 yılUzun hikaye ama özet geçiyim ailemin haberi yok ama ev sahibiyle iş birliğindeyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılKazan kazan hikayesi. Kurtulamicaksin artık ondan maalesef
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKurtulamazsin işte tam da bu sebepten. Ailene soylemekle tehtit edilecek ve taciz ediliceksin. Olay bu kadar
Soran+1 yılGozu mu var bende şimdi?
Cevap sahibi+1 yılAlık mısın? S*kme derdinde adam seni aşkından ölüp bitmiyor hayret ya 😂
Soran+1 yıl1defa buluştuktan sonra rahat olur oeşimden ayrilir dimi?
Aşk İlişkileri konusunda 11,3b cevap paylaştı. Sen neyin borcunu ödüyosunda kendi veriyosun bu adama anlamış değilim..
07 Yorumla
Soran+1 yılBenim hayatimi iyi yonde degistirmeme yardimci oldu hickimsenin haberi olmadan
Soran+1 yılSoz verdim ne yapayim bakireyim zaten
Soran+1 yılYapmam oyle şey ya o ne demek
Soran+1 yılOyle ama
Adam ne sorununu halletti ki bu kadar korkuyorsun ve karşılığında böyle bişey istiyor merak ettim
03 Yorumla
Soran+1 yılUzun hikaye ama özet geçiyim ailemin haberi yok ama ev sahibiyle iş birliğindeyim
Soran+1 yılO da 1defa olucak sadece mecbur kaldigim icin bashka carem var mi?
+1 yılSiz ne istedinizki adam size öyle bir teklifte bulunuyor sizdemi evlisiniz
09 Yorumla
Soran+1 yılBekarım ben 25yaşında... Kendisine de soyledim sadece 1kere buluşucaz ve sonra ne sen beni taniyacaksin ne ben seni hayir diyo ben seni birakmam diyo
- +1 yıl
Anladığım kadarı ilk sizmi teklifte bulundunuz beraber olalım diye
Soran+1 yılTovbe olur mu oyle şey ben gurursuz muyum o kadar mi düştüm bir kiz bir erkege neden yalvara bilir ki birlikte olmak icin midem bulanir ya... Elbette ondan geldi teklif parti borcun olsun dedi bana işi yaptiktan sonra da parti buymuş bu anlamda demek ki
- +1 yıl
Peki sen ne istedinki adamdan yerine getirdi ve sen mutlu oldun merak ettim şimdi?
- +1 yıl
Çokmu önemliydi adam senden öyle bi parti istiyor
Soran+1 yılUzun o hikaye anlatim mi?
Soran+1 yılCok kotuyum
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılSu an giris yaptim buraya
Ne istedigini yapti simdi yataga atmaj istiyo
04 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılTamamm
+1 yılBı defa kabul edersen hep ister kurtulamazsin komşun kaşar arıyor anladin
09 Yorumla
- +1 yıl
Bak bı defa gorussen seni zor duruma düşürür ila su gün gelir yoksa şöyle böyle der şantaj falan gitmek zorunda kalirsin
Soran+1 yılNapiyim ben ya hem bakireyim hem sevgilim var
- +1 yıl
Sevgilin bide var habersiz yapacan aldatacan yani :))
Soran+1 yılYa sus ya kotu hissettim
- +1 yıl
Senin için diyorum kötü bisey mi dedim arkadasim
Soran+1 yılBen napicam ya
- +1 yıl
Beni dinlersen kurtulursun bişey de olmaz anladin
Soran+1 yılDinliyorum lutfen akil verin bana
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. bekar mısın. nasıl bir istek merak ettim
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet hem bekarim hem bakire
Soran+1 yılMecbirum
+1 yılAilenin borcunu mu ödedi?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayir alakasi yok tamamen ayri bi konu
Aşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı. Senin isteğin ne olmuştu
05 Yorumla
Soran+1 yılBekarim ben ve sevgilim var... Kendisine de soyledim sadece 1kere buluşucaz ve sonra ne sen beni taniyacaksin ne ben seni hayir diyo ben seni birakmam diyo
Soran+1 yılNe yapayim ben ya bakireyim zaten biliyo
Soran+1 yılKorkutma beni o vebale giremez
Ailene aöylese ne yazar uzak dur pis heriften
012 Yorumla
Soran+1 yılAma şart kestik iş yapilsa buluşucaz diye o iş de olduguna gore ben yalancı mı cıkıcam?
Soran+1 yılAnlatayim mi?
Soran+1 yılUzun ama
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılBasliyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAilene soylebilirsun
011 Yorumla
Soran+1 yılYapamam
- +1 yıl
Yalan söylüyor dur
Soran+1 yılYani ne
- +1 yıl
İnanma
Soran+1 yılİcim icimi yiyor burada ne soylesem yakamdan düşer?
- +1 yıl
Polise şikayet bildiricem
Soran+1 yılYanan ben olurum ya
- +1 yıl
Emin ol kurtilursun o adamdan
Soran+1 yılHall etme peşindeyim
- +1 yıl
Peki nasıl istersen
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSorun büyük gibi napmaya karar verdin
02 Yorumla
Soran+1 yılHala buluşmadim zaman istedim
- +1 yıl
Sen mevzuyu Bi anlatabilir misin konu buralara nasıl geldi nasıl bir işbirliği içinde buraya evrildi
Gizli Üye(36-45)+1 yılPeki yaptınmı gittinmi otele
02 Yorumla
Soran+1 yılHala yok zaman istedim
Cevap sahibi+1 yılGitme sonra tehdit eder
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen adamı şikayet etsen ne kaybedeceksin?
06 Yorumla
Soran+1 yılAilemin güvenini ve yuzume bile bakmazlar
Cevap sahibi+1 yılBirlikte oldun mu ki sen adamla da yüzüne bakmasınlar?
Soran+1 yılHayir sadece yakınlaşma gibi bişey oldu
Soran+1 yıl@mceviz elimden geleni yapicam
Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı. Dostum tuzaga düşme adama güzel bir hadi ordan çek
02 Yorumla
Soran+1 yılYa kızıp aileme soylerse?
+1 yılNe istedin adamdan o önemli
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlatayim mi
- +1 yıl
Anlat dinlerim yargılamam seni
+1 yılCanın istiyor mu
02 Yorumla
Soran+1 yılKomşu bizim akrabani da taniyo yapamam ya hem evli hem evlenmeden olmaz diyenlerdenom
- +1 yıl
Çok inanasim gelmedi ama benim nedense
+1 yılBi anlatirmisin bana olayi
03 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılTamaammm
+1 yılNe istedin ki böyle bir sonuca geldi
09 Yorumla- +1 yıl
Daha önce yanlış bir şey yapmadıysan neden korkuyorsun ki ailenden
- +1 yıl
Buluşma sakın
Soran+1 yılAma aileme soyleye bilir ve ben biterim
- +1 yıl
Tamam işte olayı bi anlat ki ne oldu da böyle oldu
Soran+1 yılUzun anlatayim mi? Bu arada ben bekarım ve sevgilim var
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Mesajını bekliyorum
Soran+1 yılTamamm
+1 yılKırma amcayı ver popodan
01 Yorumla
+1 yılSonuç ne oldu?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlginç konu bana yazsana bulalım çare
03 Yorumla
Soran+1 yılBurdan?
Cevap sahibi+1 yılYok özelden
Soran+1 yılTamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli misin
09 Yorumla
Soran+1 yılBekarimmm
Cevap sahibi+1 yılNe istedin peki çok özel değilse
Soran+1 yılÇok uzun hikaye ya
Cevap sahibi+1 yılHımm uzunsa kalsın ya ☺️
Soran+1 yılBence de
Cevap sahibi+1 yılama merakta ettim bir yandan ☺️
Soran+1 yılUzun yazayim mi?
Cevap sahibi+1 yılYaz bakalım ama biraz özet geç
Soran+1 yılTamam
+1 yılSen ne istiyorsun?
016 Yorumla
- +1 yıl
Buluştum mu?
Soran+1 yılHala yok ve benim bi sevgilim var
- +1 yıl
Peki isteğin neydide yaptı seni korkutan ne ailene soylemesini istemediğin?
Soran+1 yılÖyle bişey ki ailem bilirse sırtından bıçaklanmış gibi hisseder falan
- +1 yıl
Anlamak icin soruyorum buna değer mi degmezmi çünkü bu bicaksirti bı konu gibi
- +1 yıl
Neyin iş birliği gerçekten anlamıyorum önemli değil anlatmak istemezsen de ama bu durumda sana tavsiyem sakın istediğini yapma olur ama sonrası ne olur kestiremem
Soran+1 yılÇok dogru soyluyorsun... ben tekliflerini redd ettim bi daha beni arama diyicem ve ertesi gun ailem ogrenir ve beni evlatliktan redd etsin
- +1 yıl
Ama işte ailenin ne öğrenirse problem olacağını bilemiyorum ne diyeyim
Soran+1 yılUzun ama
- +1 yıl
Anlatmak istersen dinlerim yardımcı olmak için buradayım istemezsen de saygı duyarım ama yorum ve cevap veremem
Soran+1 yılBasliyorum
- +1 yıl
Başla
Soran+1 yılAma lutfen yargilama beni
- +1 yıl
Ya ne yargilayacagim hayat bu kimler neler yapıyor.
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası