Teşekkür ederim @KizlarSoruyor
İnsanlar kaç yaşında ciddi ilişki düşünmeli?
Teşekkür ederim @KizlarSoruyor

Bence artık belli bir yaştan sonra artık flört sevgili olayının bir anlamı kalmaz, bence 25 yaşından sonra düşünmek doğru olur.
#AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ
#CiddiAsk
25 Temmuz, 2023 Salı 18.20
Bu kişiye göre değişir yani ben kendim için konuşacaksam ben mesela maddi durumuma göre karar verirdim eğer maddi durumum iyiyse zaten şu an bile evlenirdim ama bunun için doğru kişiyi bulmak lazım ki bu da çok zor. kendime yakın hissettiğim bir kız çıkmadı şimdiye kadar ya da aşık olabileceğim birisi. ayrıca zaten kimisi 30 da evlenir kimisi de 25 yaşında evlenir ne zaman uygun olursa işte. insanlara tavsiyem herkesin hayatı ve ilişki süreçleri farklıdır. Kendi duygularınızı, ihtiyaçlarınızı ve hazır olma durumunuzu anlamak, doğru bir ilişki kurma konusunda size rehberlik edebilir.
manuel takılmak canıma yetti
artık mala vurmanın zamanı geldi
artık yolun inişi âmın genişi
kezban değil artık bana lazım bir dişi
😂😂
Ciddi değilse hiç olmasın bence bunun yaşla alakası yok, kimse kimsenin oyuncağı değil
Cevap
11Cevap
35 yaşından sonra. Öncesi en güzel çağları. Yaşamak lazım.
Öncesi özgürlük 🤣 ve en güzel yıllar. Sonrası evlilik ve lastiği patlamış araba gibi geçen yıllar.
Abi senin yorumlar mahkemelik 😂
Şişt çaktırma 😁
25'ten öncesi sakat ki toplum ''engelli'' bireylerle dolu
O ne demek
yeterliliği çok düşük insanların birleşmesi en azından belli bir yaştan sonra daha az zararla atlatılabilecek bir şey diyorum, uzunca takılsınlar çok şaapmasınlar
Anladım bende özürlü deyince engelli anladım 😂
tırnak içine de aldık oysaki :)
Türkçe dersini unutmuşum 😂
Akıllı bir insan ciddi bir ilişki düşünmemeli bence 😂
Neden 😂
Başka derdin mi yok be ağabey hayat güzel ne diye başkasıyla uğraşmak için heba edesin ki gez toz keyfine bak kadını besleyip gecip derdi yaşayacağına biriktir parayi bas git yurtdışını gez toz en fazla 100 sene yaşayacaksın bari ölürken ulen dünyanın her yerini gezdim dünya boştur lo diyebilesin 😂
Ben almayayım Selen hanım ömür boyu nafaka ödeme niyetim yok 😂
Baba olma isteği yetmiyor sirf baba olacagim diye hayatı zindan etmeye ne gerek var ki
Gözü gönlü doydugunda karşısındaki insana ihanet etmeyecek duygulariyla oynamıyacak kıvama geldiğinde
Karakterle alakalı bu, yaşı yok, karakterli akıllı, zeki erkek ve kadınlar ciddi, yav. şak ve dengesiz karakterlilerse günlük düşünürler.
Evet bencede ama ne zmana ne olucagi belli olmuyo dogeu insan ne zmaan karsina cikar Allah bilir
Kesinlikle herşeyin sahibi Allah
Tabiki diziz gibi soraki bolum de ne olacagi belli degil
Kesinlikle katılıyorum
İlişki çocuk oyuncağı değil. Biriyle konuşursun anlaşırsan yürütür ilerletirsin işi..
Hazır hissettiği zaman düşünmeli kimseyi oyalamamalı.
Kişi kendini hazır hissettiği zaman benim hala ilişkim yok
Ne zaman hazir hissediyorlarsa
20 yaş üzeri herkes düşünebilir
21 yaş ve üstünde beyin gelişimi anca tammlanıyo
20sin sonra düşünebiliriz
25-30 idealdir
Evlenecekleri zaman
30dan sonra bence.
26 27
22 bencee
En az 30
Düşünmemeli.