Hani buradakiler bile sahte adamlık taslıyor, hepsi olmasa da en azından gördüğüm kadarıyla öyle.
Çok komikler valla. Bazıları şu emojiyi falan atıyorlar ya öğk diyorum.
"Aynen😏"
"öyle mi canım😉?"
Çevreme de bakıyorum hani yok ya... Valla bizim kızlar güzel ama erkeklerin çoğunda çekicilik yok, beyefendilik yok, edebiyat yok, hoş sohbet yok. Yalan var, bol bol mazeret var, kendini beğenmişlik, sağda solda gezmeyi kendine adamlık sayan var..
Ha şimdi diyen olacaktır. Sen çok mu namuslusun ya da sen çok mu iyisin diye. Ben mükemmel değilim ama ne olduğumu biliyorum, üstüme düşenleri de yapıyorum ki konuşuyorum.
Hani karşıma gerçekten böyle eril enerjisi yüksek bir ADAM çıksa vallahi evleneceğim, nikahı da basacağım ama yokk.
Varsa da çoktan kapılmış oluyor.. Vallahi ağlayacam yeter 😂
Çok komikler valla. Bazıları şu emojiyi falan atıyorlar ya öğk diyorum.
"Aynen😏"
"öyle mi canım😉?"
Çevreme de bakıyorum hani yok ya... Valla bizim kızlar güzel ama erkeklerin çoğunda çekicilik yok, beyefendilik yok, edebiyat yok, hoş sohbet yok. Yalan var, bol bol mazeret var, kendini beğenmişlik, sağda solda gezmeyi kendine adamlık sayan var..
Ha şimdi diyen olacaktır. Sen çok mu namuslusun ya da sen çok mu iyisin diye. Ben mükemmel değilim ama ne olduğumu biliyorum, üstüme düşenleri de yapıyorum ki konuşuyorum.
Hani karşıma gerçekten böyle eril enerjisi yüksek bir ADAM çıksa vallahi evleneceğim, nikahı da basacağım ama yokk.
Varsa da çoktan kapılmış oluyor.. Vallahi ağlayacam yeter 😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Zamanla çıkar merak etmeyin.
Çoktan kapılmış olma durumu gerçek. Senin bahsettiğin o sıradan erkekler ise henüz 30 yaşına gelmemiş gençler oluyor :))
Dediğinde haklısın aslında, hiç bu yönden düşünmemiştim. Gerçekten de 30 yaş aranan o kritere sahip kişiler oluyor genelde
30 yaşına kadar erkeklerimiz çılgın, asi, özgür, mal, çok güçlü,, ham ve benmerkezci oluyor. 30dan sonra akıllanıyor. Ben dahil yaş aldıkça ideal profile yaklaşıyoruz. Tabi bunun yanı sıra örgün eğitim, kişisel eğitim de fazlasıyla elzem.
Zaten üst kalite erkekler de evlenmek için hatta özellikle seninle evlenmek için can atıyordu. kezbana bak sen hele.
Ben öyle bir şey mi yazdım bayım ne saçmalıyorsun? Hani yarana mı bastım, bir sıkıntı mı var bana yükseliyorsun
Orkoklor orkok gobo dogol diyen sensin.
Hemen evliliğe bağladığına göre, sıradan tipsin. Senin neyine kaliteli erkek
Evet, sevdiğim adam olursa ileride o kişiye eğlencelik muamelesi mi yapmalıydım?
Mesele eğlencelik değil, evlenmek için birilerini arıyor olman. Evlenmek için bir araya gelen insanlar gerçek karakterleriyle bulunmazlar, bir amaç uğruna birleşecekleri için o amaca ulaşana kadar rol keserler. Evlilik sonrası iki taraf da ''seni tanıyamamışım'' deyip zırlarlar.
Kaliteli insan, evlilik için kimseyle bir araya gelmez. Önce tanır, karşısındaki insan artılarını artırdıkça ilişkiye evriltir, peşinden bir süre aynı evde yaşar, ardından tam olarak tanıdığına kanaat getirdiğinde evlenmeyi düşünür.
Yani senin tutumun baştan ofsayt, bu kafayla ne kendi adına kaliteden bahsedebilirsin, ne de denk geleceğin erkekte kalite bulabilirsin. Kasımpaşa'nın çingene mahallesindeki hemcinslerin de seninle aynı kafadalar, değiştir bu kafayı
Şimdi komik olan taraf sonunda evliliğe bağlanıyor iş tamamsa ki zaten rol kesmek gibi bir durum olsa ya da sezersem bırakırım. Aynı şekilde karşımdaki de beni bırakabilir. Hani evlilik diyorsam, a sen iyiymişsin hadi nikah dairesine gidelim diye ilk buluşma yerini nikah salonu ayarlamıyorum.
Ve bayım emin olun sizin bu mantık ve tutumunuz böyle devam ederse; davranışlarına ve yaşantısına aşina olduğunuz belli olan çingene mahallesinde görüşeceğiz gibi.
Eril enerji önemli valla gerisi çocuk gibi oluyor
Öylesini de etrafta bulamıyorum işte
Emin ol kimseye yapmacik veya yalan soylemedim burdan ne istediysem saygiyla sorup istemisimdir bazilari tm diyor ama ondan sonra cvp vermiyorlar bende tam tersi kızlar için aynisinı düşünüyorum
Dediklerinde doğrusun kadınlar da mükemmel değil doğrusu.
Neden herkes burdan cesaretli insan gibi konusulsa karsilikli bi çay kahve icmek çokmu yanlış bir şey illa sonuç yatagami gitmesi gerekiyor anlamiyorum
Artık insanlar adamlığı, kadınlığı, medeniyeti yatakta sanıyor ondan mütevellit böyle oluyor. Görüş bildirenlerde bile var bu mantık ne beklersin ki bayım?
Siz iyisiniz ama kulağa kurşun. En yakın tahtaya nazar değmesin vuracağım
Bilemicem artik herkes guzel olsun dileklerimle
Hepsini mi alacaksın be abla. Sana uygun olanlarla takıl sen de yeter :D
Hepsini almak istediğimi belirten bir ibare yok. Nereden çıkartıyorsun. Madem sorunun cevabını bilmiyorsun, en azından doğru oku
Erkekler niye erkek gibi değil ile başlayan bir soru genellemedir nokta.
Ama sorunun içeriği hepsi olmasa da diye yazıyor. Yani müslümansan eğer, inandığın dinin kitabı bile, oku diye başlıyor
Tamam çok okumuşsun, çok bilgilisin, o sebeple evde kalmışsın. Millete salça olmaktan içinde huzur kalmamış senden olmaz bu kafayla. Önce içsel huzurunuza yönelin derim.
Ben Müslümanlık diyorum sen salça olmak diyorsun. Hem soruyu hem de dediklerimi anlamıyorsun. Seninle iletişim bile kurulmuyor
Tamam sensin mübarek
Canımı manimli konuşan bir erkek yalamadır
Gerçekten öyle ya sinir oldum bayım hani
Bayım...
mesela bu kelimen bana itici geldi ben de bu tarz kızları sevmem
Eyüp mü diyeyim ne diyeyim. Neyse işte öyle, yine de sinirleniyim 😂
Sinirliyim yazacaktım yazamadım
Sıkıntı yok
Kadınlar kasr olduğu için
Bayım, siz o reyonda takılıyorsanız yapacak bir şeyim yok. Şayet müdavimi olan sizsiniz
Hiç düzgün kadın görmedim bu devirde
Ben de adam göremedim. Ne güzel ortak nokta
Adam çok
Ama siz çakall sevdiğiniz için gormuyonuz
Şimdi iyi biri olmak ile uygun olmak arasında fark var. Sen bir kız iyi diye onunla evleniyor musun? Hayır. Kriterlerin var değil mi. Ama bu senin çakal birini aradığını göstermez sadece sana uygun birini göremediğini gösterir
Siz neden kız gibi değilsiniz
Böyle bir ibareyi duymadım hayatımda. Sizin ezberinizde ise bu lügat, kendi hayatınızı kontrol edin
Aynen kontrol et bakayım
Seksist seni